Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه بیرجند گفت: آموزش بسته‌های تکمیلی کارآفرینی و ایده پردازی را در مرکز شروع کرده‌ایم و از ایده‌های کارآفرین حمایت می‌کنیم. ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۰ استانها خراسان جنوبی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، احمد خامسان ظهر امروز در مراسم افتتاح واحد اشتغالزایی و کارآفرینی دانشجویی دانشگاه بیرجند اظهار داشت: مهارت آموزی و تشویق دانشجویان در دانشگاه بیرجند مدنظر است و آموزش بسته‌های تکمیلی کارآفرینی و ایده پردازی را در مرکز شروع کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه اگر دانشجویی ایده‌ای داشته باشد او را  حمایت می‌کنیم افزود: در این مرکز در زمینه سرمایه گذاری و   فروش کالاهای تولیدی دانشجویان نیز از آنها حمایت می‌شود. 

وی گفت: مقرر شده در کنار دروس تئوری پکیج شغلی و بنیاد حامیان کارگاه کارآفرینی اشتغال فعال شود.

خامسان با اشاره به اینکه مکان به صورت رایگان در اختیار دانشجویان مستعد قرار می‌گیرد ادامه داد: دانشجویان باید هزینه آب، برق و گاز را در کنار اجرای ایده خود پرداخت کنند.

رئیس دانشگاه بیرجند با بیان اینکه مشابه این سمن را در حاجی آباد و چهکند داریم که همین ایده‌های نوآورانه در آن اجرا می‌شود، افزود: هر چقدر طرح‌ها جدیدتر و گستردگی بیشتری داشته باشد مطمئناً متقاضی بیشتری خواهد داشت.

خامسان با اشاره به اینکه هر رشته‌ای که در آن خلاقیت باشد از آن حمایت می‌کنیم تاکید کرد: آرزوی دانشگاه است که دانشجو در کنار درس حرفه‌ای برای کسب درآمد داشته باشد تا هنگام تحصیل و پس از آن دغدغه درآمد نداشته باشد. 

رئیس دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه با حمایت خیرین و اساتید دانشگاه در سه حوزه گلیم بافی، سنگ تراشی و قالیچه فعالیت را شروع کرده‌ایم افزود: آمادگی داریم در هر ایده‌ای از کارآفرین‌ها حمایت کنیم و هیچ محدودیتی نداریم. 

وی با بیان اینکه درهای دانشگاه به روی همه ارگانها و آحاد مردم باز است خاطرنشان کرد: امیدواریم دانش آموزان با بازدید از محیط دانشگاه و آزمایشگاه رشته تحصیلی دانشگاهی را نه براساس نگاه جامعه بلکه براساس علاقه انتخاب کنند.

خامسان یادآور شد: دانشگاه بیرجند با سابقه 43 ساله و اساتید مطرح کشوری رتبه دوم کشور را دارد. 

جذب 50 درصد اعتبارات  اشتغالزایی در بخش کشاورزی استان

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی نیز در این جلسه عنوان کرد: پیگیر اشتغال در استان هستیم و از طرح‌ها و ایده‌ها حمایت می‌کنیم.

عباس رکنی بیان کرد: در بهمن 96 براساس تسهیلات پایدار ابلاغ شده 4 میلیارد جذب اعتبار شده و 22 جلسه کارگروه اشتغال داشته‌ایم که در کشور رکورددار بوده‌ایم. 

وی با اشاره به اینکه حاصل کار 142 میلیارد تومان جذب اعتبار استان بود افزود: در اوایل خرداد 183 میلیارد تومان انعقاد قرارداد انجام شده که رقم استان در این زمینه  118 میلیارد بوده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی یادآور شد: بیش از 50 درصد اعتبارات در بخش کشاورزی بوده است و نیاز به تنوع در اشتغالزایی داریم.

انتهای پیام/م

R41348/P1486/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۲۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، بابک پورقهرمانی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در دیدار با هادی خرسندی، رئیس جدید جهاد کشاورزی شهرستان مراغه با معرفی ظرفیت‌های کشاورزی، دامی و شیلات این واحد دانشگاهی اظهار کرد: واحد مراغه با دارا بودن ۵۰ هکتار اراضی دیم، ۸ هکتار اراضی آبی، ۱۲ هکتار باغ و حدود ۳ هکتار مجتمع دام‌پروری آماده مشارکت در اجرای طرح‌های خلاقانه، دانش‌بنیان، فراسودمند و ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات است.
 
وی با ابراز خرسندی از وجود مرکز تحقیقات دیم در این شهرستان عنوان کرد: فعالیت چنین مراکزی با محور مدیریت جهاد کشاورزی در کنار مراکز آموزش عالی می‌تواند راهگشای اصلاح و بهینه‌سازی ارقام محصولات کشاورزی منطقه باشد.
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه بیان کرد: سرای نوآوری محصولات فراسودمند کشاورزی و دامی این واحد دانشگاهی با پشتوانه استادان در گروه کشاورزی و دام‌پروری با تکیه‌بر سند تحول و تعالی دانشگاه از دانش‌آموختگان این حوزه برای مشارکت در طرح‌های نوین این حوزه دعوت به همکاری کرد.

دانشگاه آزاد پل ارتباطی بین تولیدکنندگان علوم و فعالان حوزه کشاورزی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مراغه نیز با مؤثر خواندن وجود رشته‌های تحصیلی کشاورزی، باغبانی و دام‌پروری در دوره تحصیلات تکمیلی گفت:‌ دانشگاه آزاد اسلامی مراغه می‌تواند پل ارتباطی بین تولیدکنندگان علوم و فنون به‌روز این حوزه با کشاورزان و دامداران منطقه بوده و در ترویج یافته‌های جدید دانشمندان و محققان نقش مؤثری ایفا کند.
 
هادی خرسندی تعامل و بین دانشگاه، حوزه کشاورزی و صنعت را لازمه پیشرفت و توسعه شهرستان عنوان کرد و همکاری بیش‌ازپیش این حوزه‌ها را خواستار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی در دانشگاه بیرجند
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • رویداد صدرا به شناسایی ایده‌های فناورانه منجر می‌شود
  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • برگزاری مراسم گرامیداشت دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه بیرجند