Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز،  عبدالرضا رحمانی‌فضلی در نشست کارگروه های ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: ما بعد از انقلاب کشوری را تحویل گرفتیم که انصافا در هیچ حوزه ای دوام نداشت. رژیم شاهنشاهی چه تفکر و جهان‌بینی را در حکومت پیگیری می‌کرد؟ هیچ تفکر مستقلی که لازمه تلاش حکومت بود را نداشت و این بزرگ‌ترین ضعف نظام شاهنشاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: نقطه قوت ما توجه به همین مواردی است که قدرت های بزرگ فاقد آن هستند. در جهان قدرت‌های بزرگ ،ما را در حوزه هایی به چالش می کشند که قدرت بیش‌تری دارند. در حوزه های علمی، فیزیکی و یا انباشت سرمایه ، یا در حوزه سیاسی بر اساس ابزارهایی که دارند ما را به چالش می کشند. اما ما هیچ گاه نخواستیم در حوزه تفکر ، اندیشه و فلسفه حکومت به دست انسان آن‌ها را به چالش بکشیم.

رحمانی فضلی گفت: تفکر آنان مارکسیسم یا در مقابل لیبرالیسم بوده است. آیا در این عرصه موفق بودند؟ مارکسیسم که خودش را نابود کرد. آیا لیبرالیسم توانسته پاسخ نیاز مردم را بدهد.؟ جنگ جهانی اول و دوم، جنگ های منطقه ای، ترور ، قاچاق و امثال آن در همین حوزه قرار می‌گیرد. آیا هدایت جهانی این است؟ ما این فلسفه حکومت و حیات را به چالش نمی کشیم در حالی که اسلامی که ما داریم با تفکر آنان متفاوت است. آن ها نه در نظر و نه در عمل هیچ برای ارائه ندارند، اما ما داریم.

وی ادامه داد: ما مملکتی در دست گرفتیم که همه اموراتش را دیگران اداره می‌کردند. سیاسی اش را سفارت‌خانه ها اداره می کردند، نظامی‌اش را مستشاران اداره می کردند، امور فرهنگی و اقتصادی را هم که شک نداریم به دست دیگران بوده است.

وزیر کشور افزود: ما در شرایطی هستیم که می‌گوییم استقلال داریم و برای این استقلال چهل سال ایستادگی کردیم. الان همه کشورها می دانند استقلال کشور ما واقعی است و برای خیلی از کشورها از جمله منطقه الگو شده است.

وی گفت: ما در حوزه تکنولوژیکی عقب هستیم، اما نه به اندازه چهل سال گذشته، بلکه صدها سالی که آن ها (قدرت‌های بزرگ) عقب نگهمان داشتند. الان دعوای اصلی آنان بر سر تکنولوژی است؛ تحریم می کنند چون می گویند چرا در تکنولوژی ،موشک و هسته‌ای جلو افتاده‌اید.

وی همچنین گفت: آیا جریان عمومی علم در ایران در حال پیش رفت است؟ بله در حال پیشرفت هستیم.بیش‌ترین ضعف ما در حوزه اقتصادی است ، درست است؛ چراکه بیش‌تر وابستگی را در حوزه اقتصادی داشتیم؛ نمونه اش آنچه که با نفت بر سر کشور ما آوردند، است. با اصلاحات عرضی بنیان و ساختار کشاورزی ما را نابود کردند، بعد با دلار ارزان اقتصاد ما را وابسته کردند.

وزیر کشور گفت: تلاش هایی طی این چهل سال شده، اما هنوز جا دارد. همه ظرفیت،تجارب، علم و انگیزه کافی را داریم ؛ به نسبت پیش رفت کردیم اما تا نقطه مطلوب فاصله داریم.

وی خطاب به دشمنان نظام جمهوری اسلامی گفت: شما ده سال ما را وارد جنگ ناخواسته کردید؛ سال ها ترور در کشور راه انداختید و نخبگان ما را از بین بردید، هنوز ما را تهدید می کنید.

رحمانی فضلی گفت: البته مردم ما بلند همت هستند و به هرجا می رسیم ده گام جلوتر را می بینند. نباید بخواهیم مردم‌مان خموش و ساکت باشند. هیچ اشکال ندارد مطالبه کنند و ناراضی باشند از وضع موجود ؛ اما باید شرایط را برای آنان تبیین کنیم.

وی تصریح کرد: وقتی ما می گویم اختیارات اقتصادی را به استان ها و مناطق بدهیم و نترسید از همین جا است. من می‌گویم چه طور در حساس‌ترین موضوع که امنیت است اختیارات را واگذار کردیم و هیچ نگرانی هم نداریم؛ اما در مدیریت بنگاه های اقتصادی این کار را نکردیم. باید مردم را توجیح کنیم و موانع را که می دانیم چه ها است را برداریم.

وزیر کشور گفت: اگر نگاهی به گذشته و قبل از انقلاب کنیم و به الانمان بنگریم و نگاه کنیم به کجا می خواهیم برسیم کار درست را انجام دادیم. آنچه موجب قرب به حق تعالی است باید اتفاق بیافتد. ما باید الگو کامل نشان دهیم ؛ آن انسان کاملی که نبی اکرم و قرآن ارائه کرده را بدهیم.

وی اظهار کرد: امام خمینی چه کار کرد که انقلاب رخ داد؟ او با مردم خالص بود، خودش خالص بود، به خود و مردم و آموزه هایش ایمان داشت، در مقابل مردم هم به او ایمان آوردند.

وزیر کشور ایراز عقیده کرد: به مردم بگوییم کجا اشکال داشتیم و ضعف داشتیم. لازم نیست طی این چند روز داد بزنیم اما ایمان داشته باشم این انقلاب بدون مردم، رهبری و برخورداری از تفکرات دینی موفق نخواهد شد.


وزیر کشور گفت: مردم با توجه به تفکر ، عقل و فطرتشان خداجو و کمال گرا هستند. خب ما هم در همان مسیر حرکت کنیم. در این چهل سال جمعیت سی میلیونی، هشتاد میلیون شده است. ۶۰میلیون نفر شرایط عینی انقلاب را تجربه نکردند. ما هم شرایط ذهنی خوب را منتقل نکردیم. اما در کنارش آن‌ها روی نسل بعد از انقلاب ما کار کردند. تغییر نسل و سبک زندگی همین است.

وی با بیان اینکه«اگر اراده شکل گرفت انتخاب محقق می شود» گفت: اگر حکومت و مردم را می خواهیم باید مردم را راضی نگه داریم؛ اساس قدرت این کشور مردم است. مقام معظم رهبری مکرر به ارتباط با مردم و رضایت آنان تاکید کردند. آیا برقراری یک زندگی خوب در ایران ثرومند نشدنی است. فکر نکنیم که اگر مردم دوستمان دارند، در راهپیمایی ها حضور پیدا می کنند و هستند را باید به حساب رضایت از کار خود بگذاریم.

رحمانی‌فضلی گفت: من سه بار با آقای جنتی ملاقات داشتم و گفتم وزرات کشور هر کمکی بتواند می کند. امسال باید ویژه تر ، موثر تر و خاص تر مراسم سالگرد پیروزی را برگزار کنیم. اگر هر سال ده میلیون نفر می آیند امسال می توانیم از بیست میلیون بخواهیم بیایند. مردم باید دستاوردها را ببینند و ما به کمک شما کار را پیش ببریم.

وی در بخش پایانی این سخنرانی با بیان اینکه«هسته سخت دشمنان ما آمریکا است» گفت:شرایط امسال ما مثل سال ۹۱ نیست که تحریم‌مان کردند. آن سال تحریم ها را از شورای امنیت گرفته بودند، ما را منزوی کرده بودند. الان اروپا اعلام کرده ایران پایبند به قرارداد ها است و تحریم ها را قبول نمی‌کند، موضوع تحریم را که مطرح کرد در شورای امنیت فقط یک رای آورد.

رحمانی فضلی گفت: ما تعیین کننده در منطقه و نظام بین الملل هستیم . از یک کشور وابسته به یک کشور مستقل تبدیل شدیم. باید گفت آنچه داریم را دوست داریم و برای رسیدن به آنچه نداریم تلاش می کنیم .

منبع: وانا

کلیدواژه: عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۵۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است

محمدحسن نامی رییس سازمان مدیریت بحران کشور در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام اظهار کرد: مولفه اصلی قدرت و اقتدار نظام اسلامی مردم هستند که در همه صحنه‌ها و عرصه‌ها به ویژه در حوزه مدیریت بحران پای کار هستند.

وی با بیان اینکه تلاش و مدیریت همه دست اندرکاران استان برای مدیریت بحران در ۲ سال اخیر شایسته قدردانی است، ابراز کرد: برخی افراد متاسفانه زباله‌ها و نخاله‌ها را در مسیر گذرگاه‌های آبی و مسیل‌ها رها می‌کنند و همین مسأله موجب بروز برخی مشکلات در هنگام بارش‌های شدید در سطح کشور می‌شود.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه کسانی که اقدام به رهاسازی نخاله در حاشیه شهر‌ها می‌کنند در واقع مثابه نادیده گرفتن حقوق شهروندی است، افزود: بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال در کشور برای پاکسازی مسیل‌ها و جمع آوری نخاله‌ها هزینه شده است که در صورت رعایت قانون از سوی برخی افراد، این هزینه‌ها در راستای مدیریت بحران و کاهش مخاطرات ناشی از سیل کاهش خواهد یافت.

نامی با بیان اینکه کار مردمی در حوزه مدیریت بحران بسیار ضروری است و به کاهش مخاطرات در حوادث غیرمترقبه کمک شایانی خواهد کرد، یادآور شد: قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده که بتوان در راستای فرهنگ سازی، کاهش آسیب‌ها و مخاطرات ناشی از سوانح طبیعی از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد استفاده شود.

وی با تاکید بر اینکه در قانون بودجه ۱۴۰۳ بر استفاده صنایع از پساب تاکید شده است، گفت: صنایع کشور در راستای حفظ منابع آبی بایستی به سمت استفاده از پساب و تصفیه فاضلاب برای استفاده مجدد حرکت کنند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به لزوم توسعه فضای سبز در کشور بنا بر تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر کاشت درخت و نهال، ابراز کرد: نگهداری و توسعه فضای سبز در کشور باید فرهنگ سازی شود که این امر می‌تواند برای آینده کشور بسیار موثری و سازنده باشد.

نامی با اشاره به اینکه آبخیزداری در سطوح بالا و آبخوان داری در پایین دست نیز در حوزه مدیریت منابع آبی بسیار مهم است، گفت: احداث سد‌های زیرزمینی در مناطق خشک و نیمه خشک در سطح کشور در دستور کار قرار دارد و از وجود و ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در زمینه حفاظت از منابع آبی سطحی و زیرزمینی در کشور استفاده می‌شود.

وی با اشاره به هدایت زیست محیطی و آمایش سرزمین در حوزه مدیریت بحران در استان گفت: پیوند مدیریتی بسیار خوب در استان وجود دارد که این موضوع در مدیریت بحران و حوادث بسیار ارزشمند است که فصلی مفید و پرفایده است.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: لازم است که نقشه دیجیتالی شهر ایلام تدوین شود که لایه‌های مکان محور در معرض خطر از نظر سیلاب در مسیر مسیل‌ها مشخص باشد تا بتوان بر اساس شیب در راستای ساماندهی این مسیل‌ها و مسیر رودخانه‌ها اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است
  • رشد ۷۰ درصدی کشور در تجارت الکترونیک طی سال گذشته
  • در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است