Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: یکی از مولفه های قدرت نرم در هر کشوری صنعت اسباب بازی است و اکنون باید بررسی کرد در کشور ما با 5 تا 6 هزار سال تاریخ علم و فرهنگ چرا قادر به تجاری سازی در صنعت اسباب‌بازی نیستیم.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش ایرنا، سورنا ستاری روز شنبه در افتتاحیه چهارمین جشنواره ملی اسباب‌بازی با بیان این که در برخی کشورها به راحتی علوم مختلف از جمله صنعت اسباب‌بازی تجاری سازی می شود، تصریح کرد : همچنین چه مشکلی وجود دارد که در حوزه صنایع دستی در تنوع و تکنولوژی سرآمد هستیم و گرچه هنوز فرش و گلیم را به عنوان یادگاری به یکدیگر هدیه می دهیم اما نتوانسته ایم این صنعت را نیز تجاری سازی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری اظهار داشت: از وقتی به پول نفت رسیدیم هویت خود را نابود کرده ایم و دانشگاه های ما در این حوزه وارد نشده اند.
ستاری تصریح کرد : در حوزه صادرات غیر نفتی و صنعت ما به سمت تجاری سازی نرفته ایم و دانشگاه ها به سمت طرح و ایده های جدید در بخش های مختلف نرفته اند؛ به همین دلیل است که نمی توانیم داستان ها و فرهنگ غنی خود را در قالب صنایع مختلف از جمله اسباب‌بازی به بچه ها بشناسانیم.
وی با اشاره به این که اکنون معاونت علمی و فناوری به دنبال این حلقه مفقوده است، افزود: اینکه ما با پول دولت و نفت عروسک تولید کنیم و انتظار داشته باشیم بچه ها بازی کنند، اتفاقی در صنعت اسباب‌بازی نمی افتد بلکه باید نوع نگاه خود را در بازار گسترده کنونی متفاوت کنیم.
ستاری افزود: جشنواره ملی اسباب‌بازی نمونه ای از فعالیت ها برای توجه به ساخت و تولید اسباب‌بازی داخلی در حوزه فرهنگ نرم است تا بتوانیم این صنعت را به بچه ها و حتی در دنیا معرفی کنیم.
وی اظهار داشت: این صنعت در سال های گذشته با ورود گسترده بازی های رایانه ای متحول شده و بسیاری از اسباب بازی ها در کنار بازی های رایانه ای رنگ باخته است؛ به همین دلیل در معاونت علمی و فناوری یک ستاد خاص تشکیل شده و جا دارد از شرکت هایی که پتانسیل دانش بنیان شدن را در این حوزه دارند، حمایت کنیم.
مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این آئین گفت : جشنواره امسال در دو بخش عرضه و فروش به طور مجزا برگزار شده است.
فاضل نظری افزود : 86 تولید کننده در این جشنواره کنار هم جمع شده اند و حدود هزار و 300 محصول عرضه شده و از ویژگی های این رویداد آن است که تمام تولیدات داخلی هستند.
وی با اشاره به اینکه این جشنواره فرصتی برای مواجهه بخش های مختلف صنعت اسباب‌بازی فراهم کرده است، یادآور شد: نظام ملی نوآوری در حوزه صنعت اسباب بازی احتیاج به یک نگاشت نهادی دارد و ارکان و بازیگران این نظام باید کنار هم قرار گیرند تا قدمی برداریم.
مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تصریح کرد: در طول جشنواره مسئولان حوزه های مختلف کنار هم قرار می گیرند که شاید خروجی آن قدم برداشتن برای تاسیس یک رشته دانشگاهی در صنعت اسباب‌بازی باشد.
چهارمین جشنواره ملی اسباب‌بازی از امروز 26 آبان ماه در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز به کار کرد و تا 30 آبان دایر است.
علمی **1883*2017

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي آموزش و پرورش كانون پرورش فكري جشنواره اسباب بازي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۶۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است

 

 



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی در نشستی که با حضور جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: بسیاری از افراد شاخص، چهره‌های علمی و مکتب دارهایی که توانستند بنیان‌گذار خیلی از مسائل علمی در حوزه‌های مختلف باشند، تربیت‌یافته دانشگاه فردوسی مشهد مقدس بودند.


آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی با بیان اینکه در حال حاضر ذخایر علمی خوبی چه در عرصه اساتید و چه در عرصه دانش‌آموختگان در دانشگاه فردوسی وجود دارد، افزود: خوشبختانه جایگاه این دانشگاه از نظر ذخایر علمی در بین دانشگاه‌های مادر کشور بسیار خوب است اما مسئله‌ای که امروز دانشگاه فردوسی با آن مواجه است، مربوط به معرفی و اثرگذاری شایسته و متناسب با این ذخایر ارزشمندِ خود در کشور و جامعه است.

 نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: دانشگاه فردوسی برای پیدا کردن مشتری و مخاطب مورد نظر خود باید ابتدا خود را به جامعه معرفی کرده و سپس توانمندی‌هایش را به اثبات برساند، این توقع که مردم یا نهادهای دیگر باید به سراغ جامعه علمی این دانشگاه بیایند، کاملاً اشتباه است.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه فردوسی باید در موقعیت‌های مختلف آثار وجودی و اثرگذاری را از خود به ثبت برساند، گفت: اینکه شما عزیزان فرض کنید چون در برخی از رشته‌ها ذخایر علمی و فناوری‌های بسیاری دارید، پس باید فلان دستگاه به دنبال شما بیایند تا از این امکانات و فرآورده‌های علمی استفاده کنند، فکر درستی نیست.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه اساتید دانشکده‌ها باید نمونه‌ای از فعالیت‌های خود را در رشته‌های مختلف به جامعه هدف نشان دهند تا مخاطب و مشتری خود را پیدا کنند، اضافه کرد: در حقیقت این ما هستیم که باید به دنبال جامعه و مردم برویم و با هر مقداری که می‌توانیم ذخایر علمی خود را در جامعه معرفی کنیم و در حوزه‌های مختلف صنعت، فناوری، علوم انسانی، اقتصادی و سیاسی اثرگذار باشیم؛ در غیر این صورت ذخایر علمی دانشگاه مانند گنجی است که کسی از بیرون از آن خبر ندارد و شخصیت علمی دانشگاه را ثابت نمی‌کند.

وی با بیان اینکه در خصوص پیوند دانشگاه و صنعت و یا دانشگاه و جامعه سخنان بسیاری گفته شده است، ابراز کرد: ریشه اصلی این پیوند در خود دانشگاه و نه در صنعت و جامعه نهفته است، دانشگاه فردوسی مشهد مقدس باید در عملیاتی کردن دستاوردهای خود، جایگاه علمی این نهاد را در سطح جامعه تثبیت کند تا در ادامه دیگران برای پاسخ به نیازهای خود به آن مراجعه کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به چالش‌های پیش روی دانشگاه امام صادق (علیه سلام) در سال‌های نخست تأکید کرد: یکی از نمونه‌های موفق پیوند دانشگاه و جامعه، تربیت نیروهای متخصص در دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) و به کارگیری آنان در مدیریت کلان اقتصادی و مدیریتی کشور  بود. ما به خوبی از این طریق توانستیم نیروهای متخصص خود را به جامعه هدف معرفی کنیم و امروز شاهد فعالیت دانش‌آموختگان خود در عرصه‌های مدیریتی و اقتصادی جامعه هستیم.

 

 

 

دیگر خبرها

  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • جشنواره «شو سواری» اسب کُرد در سقز
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است
  • یادآوری خاطرات با نسخه بدنساز داستان اسباب بازی ها(عکس)