Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اقتصادی- مصری عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس یکی از مشکلات کشور در تامین درآمدها را نبود عدالت مالیاتی می داند و می گوید: چرا فردی که میلیاردها تومان درآمد دارد به راحتی از زیر بار پرداخت مالیات شانه خالی می‌کند؟

به گزارش افکارنیوز، وی با اشاره به درآمدهای مالیاتی کشور، بیان داشت: موضوع این است که آیا باید برای هزینه‌تراشی‌ها و افزایش هزینه‌های کشور از محل درآمد نفت و مالیات، بودجه تعریف کرد؟ یعنی هر چه می‌خواهیم برای کشور هزینه ایجاد کنیم و بگوییم باید بودجه این هزینه به هر طریقی تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این نماینده مجلس اظهار داشت: بنابراین راه کاهش هزینه‌ها قناعت است، اگر بخواهیم بی‌حد و حصر خرج کنیم و هزینه‌تراشی داشته باشیم طبیعی است که در دخل و خرج به مشکل می‌خوریم، بنابراین مجبور می‌شویم به اسم مالیات به جیب مردم دست‌اندازی کنیم یا از سرمایه ملت یا همان نفت برداشت‌های بیشتری داشته باشیم. نماینده مردم کرمانشاه در مجلس دهم شورای اسلامی با بیان اینکه دولت بیش از 3 میلیون حقوق‌بگیر دارد، اظهار داشت: 3 میلیون حقوق‌بگیر در بدنه دولت در دنیا کم‌نظیر است و برای آنکه حقوق این میزان کارمند تامین شود مجبورند بر مردم فشار بیشتری بیاورند تا بودجه لازم برای اداره وزارتخانه‌های 30 طبقه با هزاران کارمند با بهره‌وری نیم‌ساعته تامین شود.
وی با انتقاد از این میزان کارمند دولتی، گفت: عریض و طویل بودن بدنه دولت باعث می‌شود میزان دریافت مالیات از مردم بیشتر شود در حالی که می‌توان با کاهش هزینه‌های جاری تا حدودی از هزینه‌تراشی‌ها کاست.
مصری با اشاره به نبود عدالت مالیاتی در کشور، بیان داشت: اگر در کشور نظام‌ها و سیستم‌هایی مانند اروپا، آمریکا و بسیاری از کشورهای آسیایی داشتیم، عدالت مالیاتی محقق می‌شد اما در کشور ما عده‌ای مالیات می‌پردازند که حقوق‌شان به نسبت سال‌های گذشته افزایش چشمگیری پیدا نمی‌کند در حالی که کسانی هستند که درآمد‌های میلیاردی دارند و زیر بار مالیات نمی‌روند و پیگرد قانونی انجام نمی‌شود.
این نماینده مجلس بیان داشت: عده‌ای یک‌شبه با خرید سکه 15 هزار میلیارد تومان سود بردند و یک ریال مالیات ندادند اما یک بقال در ده کوره باید ثابت کند درآمدش نسبت به سال گذشته افزایش نیافته تا مالیات پرداخت نکند، این روند حاکی از آن است که عدالت مالیاتی در کشور ما نیست.
علی قربانی از دیگر نمایندگان مجلس و عض کمیسیون برنامه و بودجه نیز با اشاره به درآمدهای مالیاتی کشور، اظهار داشت: باتوجه به شرایط اقتصادی کشور و افزایش قمیت ها، نمی توان با دریافت مالیات بیشتر بر مردم و به خصوص اقشار ضعیف جامعه درآمد کشور را افزایش داد.
وی ادامه داد: بنابراین سازمان امور مالیاتی باید بااستفاده از مواد قانونی افرادی که فرار مالیاتی داشته اند را شناسایی کنند تا به واسطه دریافت مالیات ای این گروه درآمد کشور را افزایش دهند و از وابستگی به درآمد نفتی فاصله بگیریم.
این نماینده مجلس با بیان اینکه در قانون مالیات مستقیم راه هایی برای مقابله با فرار مالیاتی و افزایش درآمد مالیاتی وجود دارد، گفت: در این قانون راه کاریی برای شناسایی دانه درشت هایی که فرار مالیاتی دارند نشان داده شده است، متاسفانه این افراد با استفاده از راهکارهای قانونی و شبه قانونی دست به قرار مالیاتی می زنند.

قربانی با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی گزارشی از راه کارهای شناسایی فرارهای مالیاتی ارائه کرده است، گفت: تا امروز راه هایی برای مقابله با فرار مالیاتی شناسایی شده است و انتظار می رود که از بندهای دیگر قانون برای افزایش درآمد مالیاتی استفاده شود تا کسانی که تا امروز از پرداخت مالیات فرار می کردند به قانون تمکین کنند و درآمدها کشور افزایش و مشکلات اقتصادی بر طرف شود.
با تذکر این دو نماینده مجلس مشخص می شود در کشور برخی افراد که درآمدهای میلیاردی دارند از مالیات فرار می کنند اما متاسفانه فشار مالیات بر دوش کسانی است که کمترین میزان درآمد را دارند، انتظار این است عدالت مالیاتی رعایت و برخورد سختگیرانه تری با کسانی که میلیاردها تومان به جیب می زنند و مالیات نمی پردازند صورت گیرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بودجه مشکلات درآمد مالیات نفت سرمایه نماینده مردم شورای اسلامی دولت حقوق نمایندگان مجلس کمیسیون برنامه و بودجه شرایط اقتصادی جامعه قانون مشکلات اقتصادی جامعه درآمد دولت مالیات نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۸۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست نفت در فرار از بزرگترین کاهش هفتگی ۳ ماه گذشته

قیمت نفت در معاملات روز جمعه تحت تاثیر چشم انداز ادامه کاهش تولید نفت اوپک پلاس، افزایش یافت اما در مسیر ثبت بزرگترین کاهش هفتگی در سه ماه گذشته پیش می رود.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در ژوئیه، ۱۴ سنت افزایش یافت و به ۸۳ دلار و ۸۲ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۱۶ سنت معادل ۰.۲ درصد افزایش، به ۷۹ دلار و ۱۱ سنت در هر بشکه رسید.

با این حال، هر دو شاخص در مسیر ثبت کاهش هفتگی چشمگیری قرار دارند که ناشی از نگرانی سرمایه گذاران نسبت به بالا ماندن نرخهای بهره آمریکا به مدت طولانی تر و محدود شدن رشد اقتصادی این کشور و کاهش تنشهای ژئوپلیتیکی در خاورمیانه است.

به گفته الکس هودز، تحلیلگر نفتی استون ایکس، هر دو شاخص پایین میانگین ۲۰۰ روزه خود قرار دارند که از نظر فنی، نشان دهنده نزولی شدن قیمت نفت است.

تحلیلگران گروه بانکی ANZ در یادداشتی نوشتند: در حالی که فصل رانندگی تابستانی آمریکا پیش روی ما قرار دارد، تورم بالا ممکن است باعث شود مصرف کنندگان در طول تعطیلات، مسیرهای کوتاهتری را انتخاب کنند.

بازار اکنون به داده های اقتصادی آمریکا و شاخصهای عرضه نفت آینده بزرگترین تولیدکننده نفت آمریکا چشم دوخته است.

فدرال رزرو آمریکا، هفته جاری، نرخهای بهره را بدون تغییر نگه داشت و به آمار مایوس کننده اخیر از نرخ بالای تورم اشاره کرد که باعث می شود کاهش نرخ بهره، مدتی طول بکشد. در نتیجه سرمایه گذاران بازار نفت با توجه به عدم کاهش نرخ بهره این کشور، نگران کندی رشد اقتصادی آمریکا شده اند.

پس از انتشار آماری که جهش غیرمنتظره ذخایر نفت آمریکا را نشان داد، قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه، بیش از ۳ درصد سقوط کرده بود.

همچنین مذاکرات حماس و رژیم صهیونیستی برای آتش بس موقت، نرخ ریسک ژئوپلیتیکی ناشی از جنگ غزه را که قیمت نفت را تحت تاثیر احتمال مختل شدن عرضه جهانی، بالا نگه داشته بود، ضعیف کرده است.

نفت برنت از ابتدای هفته جاری تاکنون، ۶.۳ درصد و شاخص نفت آمریکا، ۵.۶ درصد کاهش داشته است. این کاهش شدید، درست چند هفته قبل از نشست بعدی وزیران اوپک پلاس، افتاق افتاده است.

سه منبع آگاه در اوپک پلاس اظهار کردند: اگر تقاضا برای نفت افزایش بیشتری پیدا نکند، این گروه ممکن است کاهش تولید نفت داوطلبانه به میزان ۲.۲ میلیون بشکه در روز را که تا پایان ژوئن تعیین شده است، تمدید کند.

بر اساس گزارش رویترز، آمار اشتغال آمریکا که معیاری برای ارزیابی سلامت بازار کار این کشور و معیار کلیدی برای فدرال رزرو در تصمیم گیری درباره نرخهای بهره است، روز جاری منتشر خواهد شد. همچنین، شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز، روز جمعه آمار دکلهای حفاری نفت و گاز آمریکا را که معیاری برای ارزیابی تولید این کشور در ماههای آینده است، اعلام می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تمدید قرارداد پرسپولیسی‌ها در هاله‌ای از ابهام؛ درویش با نظر چه کسی مذاکره می‌کند؟
  • زمان ارسال اظهارنامه مالیات عملکرد اشخاص حقوقی و شرکت‌ها
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • شکست نفت در فرار از بزرگترین کاهش هفتگی ۳ ماه گذشته
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • مبارزه با فرار مالیاتی به دلالان پتروشیمی رسید
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم