Web Analytics Made Easy - Statcounter

صمد چراغی‌پور در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا درباره این حادثه گفت: دیوار ساحلی شهرستان پلدختر بر اثر سیلی که سال 86 در این شهرستان به وقوع پیوست  آسیب دید و باعث تخریب بخش زیادی از این دیواره به همراه پل‌های این شهرستان شد.

چراغی در ادامه افزود: در سال‌های اخیر بخشی از این دیواره بازسازی شد اما  بخش دیگر این  دیواره قدیمی سال گذشته بر اثر بارندگی شدید کاملا تخریب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : در خیابان ساحلی ولی‌عصر که  به رودخانه کشکان متصل می‌شود هم کانال آبی وجود دارد که آب مناطق بالادست شهرستان را به سوی رودخانه هدایت می کند که متاسفانه این کانال نیز تخریب شد.

وی تصریح کرد: در این حادثه سطح این خیابان نیز فرونشست و تامین اعتباری از سوی شهرداری برای بازسازی آن صورت نگرفت و طی بارندگی‌های روز گذشته بخش بیشتری از این کانال تخریب و باعث مسدود شدن خیابان ساحلی شد. این تخریب و ترانشه‌های ایجاد شده متاسفانه نزدیک خانه‌ها و ساختمان‌های تجاری مسکونی مردم هم شده و اگر این ترانشه پیشرفت پیدا کند و به این ساختمان ها برسد موجب خسارت‌های جانی و مالی می‌شود.

شهردار پلدختر ادامه داد: در حال حاضر خیابان ساحلی کاملا مسدود شده و سطحی حدود 300 متر مربع از این خیابان فرو نشسته و کانال آب به طور کامل تخریب شده و باعث مشکلات بهداشتی در این منطقه از شهر شده است. برخی تاسیسات شهری مانند فاضلاب و خط لوله گاز نیز در این منطقه عبور می‌کند و هر لحظه ممکن است باعث مشکل مواجه شوند و همچنین به دلیل تخریب لوله، گاز منطقه قطع شود.

وی در ادامه به مشکل کانال آب های سطحی منطقه کوی بسیجیان و مسکن مهر شهرستان پلدختر اشاره کرد و افزود: در بالا دست این شهرستان آب 700 هکتار اراضی به سوی این کانال  هنگام بارش‌ها ریخته و به سوی شهر هدایت و از طریق یک کانال خاکی از شهر عبور داده می‌شود. این کانال خاکی ظرفیت عبور این آب را ندارد و باید یک کانال بتنی احداث شود. عملیات ساخت این کانال آغاز شد ولی متاسفانه به دلیل کمبود اعتبارات این پروژه فعلا متوقف شده است و اگر این پروژه ادامه پیدا نکند آب ممکن است وارد سایت مسکن مهر پلدختر شود کما این که در سنوات گذشته این آب وارد مسکن‌های مهر شده است.

وی در پایان گفت: سال گذشته از محل اعتبارات مدیریت بحران استان 470 میلیون تومان اخذ اعتبار و پروژه تحویل پیمانکار شد و این پروژه آغاز به کار کرد و از اعتباری که مصوب شده بود تنها 30 درصد آن تخصیص داده شد و پیمانکار بیشتر از 30 درصد کار را پیش برده بود و به دلیل اینکه نتوانستیم مطالبات را تامین کنیم متاسفانه یک ماه است این پروژه متوقف شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: گاز مدیریت بحران مسکن مسکن مهر کمبود اعتبارات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۳۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان از قلع و قمع ۴۸بنای غیرمجاز درزمین‌های کشاورزی این شهرستان خبر داد.
حجت الله رئیسی گفت: از تعداد ۴۸ بنای غیرمجاز ۱۸ مورد در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ و بقیه برای اجرای احکام قطعی قلع و قمع شد که با تخریب این بنا‌های غیرمجاز تقریبا ۳ هکتار از اراضی کشاورزی از توابع بخش مرکزی و زاینده رود این شهرستان آزاد و به چرخه تولید بازگشت.
کارشناس حقوقی جهاد کشاورزی شهرستان سامان هم گفت: این عملیات در خصوص جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز و اجرای تبصره ۲ ماده۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها اجرا شده است.
احسان محمدی افزود: این بنا‌های غیرمجاز شامل ساخت ساختمان، محوطه‌سازی و دیوارکشی بوده که با حضور نماینده دادستان، یگان حفاظت اراضی کشاورزی، امور اراضی شهرستان سامان و نیروی انتظامی اجرا شده است.
علی نصیری مسئول گشت امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان سامان با اشاره دریافت مجوز برای ساخت و ساز در باغات و اراضی کشاورزی گفت: هرگونه ساخت و ساز باید طبق قانون و با دریافت مجوز از کمیسیون ماده یک تبصره یک صورت بگیرد.

وی افزود: سامانه ۱۳۱ امور اراضی کشور شبانه‌روز آماده دریافت اطلاعات و گزارش‌های تغییر کاربری و ساخت و ساز‌ها در اراضی کشاورزی از سوی مردم است.

علی کیانی مسئول امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان سامان با تاکید بر حفظ کاربری اراضی و اهمیت پیشگیری از تغییرکاربری‌ها گفت: دو دوره آموزشی ترویجی حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی‌ها با تدریس کارشناس مسئول حفظ کاربری جهاد کشاورزی طی سال گذشته برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره آموزشی، قوانین حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، تخلفات تغییرکاربری غیرمجاز و خردشدن اراضی کشاورزی و به خطر افتادن امنیت غذایی برای کشاورزان بیان شد.

دیگر خبرها

  • خسارت بارش‌های شدید به زیر ساخت‌های شهری جنت مکان گتوند
  • مردم از تردد و توقف در حریم رودخانه‌ها خودداری کنند
  • ‌رودخانه دز طغیان کرد + فیلم
  • امدادرسانی به ۲۴۰ شهروند گرفتار در سیل/مردم به هشدارها توجه کنند
  • سیل وحشتناک در شبستر آذربایجان شرقی‌ + فیلم
  • خانه های امامزاده ابراهیم شفت ایمن سازی می شود
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • دغدغه مردم زیرکوه در خصوص تخریب قنوات و جاده‌ها ویژه پیگیری می‌شود
  • کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه