Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ بر اساس رویکرد جدید اداره‌کل روابط عمومی رسانه ملی، عوامل و دست‌اندرکاران برنامه‌های پرمخاطب، در سامانه ارتباط با مخاطبان ۱۶۲ اداره‌کل روابط عمومی صداوسیما حضور پیدا می‌کنند و به‌صورت زنده و تلفنی به سؤالات و درخواست‌های مخاطبان پاسخ می‌دهند که بخشی از این گفت‌وگو به صورت بسته‌های ویژه در برنامه‌های آن شبکه پخش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طی هماهنگی صورت گرفته سه تن از مدیران رادیو قرآن به همراه یکی از گویندگان برجسته که مخاطبان در برنامه‌های مختلف با آن‌ها در ارتباط هستند، در واحد ارتباط با مخاطبان اداره‌کل روابط عمومی سازمان حضور می‌یابند و به‌صورت مستقیم با مردم گفت وگو می‌کنند.
پیش از حضور مدیران و گویندگان برنامه‌های پرمخاطب در اداره‌کل روابط عمومی سازمان، آنونس تبلیغاتی پخش و با اعلام زمان حضور عوامل در واحد۱۶۲، از مخاطبان درخواست می‌شود تا با شماره‌های واحد ارتباط با مخاطبان تماس بگیرند و به طور مستقیم با آنها گفت وگو کنند.
بر همین اساس، استاد احمد ابوالقاسمی، مدیر رادیو قرآن؛ محمدهادی صلح‌جو، مدیر گروه اطلاع‌رسانی رادیو قرآن و از گویندگان برجسته و با سابقه رسانه ملی؛ علیرضا فتحی‌پور، مدیر گروه علوم قرآنی و آدینه الهیاری، گوینده باسابقه درخشان این شبکه چهارشنبه، ۳۰ آبان‌ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در واحد اطلاع‌رسانی روابط عمومی سازمان صدا و سیما به سؤالات مخاطبان پاسخ خواهند داد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی رادیو قرآن مدیران مخاطبان قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۱۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگو با نویسنده و بازیگر نمایش‌های طنز رادیو

به گزارش ­خبرگزاری صدا و سیما، ­اجرای نمایش‌های طنز یکی از بخش‌های مراسم آغازین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک بود.
آقای حمید پارسا، نویسنده و بازیگر رادیو با حضور در استودیوی شبکه خبر گفت: من و آقای عضد در اسفند ماه سال گذشته نمایش کوتاهی را به مناسبت سالگرد تاسیس رادیو جوان اجرا کردیم که با استقبال ویژه مخاطبان و مسئولانی که در آن مراسم حضور داشتند؛ مواجه شد که در افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک از ما درخواست کردند که دوباره آن نمایش را اجرا کنیم، با توجه به مهمان‌های آن مراسم مدل کار و شوخی‌ها را تغییر دادیم و حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد کار را تغییر دادیم که مجدد در آن مراسم با استقبال مدیران و مخاطبان روبرو شد.

وی ادامه داد: نوشتن بسیار سخت‌تر از اجرا کردن است، چوت پایه اولیه کار با نویسنده است و اگر کار خوب از کار در نیاید، نویسنده را مقصرمی دانند و مثلا نمی‌گویند بازیگر‌ها به درستی کار نکردند ویا کارگردان خوب کارگردانی نکرده و همه آن را به متن تعمیم می‌دهند، متن اگر خوب باشد کار خوب پیش می‌رود (نویسندگی عرق ریزان مغز است) و نویسنده همیشه نمی‌تواند بلافاصله بنویسد و به این شکل نیست که بتوان در لحظه نوشت و همین طور باید بگویم که نوشتن طنز هم به مراتب سخت‌تر است، چون در طنز باید نویسنده کاری کند که مخاطبان بخندند.

پارسا افزود: بازیگری طنز هم سخت است، من سعی می‌کنم که تیپ نگیرم، چون من خودم را بازی می‌کنم و همین طور بازیگری طنز هم سخت‌تر است از بازی جدی، چون در طنز باز شما باید بتوانید لبخند و خنده را بر لبان مخاطبان بیاورید، یک نکته دیگری که باید بگویم این است که من فقط متنی که خودم نوشته باشم اجرا می‌کنم، چون کار باید از جنس ما باشد و از شوخی‌های خودمان فقط استفاده کنیم و همین طور بهتر است که بازیگر خودش نویسنده باشد یا شم نویسندگی داشته باشد.

وی ادامه داد: من و آقای امیر عضد خیلی سال است که با هم کار می‌کنیم و در برنامه‌های مختلف رادیویی با هم کار کردیم، تهیه کننده‌ها متوجه شدند که ما می‌توانیم به عنوان یک زوج کار‌های طنز انجام دهیم و الان چند سالی است که با هم کار می‌کنیم و یک تیم هستیم.

این نویسنده و بازیگر طنز رادیو در خصوص طنز و هجو گفت: هجو هم نیاز است، ولی متنی از حالت هجو در می‌آید که هدفی پشت آن باشد و یک تلنگری به جایی بزند، کلا طنز شکلی از شوخ طبعی است و یک مفهومی در درون خودش دارد و کار طنز نویس اصلاح نیست بلکه قصدش اصلاح است.

وی ادامه داد: من برای نوشتن بسیار مطالعه می‌کنم و علاوه بر کتاب روزنامه هم خیلی مطالعه می‌کنم و از دل آنها سوژه در می‌آورم و باید بگویم که روزنامه خیلی بیشتر از کتاب به کار ما کمک می‌کند.

پارسا در پایان گفت: دوران رادیو نگذشته و تازه شروع شده، رادیو همچنان رسانه گرم است و مردم اغلب صبح‌ها که به سر کار می‌روند و بعد ازظهر‌ها که از سر کار برمی گردند، اغلب به رادیو گوش می‌دهند و برنامه‌های رادیو همچنان طرفداران خودش را دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



 

دیگر خبرها

  • گفتگو با نویسنده و بازیگر نمایش‌های طنز رادیو
  • دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو که تبلیغاتش در اینستاگرام زیاد است
  • قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان
  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی
  • ببینید | تاثیر رادیو در افزایش مخاطبان صداوسیما
  • روابط عمومی؛عامل کلیدی در رونق کسب و کار‌ها
  • برنامه‌های تولیدی رادیو بوشهر کیفی شود
  • رضایتمندی سی و دو درصدی مخاطبان از رادیو کیش
  • جشنواره پژواک رادیو با تقدیر از پیشکسوتان و برنامه‌سازان برگزار شد
  • چهارم اردیبهشت ؛ روزی به نام رادیو