Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد گفت: «چله نمایش ما» به رشد مبنایی هنر تئاتر کمک می‌کند.

  به گزارش قدس آنلاین ، محمدجواد استادی که صبح امروز در نشست خبری تشریح برنامه‌های دومین چله نمایش مردم انقلاب (ما) در محل حوزه هنری خراسان سخن می‌گفت در ادامه اظهار کرد: فعالیت فرهنگی موثر در شهر پیچیده‌ای مثل مشهد جز در سایه همراهی و هم‌افزایی امکان‌پذیر نیست و باید تلاش کنیم تا بتوانیم بیش از پیش این همراهی را ایجاد کنیم تا موثر باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی تصریح کرد: وقتی از جمهوری اسلامی سخن می‌گوییم باید فرهنگ و هنر آن نیز ویژگی‌های خاص خود را داشته باشد که ان را از دیگر بخش‌ها متمایز کند زیرا انقلاب وقتی زنده می‌ماند که ما بتوانیم از امکانات و ظرفیت‌های خودمان برای انتقال آرمان‌های انقلاب به نسل بعد استفاده کنیم. رئیس اداره ارشاد مشهد خاطرنشان کرد: ما با بحران مدنیت رویرو هستیم و برای حل این بحران باید نهادهای مدنی را تقویت کنیم و مثلا مسجد یک نهاد مدنی است که از آن غفلت شده است؛ اینکه ما در این طرح توجه ویژه‌ای به ساحت‌هایی مثل مسجد و محله و مدرسه داشته باشیم یعنی به کارکردهای قدیمی و اصیل این نهادها نزدیک شده‌ایم که باید قدر آن را بدانیم. استادی عنوان کرد: ما باید نقاط ضعف خود را به نقاط قوت تبدیل کنیم و به سمتی برویم که از قسمتی که آن‌ها می‌خواهند به ما ضربه بزنند به عنوان نقطه قوت بهره ببریم و از همین جهت می‌توان گفت که عنوان حماسه اقتصادی عنوان مناسبی برای این حرکت است. تئاتر به سمت مصرف‌گرایی حرکت کرده است در ادامه این نشست غلامرضا سالم  دبیر علمی این جشنواره با بیان اینکه در دهه گذشته تئاتر به سمت مصرف‌گرایی حرکت کرده است؛ گفت: باید بکوشیم تا تئاتر را به نزد مردم برگردانیم و به جایگاه اصلی آن برگردانیم.  وی اظهار کرد: هنرمندان تئاتر باید بکوشند تا رابطه هنری خود را با جامعه تقویت کنند و این جشنواره بستر مناسبی برای این اتفاق است. سالم ادامه داد: باید یاد شهید مسعود سهیلی را گرامی بداریم که همیشه با وضو به روی صحنه می‌رفت و بدانیم که این عزیزان برای تئاتر تلاش زیادی کردند و ما باید قدردان آن‌ها باشیم.  در بخش دیگری از این نشست مصطفی‌زاده پیش‌کسوت تئاتر مشهد طی سخنانی تصریح کرد: آرزویی که ما برای تئاتر داشته‌ایم این بوده است که این هنر به جایگاه اصلی خود برسد و من معتقد بوده‌ام که تئاتر نیازمند حمایت دستگاه‌های قدرتمند است تا بتواند به جایگاه اصلی خود برسد. وی خاطرنشان کرد: نمایش پر هزینه است و برای تامین امکانات خود نیاز به حمایت دارد که این مساله قابل  حل است اما مشکل بعدی ما این است که گاهی با فقدان اخلاق‌گرایی روبرو هستیم که باید بکوشیم تا بتوانیم این مساله را حل کنیم. این پیشکسوت تئاتر افزود: چله از نظر عرفانی و اسلامی نمادی از مسیر کمال است و هنگامی که برای این جشنواره از عنوان چله استفاده می‌شود یعنی این جشنواره فرصتی است برای حل مشکلات و معضلات اخلاقی حوزه تئاتر است و در واقع زمانی است برای رشد و ارتقای شخصی اهالی تئاتر. در ادامه این نشست راه‌چمنی معاون فرهنگی سپاه امام رضا(ع) طی سخنانی عنوان کرد: امیدوارم این قدمی که برداشته شده است باز هم به خوبی پیش برود و نقایص کوچک سال قبل هم مرتفع شود و ما بتوانیم به عنوان خدمت‌گزاران فرهنگ و هنر بتوانیم آنچه‌ که هنر به عنوان فضیلت و پاکی و نیکی به همراه دارد برای مردم به نمایش بگذاریم. وی با بیان اینکه رفتن تئاتر بین مردم اتفاق خوبی است؛ اضافه کرد: تئاتر حرفه‌ای در جای خود بسیار ارزشمند است اما تئاتر خیابانی و تئاتر مردمی نیز می‌تواند آثار خاص خود را داشته باشد که در همین راستا ما امیدواریم این چله نمایش بتواند به خوبی در حوزه خود نقش آفرینی کند. در بخش دیگری از این نشست محمد ملتجی دبیر علمی سابق این جشنواره  طی سخنانی اضافه کرد: سال گذشته ما در راستای این جشنواره متوجه شدیم که این حرکت به اصل هنر تئاتر در شهر مشهد کمک می‌کند و ما باید بکوشیم تا هنر را به جایگاه اصلی آن که بین مردم است برگردانیم. منبع : ایسنا
انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اداره ارشاد مشهد ارشاد مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۴۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پولاد کیمیایی برای نمایش «گالیله» می‌خواند

دریافت 61 MB

به گزارش قدس آنلاین به نقل از مشاور رسانه‌ای نمایش «گالیله»، ویدئویی از مراحل ضبط قطعه موسیقی نمایش «گالیله» با خوانندگی پولاد کیمیایی  که این شب‌ها در تئاتر شهر روی صحنه است، منتشر شد.

قطعه «آهای گالیله» از زبان یک خواننده دوره‌گرد در نمایش «گالیله» خوانده می‌شود که ترانه آن را کاوه آفاق سروده و آهنگسازی و تنظیم موسیقی نمایش و همچنین این ترانه  بر عهده محمدرضا چراغعلی آهنگساز شاخص کشور بوده است.

نمایش «گالیله» به تهیه‌کنندگی آزیتا موگویی و کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور با نقش‌آفرینی فرهاد آییش، صدف اسپهبدی، نورا هاشمی، محمد نادری، حمید رحیمی، شهروز دل‌افکار، آرش فلاحت‌پیشه، محمد معتضدی، اشکان صادقی، فربد فرهنگ‌، علیرضا ساوه درودی، سامان کرمی و علیرضا مویدی در سالن اصلی تئاتر شهر روی صحنه است.

نمایشنامه «گالیله» نوشته برتولت برشت و ترجمه حمید سمندریان است و دراماتورژی متن را نیز  محمد امیریاراحمدی بر عهده دارد.

فروش بلیت این نمایش در سایت تیوال از طریق لینک tiwall.com/s/galilei3  و همچنین فروش بلیت ردیف هفت نیز در سایت گیشه تئاتر در دسترس علاقه‌مندان است.

صبا کریمی

دیگر خبرها

  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله»
  • پولاد کیمیایی برای نمایش «گالیله» می‌خواند
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • نمایش فیلم تئاتر «عروسی خون» در سینماتک خانه هنرمندان ایران
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب