Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-04@23:25:56 GMT

تحریم «استقبال از روحانی» توسط ستاد روحانی

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۸۰۶۶۸

تحریم «استقبال از روحانی» توسط ستاد روحانی

به گزارش جهان نيوز، رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی در آذربایجان غربی، استقبال از رئیس جمهور در سفر فردا را تحریم کرد!

در این بیانیه سرگشاده آمده است؛

«بسمه تعالی
جناب دکتر حسن روحانی،‌ رئیس جمهور محترم جمهوری اسلامی ایران
با سلام و آرزوی توفیق برای حضرتعالی و هیات محترم دولت

خبر خوشحال‌کننده‌ای دریافت کردیم مبنی بر اینکه قصد سفر به استان آذربایجان غربی دارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌شک برای مردم استان خبر امید‌بخشی است که بعد از دو سال رئیس جمهور منتخب‌شان را که برای انتخاب شدن‌اش نه تنها شبانه روز وقت خود را صرف حمایت از  او  در مقابل دیگر رقیب اصلی، که از همه گونه حمایت همه‌جانبه‌ای برخوردار بوده و با تمام قوا وارد کارزار انتخاباتی شده بود، کردند، بلکه با اعتماد به شما و اعضای ستاد استان علاوه بر وقت و هزینه‌های مادی، آبرو و اعتبار خود را نیز در طبق اخلاص گذاشته و آن حماسه‌ی عظیم را آفریدند. حماسه‌ای که دوست و دشمن به این امر اذعان داشت که با پیشواز استثنایی و پرشور خود پیشتاز شور و حال  رقابت انتخاباتی روحانی در کل کشور شده و نقل هر مجلس شد و همه جا گفتند که این روحانی پیروز انتخابات خواهد بود.

روزی که حضرتعالی با تالم از حادثه‌ی معدن استان گلستان و متاثر از حوادث بازدید معدن و کارگران زحمتکش آن دیار وارد استان آذربایجان غربی شدید، شور و هیجان وصف ناپذیری که در استقبال از شما نشان داده شد نه تنها حضرت عالی را به وجد آورد بلکه هیات همراه را نیز دچار شگفتی و تعجب از کثرت مستقبلین کرده و متعاقب آن، سخنرانی غرا و محکم و امیدوارکننده‌ی شما موجبات  امیدواری مردم نجیب  و مرزنشینان محروم این استان  و کل آحاد کشورعزیزمان، ایران گردید.

در واقع، مردمی که از مدیریت استان در دور اول ریاست جمهوری شما چیزی جز سوء مدیریت و اتلاف منابع و هدررفت فرصت‌ها نصیبشان نشده بود، با حضوری حماسی بار دیگر به وعده‌های شما دل خوش کردند و امید بستند.

اکنون و در سفر آن جناب به استان و در مراسم استقبال از شما برای اینجانب به عنوان ریاست ستاد مرکزی انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶ در استان آذربایجان غربی، مجالی کوتاه برای سخن در نظر گرفته شده بود که ترجیح دادم تا به جای آن از این طریق وعده‌های شما را یادآوری کرده و بار دیگر بر نیازهای ضروری مردم استان تاکید کنم. در سخنرانی پرشور و مهم خود وعده ها و قول‌های متعددی به مردم منطقه و قومیت های مختلف این استان داده شد که اهم آن‌ها بدین قرار می‌باشد: وعده‌ی  احیای دریاچه‌ی اورمیه به عنوان مهم‌ترین تعهدتان،  حفظ حقوق شهروندی آحاد ملت ایران، پاسداری از فرهنگ قومی و زبان مادری، رونق اقتصادی سیاسی و اجتماعی، شایسته سالاری، بومی گرایی، گسترش صنعت، مدرنیزاسیون کشاورزی و گسترش صنایع فراوری معادن و … .

افسوس و صد افسوس که بسیاری از این وعده‌ها از جانب مسئولین تحت امرتان مورد توجه جدی قرار نگرفت و امروز شاهد عدم تحقق آن‌ها هستیم. بالارفتن کمرشکن نرخ تورم، محدودیت و رکود بیش از حد مبادلات تجاری مرزی،  افزایش ده برابری عوارض خروج از کشور (بدون توجه به وضع پیله‌وران و ساکنان نواحی مرزی که عملا مبادلات مرزی را یکطرفه کرده و باعث رونق بازار مرزنشینان کشورهای همسایه شده و درآمد مرزنشینان محروم این مرز و بوم را به صفر رسانده است)، افزایش شدید نرخ ارز و وضعیت نابسامان آن، وضعیت اشتغال و معیشت مردم (به ویژه طبقات مستضعف جامعه و ساکنان محروم دور از مرکز کشور)، وضعیت نامناسب اشتغال جوانان و تبعات نگران‌کننده‌ی بیکاری (به ویژه بیکاری جوانان) و … همه و همه در کنار بحران‌های اقلیمی و و ضعیت نامناسب دریاچه‌ی اورمیه (که عضوی از خانواده‌ی اهالی این خطه می‌باشد) و نیز عدم تحقق وعده‌های فرهنگی، نشان از عدم تعهد و باور بسیاری از اعضای تیم‌های عملیاتی شما در رده‌های بالای مدیریتی به وعده‌های شورآفرین‌تان است. امری که  در میان کادرهای عملیاتی نماینده‌ی دولت در استان (استاندار محترم آذربایجان غربی جناب شهریاری) نیز به چشم می‌خورد و عدم همراهی کادرهای باقی‌مانده از دور قبل در استانداری و عدم وفاداری بسیاری از مسوولین تحت امر ایشان به آن تعهدات شما به مردم استان، عملا ایشان را نیز در طی این مسیر تنها گذاشته است.

از این رو و به عنوان شهروندی از اهالی ایران و به عنوان یکی از ساکنان استان آذربایجان غربی، فرصت سفر شما را مغتنم دانسته و با یادآوری وعده‌های فوق، آرزومندم که در این زمان باقی‌مانده از دوره‌ی دوم، شما و استاندار محترم استان، با انتخاب شایسته‌ترین‌ها و متخصصین و متبحرین امور، شبانه روز در پی تحقق آن شعارها بکوشید تا با تحقق بیشترین مقدار از وعده‌ها، باری از دوش مردم برداشته شود.

همچنین، به عنوان یکی از اعضای ستاد انتخاباتی آن جناب، انتظار بر این بود که رئیس جمهور محترم در این مدت سفری به منطقه داشته و پیگیر وعده‌های داده شده می‌بودند و از نزدیک مشکلات مردم نجیب استان را می‌شنیدند و جهت حل آن‌ها تبادل نظر می‌کردند. نه تنها این مهم اتفاق نیفتاد، بلکه پس از انتخابات و در نهایت ناباوری، دست اندرکاران ستاد شما در این استان مورد مواخذه‌های شدید و سنگین امنیتی قرار گرفتند و پس از چندین جلسه بازجویی محکوم به حبس و نهایتا جریمه شدند. در واقع، در طول دوسال گذشته نه تنها حتی برای یک مرتبه هم با روسای ستادهای سطح کشور جلسه‌ای برگذار نگشته و در خصوص تغییرات و نحوه برخورد در استان ها نظری از آن‌ها گرفته نشده است بلکه عملا و حداقل در این استان، اعضای ستاد مورد بی‌مهری، بازجویی و محاکمه قرار گرفته‌اند.

لذا در قبال همه‌ی  بی‌توجهی‌ها  و عدم انجام وعده‌ها و تعهدات، این جانب به عنوان رئیس ستاد مرکزی انتخاباتی شما در استان آذربایجان غربی از حضور و سخنرانی در مراسم استقبال معذور خواهم بود، چرا که هنوز تکلیف آن وعده‌ها در پیشگاه آن خیل عظیم اهل استان روشن نشده و همچنان تحقق آن تعهدات، مهم‌ترین مطالبات ایشان است.  در چنین شرایطی و وضعیتی، معتقد به این هستم که تکرار مکررات در جلسه‌ای محدود، دردی از مردم را درمان نخواهد کرد.

در پایان ضمن تقدیر و تشکر از آحاد ملت عزیز و محروم استان به خاطر فداکاری و مقاومت و صبوری در مقابل همه‌ی ناملایمات و نیز ضمن قدردانی از استاندار محترم، جناب آقای شهریاری از بابت دعوت به مراسم استقبال، عدم شرکت در جلسات و استقبال از سفر رئیس جمهور محترم را به تکرار چندین باره‌ی مکررات ترجیح داده و ضمن آرزوی موفقیت برای همه‌ی دست‌اندرکاران امور، امید دارم که استاندار محترم به تلاش‌های خود برای تحقق وعده‌های ریاست جمهور و بهبود امور اهالی استان با قوت تمام ادامه دهند.

حمید صداقت پیشه»

منبع: فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۰۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، محمد مهاجری فعال سیاسی در گفت‌وگو با ایلنا، در ارزیابی دلایل رد صلاحیت آقای روحانی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری که در جلسه با وزرای دولت خود مطرح کرد، گفت: از آنجایی که نظرات شورای نگهبان درباره صلاحیت افراد مختلف دارای پارامترهای عینی و ملموس برای جامعه نیست، همیشه سوالاتی به وجود می‌آید. این سوالات هم درباره تأیید صلاحیت افراد و هم درباره ردصلاحیت‌ها وجود دارد. مثلا فرض کنید کسی برای ریاست جمهوری تأیید صلاحیت می‌شود که هیچ سابقه کار اجرایی ندارد و حتی مدیر یک مدرسه هم نبوده، از آن طرف صلاحیت کسی برای مجلس خبرگان رد می‌شود که در دوره‌های مختلف مجلس خبرگان عضو بوده، بالاترین مقام اجرایی کشور بوده و در بالاترین مقام اجرایی کشور حکم او توسط رهبر انقلاب دوبار تنفیذ شده، اتهام فساد مالی و اتهام مسائل اخلاقی ندارد. اما به هرحال ردصلاحیت می‌شود. ببینید افراد دیگری که در معرض شائبه چنین اتهاماتی در مورد ایشان وجود دارد، قرار می‌گیرند به راحتی تأیید صلاحیت می‌شوند. دلیل آن این است که شورای نگهبان از خط‌کشی استفاده می‌کند که مردم نمی‌دانند آن خط‌کش چه عملکردی دارد؟

وی افزود: در مورد آقای روحانی بحث‌هایی که مطرح می‌کرد این بود که شورای نگهبان بنا به دیدگاه‌های سیاسی او را ردصلاحیت کرده است. آقای روحانی دوبار در سال‌های ۹۲ و ۹۶ از مردم رأی گرفته است. این رأی گرفتن از مردم براساس یک وعده‌ای بوده که درباره برجام به آنان داده شد. در مورد برجام حرف مردم این بود که بروید برای رفع تحریم‌ها مذاکره کنید. مثلا شورای نگهبان می‌گوید این مذاکره وادادن در مقابل آمریکا است؟ این در حالی است که اصل مذاکرات و اصل برجام مورد تأیید رهبر انقلاب بود. بارها و بارها نظرات‌شان را درباره برجام در قالب تأیید آقای ظریف و تیم مذاکره‌کننده گفته بودند. البته هر عملکردی ممکن است یک نقاط ضعفی هم به دنبال داشته باشد،‌ اما اینکه شما رئیس دولتی را به خاطر عمل وعده‌ای که به مردم داده و براساس آن وعده رأی آورده رد صلاحیت کنید، به طریق اولی الان می‌توانید بگویید آقای رئیسی هم چنین صلاحیتی را ندارد چون آقای رئیسی به مردم وعده داد من تورم را به نصف تبدیل می‌کنم و نکرده یا مثلا یک میلیون مسکن تولید می‌کند و نکرده است. آیا واقعا شورای نگهبان آقای رئیسی را ردصلاحیت خواهد کرد؟ قطعا نه.

مهاجری در پاسخ به این سوال که چقدر این بندهایی که برای رد صلاحیت آقای روحانی عنوان شده را وارد می‌دانید، گفت: تقریبا هیچ. اصلا نمی‌گویم تقریبا، می‌گویم تحقیقا هیچ‌کدام. ببینید شما وقتی می‌خواهید کسی را ردصلاحیت کنید، نمی‌توانید سیاست‌هایی که فرد براساس آن رأی آورده را دستمایه ردصلاحیت قرار دهید. از همان اول سیاست‌ها می‌تواند در کشور مورد قبول واقع نباشد. اما وقتی کسی سیاستی را مطرح می‌کند و براساس آن رأی می‌آورد، شما نمی‌توانید او را به خاطر اتخاذ آن سیاست‌ها رد کنید. ممکن است شورای نگهبان بگوید در عمل چنین و چنان. من می‌گویم آقای روحانی اگر در مقام ریاست جمهوری چنین اقدامات نادرستی داشته، چه ربطی به نمایندگی مجلس خبرگان دارد؟ وظایف مجلس خبرگان اصلا وظایف دیگری دارد. رهبری در سال‌های دور در مورد آقای روحانی گفته بودند که آقای روحانی جزو عقلای کشور است. چطور ممکن است آدم عاقل رد صلاحیت شود؟ اینکه به هرحال سال‌های سال در سمت نماینده رهبری در شورای عالی دفاع، شورای ریاست ملی، نمایندگی مجلس، دو دوره ریاست جمهوری بوده، به نظرم منطقی نیست که ردصلاحیت شده باشد.

این فعال سیاسی درباره اینکه روحانی صحبت از جواب نامه شورای نگهبان کرد پیش بینی شما چیست، گفت: من این موضوع را قبلا گفتم که شورای نگهبان حتی به خدا هم پاسخگو نیست. شما یقین داشته باشید شورای نگهبان به دلیل اشکال بزرگی که در قانون اساسی وجود دارد و این شورا را مطلق العنان می‌کند، خودش را اصلا در مقابل هیچ‌کسی پاسخگو نمی‌داند. ما در قانون اساسی یک ایراد بزرگ داریم که شما رهبری را در مقابل مجلس خبرگان مسئول می‌دانید اما شورای نگهبان را نسبت به هیچ‌چیزی مسئول نمی‌دانید. حتی اگر خودشان هم به گناه و اشتباه خودشان اعتراض کنند، در هیچ محکمه‌ای قابل رسیدگی نیستند. 

مهاجری در پاسخ به این سوال که با توجه به آسیب‌شناسی سطح مشارکت مردم در انتخابات؛ طرح این موضوع و دلایل رد صلاحیت، چقدر می‌تواند در مشارکت انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۴ را تحت تاثیر قرار دهد، گفت: نه اینکه الان رد صلاحیت آقای روحانی در مشارکت تأثیر منفی بگذارد؛ عوامل متعددی در کاهش مشارکت تأثیر گذاشتند که رفتار شورای نگهبان در سال‌های گذشته در صدر عوامل مشارکت‌گریز است. قطعا اگر شورای نگهبان و بقیه دستگاه‌هایی که باید اعتماد مردم را جلب کنند، در جهت کاهش اعتماد مردم قدم بردارند، باید منتظر کاهش مشارکت باشند. 

وی در پاسخ به این سوال که پیش از این رهبری در انتخابات ۱۴۰۰ درباره رد صلاحیت چهره‌ها گفتند که جفایی صورت گرفته و به خاطر همین به مسئولان هشدار دادند و گفتند باید جبران شود. اما به نظر می‌رسد رویه شورای نگهبان تغییر نکرده است. شما این موضوع را چطور تحلیل می‌کنید، گفت: یکی از اعضا یا سخنگوی شورای نگهبان، بگوید ما چرا آن زمان جبران نکردیم. رهبری به هرحال خطاب به آنها صحبت کردند. 

مهاجری در پاسخ این سوال که به نظر شما تنگ‌تر شدن دایره خودی‌‌ها  چه آسیبی به بدنه کارگزاران و مدیران کشور وارد می‌کند، گفت: تأثیر این اتفاق به راحتی در انتخابات اسفند نشان داده شد. وقتی که دایره انتخاب مردم روز به روز کوچکتر می‌شود، مردم با مشارکت کمتر واکنش منفی نشان می‌دهند. یعنی مبارزه منفی مردم با عدم حضور پای صندوق‌های رأی نشان داده می‌شود. از طرفی هم یک جناح سیاسی هم در کشور ما وجود دارد که از این فرآیند به شدت استقبال می‌کند چراکه می‌داند در مشارکت گسترده رأی نمی‌آورد، تمام تلاشش را می‌کند تا مشارکت کم شود و از هر رفتاری که به مشارکت کمتر منجر شودط، استقبال می‌کند. 

این فعال سیاسی در پاسخ به این سوال که آینده سیاسی آقای روحانی را با این اتفاقاتی که رخ داده چطور پیش‌بینی می‌کنید، گفت: آدم‌ها وقتی در یک سمتی حضور داشته باشند، یک سابقه و یک پیشینه‌ای دارند و پیشینه آنها در مواقع و بزنگاه‌های سیاسی می‌تواند در جامعه تأثیرگذار باشد. آقای روحانی می‌تواند در حال‌حاضر یکی از مؤثرترین شخصیت‌های سیاسی کشور باشد که تأثیری در فضای سیاسی کشور داشته باشد و این تاثیرگذاری به مراتب بیشتر از آقای رئیسی، همه اعضای دولت، آقای قالیباف، تمام نمایندگان مجلس یازدهم و ۹۰ درصد نمایندگان خبرگان خواهد بود چراکه اعتبار سیاسی بیشتری دارد.

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • فیلم/ استقبال بی‌نظیر مردم نوق رفسنجان از شهید گمنام
  • استقبال طالبان از قهرمانان فوتسال افغانستان
  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • ابوترابی فرد: عملیات وعده صادق شاهکار نبرد فضایى چندلایه بود/ این ظرفیت نظامى در شدیدترین تحریم‌هاى بین‌المللى خلق شد
  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • طرح کالابرگ فجرانه در قزوین روزانه ۱۰ هزار تراکنش دارد
  • آزادی جوان بدهکار از زندان با کمک یک پیرمرد در همدان
  • امام جمعه قم: برای امر به معروف و نهی از منکر هم‌افزایی کنید
  • استقبال مردم و مسئولان استان ایلام از ورود پیکر شهید«فیضی زاده»