Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزادکار وزن ۱۲۵ کیلوگرم ایران با بیان اینکه مشکلات تیم ملی امید 10 برابر بزرگسالان بود، گفت: پیش از اعزام سختی‌های زیادی کشیدیم، یا اردو لغو می‌شد و یا می‌گفتند اصلا قرار نیست به رقابت‌های جهانی اعزام شوید.

امین طاهری در گفتگو با ایسنا، درباره کسب مدال برنز کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان اظهار کرد: سطح رقابت‌ها واقعا بالا بود و کشتی‌گیران خوبی از سراسر جهان در این رقابت‌ها حاضر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حق کشتی‌گیران ما خیلی بیشتر از یک طلا و ۴ برنز بود اما خدا را شکر توانستیم با وجود همه مشکلاتی که داشتیم و سختی‌هایی که پیش از اعزام متحمل شدیم به نتیجه خوبی برسیم.

دارنده مدال برنز امیدهای جهان افزود: در ۲ یا ۳ ماه اخیر سختی‌ها و مشکلات زیادی را تحمل کردیم. علیرضا رضایی سرمربی تیم ملی بیشتر از همه سختی کشید و کشتی‌گیران هم شرایط بدی را پشت‌سر گذاشتند که اصلا در شان یک تیم که عازم مسابقات جهانی است، نبود. هر روز یک حرف می‌شنیدیم. یک روز می‌گفتند فدراسیون بودجه ندارد اصلا اعزام نمی‌شوید یا یک روز دیگر می‌گفتند ناقص اعزام می‌شوید یا روز دیگر می‌گفتند کامل اعزام می‌شوید! تکلیف خودمان را نمی‌دانستیم که اصلا به مسابقات بالاخره اعزام می‌شویم یا نه. یا اینکه اردوها لغو می‌شد و همین مشکلات تاثیر بدی بر تیم گذاشت اما بچه‌ها واقعا غیرت کردند و به این نتایج رسیدند که اگر بدشانس نبودیم باید قهرمان جهان می‌شدیم.

وی خاطرنشان کرد: با آن وضعیتی که قبل از اعزام داشتیم  و سختی‌هایی که کشیدیم حتی دهم جهان هم نباید می‌شدیم چه برسد به اینکه به روی سکو برویم. اوضاعمان به مراتب خیلی بدتر از بزرگسالان بود اما خدا را شکر می‌کنیم که دست پر به ایران بازمی‌گردیم و توانستیم مردممان را خوشحال کنیم.

طاهری درباره دلیل باخت کشتی‌گیران ایران در ثانیه‌های پایانی مبارزه که به نظر می‌رسد به یک مشکل لاینحل برای کشتی‌گیران ایران در رده‌های سنی مختلف تبدیل شده گفت: بله کاملا درست است. ما در رقابت‌های جهانی بزرگسالان هم چوب این مشکل را خوردیم و اینجا هم همین بلا به سرمان آمد. من، ایمان صادقی و حسین شهبازی فقط برای طلای جهان به رومانی آمده بودیم و باید قهرمان جهان می‌شدیم اما درست در ۵ ثانیه پایانی نتیجه را واگذار کردیم. به نظر من ترس از باخت در ثانیه‌های آخر و اینکه آدم از هر چه بترسد سرش می‌آید باعث این شکست‌ها بود. من خودم به این مشکل برخوردم و ثانیه پایانی باختم و به فینال نرسیدم و معتقدم ما ترسانده شده‌ایم. ما را از باخت ثانیه آخر ترسانده‌اند و این موضوع باعث شده در ثانیه‌های آخر فشار روحی زیادی به ما وارد شود.

وی در پایان نیز از زحمات پدر و مادرش قدردانی کرد و گفت: امیدوارم با این مدال توانسته باشم گوشه‌ای از محبت و لطف آنها را جبران کنم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تیم ملی امید کشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۴۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امین مدنی:‌ «وعده صادق»؛ عبور از قوی ترین نقطه پدافندی جهان

یک پژوهشگر مسائل نظامی در ویدئویی تحلیلی اظهار داشت عملیات وعده صادق توانست سامانه پدافندی و رادرای مشترکی میان کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی را به چالش بکشد و با عبور از چهار لایه پدافندی به اهداف موردنظر خود اصابت کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،  «سید پژمان امین مدنی»، کارشناس مسائل نظامی در ویدئویی تحلیلی به تشریح دلایل ناکارآمدی سامانه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی در خلال عملیات «وعده صادق» و ابتکاری که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جریان این عملیات به کار بست، پرداخت.

 

.

 


امین مدنی ضمن اشاره به روند در حال شکل گیری پدافند مشترک میان کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی به رهبری آمریکا در منطقه، به  تبیین دلایل شکست سامانه های پرهیاهوی  پدافندی رژیم صهیونیستی در خلال عملیات وعده صادق پرداخت و گفت: آمریکا سعی کرد سیستم پدافندی مطلوب خود در منطقه را ایجاد نماید. سامانه پدافندی مدنظر آمریکایی ها چندین لایه داشت اما ایران توانست تا در جریان عملیات وعده صادق، از تور پدافندی این سامانه های راداری قدرتمند عبور کند.

این کارشناس مسائل نظامی به تشریح لایه های مختلف پدافند مستقر در آسمان سرزمین های اشغالی پرداخت و در تبیین نحوه عملکرد لایه های مختلف پدافندی رژیم صهیونیستی گفت: سیستم پدافندی صهیونیست ها از چهار لایه تشکیل شده است که عبارتند از:
نخست؛ پدافند برد بلند: که برای موشک های بالستیک تهیه شده است و خارج از جو با استفاده از نیروی جنبشی با کلاهک موشک بالستیک درگیر می شود؛

دوم؛ پدافند آرو 2 و 3: که در لایه ی دو و سه هزار کیلومتری با مهاجمین برخورد می کند که تکنولوژی آن از آمریکا گرفته شده و رژیم صهیونیستی آنها را ارتقاء داده است؛

سوم؛ فلاخن داوود: که در بردهای کوتاه تری نسبت به آرو 2 و 3 استفاده می شوند؛

و چهارم یا مرحله ی نهایی گنبد آهنین است که برای موشک های برد کوتاه بهره برداری می شود که در عملیات فعلی از این سامانه بهره گیری نشد و تنها ممکن است که این سامانه با کلاهک های بارشی موشک های سپاه برخورد کرده باشند.

امین مدنی با اشاره به اذعان رسانه های صهیونیستی به اصابت پهپادها و موشک های ایرانی به پایگاه های نظامی ارتش رژیم صهیونیستی از جمله نواتیم گفت: در شب عملیات وعده صادق، چتر پدافند هوایی آمریکا و متحدان غربی بر روی سرزمین های اشغالی و به ویژه مناطق حفاظت شده مانند پایگاه نواتیم به شکل چشمگیر و گسترده ای فعال بود، با این حال اصابت موفق پهپادها و موشک های ایرانی به این پایگاه نشان از موفقیت آمیز بودن عملیات 14 آوریل دارد.
 

فیلم| اگر جنگ فراگیر شود پدافند اسرائیل از کار می‌افتدموشک‌های سپاه از 5 لایه سامانه پدافندی اسرائیل عبور کرد




وی در ادامه افزود: در منطقه ما سیستم های راداری مختلفی وجود داشت که در این عملیات به آزمایش گذاشته شد و با استفاده از اطلاعات راداری مشترک سعی کردند با پهپادها مقابله کنند. ما در جریان عملیات وعده صادق نشان دادیم که می توانیم حتی بعد از این عملیات، عملیات های وسیع تری که به نابودی سامانه های راداری بینجامد دست بزنیم اما در برهه کنونی از این اقدام صرف نظر کردیم.

سید پژمان امین مدنی در بخش پایانی این ویدئوی تحلیلی اظهار داشت: ایران هیچگاه روی سیستم پدافندی خود مانور نداده است، چرا که ما به سبب وسعت بالای جغرافیایی و ویژگی های توپوگرافی کشورمان همچون وجود کوه ها و مناطق مرتفع، مزیت خود را بر روی حوزه های آفندی متمرکز کرده ایم و این مسئله به وضوح در راهبردهای نظامی جمهوری اسلامی ایران با هدف ایجاد بازدارندگی نمایان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیپلمات صهیونیست: دنیا تغییر کرده است/ باید مشخص کنیم در کدام سمت هستیم
  • تلاش کشتی‌گیران غول پیکر برای درآوردن گریه نوزادان (عکس)
  • خوزستان برای اولین بار به طلای المپیک فکر می‌کند
  • نحوه اعزام حسن یزدانی به المپیک؛ بحران بزرگ یا یک اتفاق عادی؟!
  • حسن یزدانی بحران ملی نیست
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • (تصاویر) تلاش کشتی‌گیران غول پیکر برای درآوردن گریه نوزادان
  • بازار اصفهان نباید در معرض تهدید باشد/ موزه فرهنگ و تاریخ نصف جهان برای دنیا جذاب است
  • تاجگذاری باشکوه والیبال ایران: قهرمان جهان شدیم
  • امین مدنی:‌ «وعده صادق»؛ عبور از قوی ترین نقطه پدافندی جهان