Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر حامد افشاری مدیر کل کارآفرینی و تجاری سازی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره چگونگی تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی به انتخاب اول داوطلبان ورود به دانشگاه تا سال 1404 گفت: درحال حاضر، مهم‌‌ترین مشکل دانشجویان ما اشتغال است بنابراین وقتی ببینند دانشگاهی وجود دارد که علاوه بر دروس تخصصی مهارت آموزی و کارآفرینی هم دارد، قطعا دانشگاه کارآفرین را انتخاب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر دانشگاه آزاد اسلامی می‌‌خواهد تبدیل به انتخاب اول داوطلبان شود باید فراتر از روش‌‌های سنتی در آموزش ورود کند و یک فضای نوآورانه برای دانشجویان فراهم کند، به نحوی که هر دانشجویی یک کارآفرین باشد و تربیت فارغ التحصیلان با مهارت و کارآفرین بزرگترین تبلیغ برای دانشگاه آزاد اسلامی است که می‌تواند این دانشگاه را به یک برند داخلی تبدیل کند.

مدیر کل کارآفرینی و تجاری سازی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه خاطر نشان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال طراحی اکو سیستم بخش فناوری هستیم تا یک شرایطی ایجاد شود که فضای نوآوری درآن رشد پیدا کرده و دانشجویی که در این دانشگاه وارد می‌‌شود تبدیل به یک فرد کارآفرین و نوآور شود. این اکوسیستم احتیاج به حلقه‌‌هایی دارد که نیازمند زیر ساخت‌‌هایی است تا دانشجویان در آن ورود کنند و در سرای نوآوری دانشگاه آزاد تمام لوازم رشد و کارآفرینی برای توسعه دانشگاه و تربیت نسلی خلاق و کارآفرین فراهم است.

افشاری تاکید کرد: در حال حاضر، مدارس شایستگی، نوآوری و مهارت آفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی را تحت ساختار سرای نوآوری به وجود آوردیم زیرا زبان افراد محقق با زبان بازار و بازاریان متفاوت است، تا دانشجویانی که طرح و ایده دارند با کسب آموزش‌های حرفه‌‌ای بتوانند به طور تخصصی طرح‌‌ها و ایده‌‌های خود را ارائه کرده و به مرحله عمل برسانند.

وی خاطر نشان کرد: آنچه مسلم است، در مدارس شایستگی و نوآوری دانشگاه آزاد خدماتی به افراد ارائه می‌‌شود که برمبنای آن مراحل چگونگی تاسیس یک شرکت و بازاریابی محصولات را می‌‌آموزند. بر مبنای همین آموزش‌‌ها دانشجو اگر ایده ای دارد یا موضوع پایان نامه‌‌اش بر مبنای نیاز بازار است این ایده را به مراکز رشد آورده و به محصول تبدیل می‌کند که در این مراکز انواع خدمات را به این افراد ارائه می‌‌دهیم تا بتوانند ایده‌های خود را به محصول تبدیل کرده و درآمدزایی ایجاد کنند. درحال حاضر، این مدارس در سطح استان تهران در واحد تهران مرکز به صورت آزمایشی در دوره‌‌های سرای نوآوری برگزار می‌شود که اگر نتیجه کار خوب باشد قطعا، توسعه خواهد یافت.

انتهای پیام/

188 / 167 مدیر کل کارآفرینی و تجاری سازی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی حامد افشاری 1404 کارآفرین سرای نوآوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کارآفرین سرای نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۲۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور

مهدی صفاری‌نیا گفت: نمایشگاه اینوتکس در سال گذشته شاهد حضور بیش از ۱۰۰هزار بازدید کننده بوده است و با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در بخش‌های مختلف نمایشگاه پیش بینی می‌شود امسال بیش از سال گذشته از این نمایشگاه بازدید کنند.

او افزود: توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها و شرکت‌ها و نیز معرفی فرصت‌های نوین سرمایه گذاری، شبکه سازی و تولید محتوای ناب آموزشی؛ از اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه اینوتکس است.

صفاری نیا با اشاره به حضور بیش از ۳۰۰ سخنران در ۴ رویداد کنفرانسی نمایشگاه اینوتکس، به تشریح سایر برنامه‌ها و رویداد‌های این نمایشگاه پرداخت و افزود: امسال میزبان رویداد جایزه بین‌المللی فارس Fares awards در حوزه تبلیغات هستیم که میهمانان عالی‌رتبه‌ای را از کشور‌های مختلف در خود جای داده است.

رئیس پارک فناوری پردیس در ادامه با تشریح بخش‌های مختلف نمایشگاه به برگزاری اولین دوره رویداد ملی صنایع خلاق کشور به نام مانوین در کنار نمایشگاه اینوتکس اشاره کرد و افزود: با هدف توجه به صنایع فرهنگی و هویت‌ساز، اولین دوره رویداد مانوین همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار می‌گردد. هدف از این رویداد معرفی فرصت‌های بکر حوزه فرهنگی و خلاق کشور است.

به گفته رییس پارک فناوری پردیس نمایشگاه اینوتکس امسال توجه ویژه‌ای به فناوری‌های تحول‌ساز دارد و در سیزدهمین دوره آن طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، شاهد رونمایی از ده‌ها محصولی خواهیم بود که برای اولین بار در کشور رونمایی خواهند شد و در ادامه در دسترس صنایع و مردم قرار می‌گیرند.

صفاری نیا تصریح کرد: رویداد استیج به عنوان یکی از بخش‌های اصلی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ شاهد حضور بیش از ۹۰ سخنران مطرح از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی است. استیج اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت ورود صنایع بزرگ به حوزه استارتاپی برگزار می‌شود.

او افزود: در رویداد ایستگاه آینده نیز با حضور ۱۰۰ تن از فعالان حوزه نوآوری به آینده بازار‌ها و صنعت‌هایی، چون لندتک، لجستیک، هوش مصنوعی، خرده‌فروشی و بلاکچین پرداخته و نقش متغیرهایی، چون نسل زد و برند کارفرمایی در این آینده بررسی می‌شود.

صفاری نیا اینوتکس را یک نمایشگاه متفاوت معرفی کرد و گفت: اینوتکس به دنبال نمایشی متفاوت و امیدوار کننده از قابلیت‌ها و توانمندی‌های تیم‌های جوان، نوآور و آینده‌ساز در کشور و جهان است.

گفتنی است، نمایشگاه اینوتکس با بیش از ۲۰ رویداد جانبی در تاریخ ۱۸ الی ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت فناور و نوآور در ‍پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • بازگشت بسکتبال ۳ به ۳ دانشگاه آزاد به لیگ برتر
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • شکوفایی روح، ثمره تربیت معلمان است