Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

شانزده نماینده دموکرات روز گذشته (دوشنبه) نامه ای را در اعتراض به انتخاب «نانسی پلوسی»، رهبر اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا به عنوان رئیس این مجلس امضا کردند. فقط نام 2 زن در میان این 16 نماینده دموکرات دیده می شد. 

این نمایندگان دموکرات با رهبری «کاتلین رایس»، نماینده دموکرات کالیفرنیا در این نامه نوشته بودند: «دموکراتها با پیام تغییر پیروز انتخابات شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما متعهد شدیم که وضع موجود را تغییر دهیم و قصد داریم به تعهدمان عمل کنیم.»

از میان دموکرات‌هایی که این نامه را امضا کرده بودند 11 نفر آنها از قانونگذاران کنونی بودند و بقیه آنها هم از جمله افرادی هستند که در انتخابات پارلمانی پیروز شده اند و قرار است به زودی به عضویت مجلس درآیند.

هدف از انتشار این نامه تاکیدی بر این امر این بوده است که نانسی پلوسی نمی تواند تعداد 218 رأیی که برای انتصاب او به عنوان رئیس مجلس نمایندگان نیاز است را از آن خود کند.

این در حالی است که به دنبال انتشار این نامه، حامیان نانسی پلوسی خیلی سریع به آن واکنش نشان دادند و اعلام کردند که اگر دموکرات‌ها فکر می کنند پلوسی از رقابت بر سر ریاست مجلس نمایندگان آمریکا عقب نشینی می کند، سخت در اشتباه هستند.

در واقع اعتراض به انتخاب نانسی پلوسی به عنوان رئیس مجلس نمایندگان آمریکا پس از آن شدت یافت که در یک هفته اخیر شایعات درباره احتمال انتخاب وی برای این سمت گسترش یافته است. دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا هم چند روز پیش ضمن اعلام حمایت از ریاست نانسی پلوسی گفت: اگر دموکراتها حاضر به حمایت از او نشوند، آرای لازم را از میان جمهوری خواهان برای او جمع خواهد کرد.

نانسی پلوسی از سال 2007 تا 2010 رئیس مجلس نمایندگان بود و با پیروزی دموکراتها در انتخابات اخیر کنگره او یکبار دیگر قصد دارد نامزد ریاست این مجلس شود. با وجود اینکه وی از جمله مخالفان سرسخت دونالد ترامپ و سیاست های او محسوب می شود؛ مشخص نیست رئیس جمهور آمریکا به چه دلیل به حمایت از او پرداخته است!

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: انتخابات رقابت عقب نشینی رئیس جمهور آمریکا رئیس جمهور انتخابات رئیس جمهور آمریکا رئیس مجلس رقابت عقب نشینی پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۲۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جوکار در ارتباط با خبر ۲۰ شبکه یزد گفت: از سال ۷۸ تاکنون به تعداد نمایندگان مجلس شوراي اسلامي اضافه نشده است و با توجه به  شاخص هاي جمعیت و پراکندگی در حوزه جغرافیایی یک نابرابری در حوزه‌های انتخابیه ایجاد شده است. 
وی ادامه داد: ۵ طرح در مجلس یازدهم در اين زمينه به کمیسیون رسید و در هم ادغام  که  در نهايت مقرر شد با توجه به اینکه ۲۴ سال است نماینده‌ای به تعداد نمایندگان مجلس شورای  اضافه نشده، ۴۰ نفر نماینده به تعداد کلی نمایندگان مجلس اضافه شوند ونهایتا باید  ۲۰ نفر متعلق به حوزه هاي جدید و مستقل و ۲۰ نفر هم به حوزه فعلی  افزوده شوند. 
نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طبق اين قانون مي بايست در استان یزد در حوزه یزد، اشکذر و زارچ یک نماینده و در حوزه مهریز، ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مروست یک نماینده دیگر  اضافه می‌شدند که شاخص ما محرومیت، جمعیت و بحث‌های امنیتی و ... بود که براساس اصل ۶۴ قانون اساسی و سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵  بود. در سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب مطرح کردند "تعیین حوزه‌های انتخابیه بر اساس جمعیت و مقتضیات اجتناب ناپذیر به گونه‌ای که حداکثر عدالت انتخاباتی و شناخت مردم از نامزد‌ها فراهم گردد یک اصل است" 
جوکار خاطرنشان کرد: تعیین حوزه انتخابیه بر مبنای جمعیت و مقتضیات مطرح  بود و نکته اساسی اینکه خیلی از حوزه‌ها سهمی در اين مقوله  نداشتند و براساس این شاخص‌ها نماینده‌ای به آنها تعلق نمی‌گرفت و قرار شد کلیات مطرح شود که کلیات رای نیاورد و دولت هم مخالفت کرد و اصل ۷۵ که هزینه برای دولت دارد را د ر اين زمينه مطرح کردند و این طرح مصوب نشد.

و ي ابراز اميدواري کرد: در مجلس دوازدهم این طرح مطرح و این بی عدالتی‌ها رفع شود. 

نمایندگان مجلس با ۹۴ رأی موافق، ۱۲۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع، با کلیات طرح دوشوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا