Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیأت تحقیق و تفحص از بنیاد شهید گفت: علی لاریجانی حدود سه ماه پیش در نامه‌ای خطاب به آیت‌الله آملی لاریجانی از ایشان درخواست کرد تا در روند رسیدگی به این پرونده سرعت بخشد. در حال حاضر نیز دادگاه ویژه‌ای برای رسیدگی به تخلفات بنیاد شهید تشکیل شده‌است.

امیر خجسته درباره آخرین وضعیت پرونده تحقیق و تفحص از بنیاد شهید گفت: پرونده تحقیق و تفحص از بنیاد شهید با ۳۶ مورد احتمال تخلف به سرانجام رسید و نتیجه این تحقیقات حدود ۴ ماه پیش به قوه‌قضاییه ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس هیأت تحقیق و تفحص از بنیاد شهید از تشکیل دادگاه ویژه برای رسیدگی به تخلفات این بنیاد خبر داد و اظهار داشت: علی لاریجانی حدود سه ماه پیش در نامه‌ای خطاب به آیت‌الله آملی لاریجانی از ایشان درخواست کرد تا در روند رسیدگی به این پرونده سرعت بخشد. در حال حاضر نیز دادگاه ویژه‌ای برای رسیدگی به تخلفات بنیاد شهید تشکیل شده‌است. در آخرین پیگیری‌ها از قوه‌قضاییه درخواست داشتیم تا با توجه به اینکه خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان در انتظار نتیجه نهایی این تحقیقات هستند، زودتر این پرونده را تعیین‌تکلیف کنند.

وی با اشاره به اینکه ردپای سلطان شکر در معاملات شرکت‌های اقتصادی بنیاد شهید مشهود بود، خاطرنشان کرد: در همان زمان دست سلطان شکر را از معاملات در شرکت‌های اقتصادی بنیاد قطع کردیم و وضعیت او تعیین‌تکلیف شد. در حال حاضر نیز همانطور که گفتم پرونده در اختیار قوه ‌قضاییه است و آنها باید در این خصوص اعلام نظر کنند.

خجسته با بیان اینکه گزارش کمیته تحقیق و تفحص از بنیاد شهید کامل شده است، تصریح کرد: بیش از ۳۰ هزار برگ سند در این کمیته جمع‌آوری شد که در اختیار کمیسیون اصل ۹۰ قرار گرفت. همچنین خلاصه این اسناد نیز به قوه‌قضاییه ارائه شده است.

وی در پاسخ به این سوال که پیش از این گفته شده بود؛ برخی نمایندگان مجلس نهم مخالف گزارش تحقیق و تفحص از بنیاد شهید بودند، آیا این موضوع صحت داشت؟ خاطرنشان کرد: به این موضوعات توجهی نداشتیم و چه مخالف باشد و چه نباشد، ما به وظیفه خودمان در خصوص تحقیق و تفحص از بنیاد شهید عمل کردیم و پای کار هم ایستادیم. هر کسی هم مخالف است، نظر شخصی خود آن فرد است، اما باید مطیع قوانین باشد. در این جا تخلفی صورت گرفته، که این تخلف محرز است، بنابراین هیچ‌دفاعی از آن قابل قبول نیست و ما به وظیفه خود در خصوص تحقیق و تفحص از این بنیاد عمل می‌کنیم.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در حال حاضر پرونده تحقیق و تفحص از بنیاد شهید در مجلس به طور کامل بسته شده و در اختیار قوه‌قضاییه قرار گرفته است و منتظر هستیم تا قوه‌قضاییه نظر خود را اعلام کند. البته در صورتی که موردی را دوباره در خصوص فعالیت‌های اقتصادی بنیاد شهید مشاهده کنیم یا به ما گزارش شود، قطعا دوباره پیگیری خواهیم کرد.

خجسته درخصوص نظارت بر عملکرد بانک دی گفت: نظارت بر بانک دی از طریق بانک مرکزی در حال انجام است و قوه‌قضاییه به تخلف مدیران متخلف بنیاد رسیدگی می‌کند./ایلنا
 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۶۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، امیر سرتیپ «سلیمان کامیابی» جانشین معاونت نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح و سردار «جمال شاکرمی» فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام، با حضور در منزل شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده» از تازه تفحص‌شده دوران هشت سال دفاع مقدس، خبر شناسایی هویت‌ این شهید والامقام را به خانواده‌اش اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد

شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده» سال ۱۳۲۷ در روستای «چشمه پهن» بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد. وی با آغاز جنگ تحمیلی به‌عنوان بسیجی از طرف سپاه ایلام به جبهه‌های نبرد حق علیه باطل اعزام شد و هشتم مرداد سال ۱۳۶۲ در منطقه مهران، در عملیات «والفجر سه» بر اثر اصابت ترکش مستقیم دشمن به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به جمع شهدای جاویدالاثر استان ایلام پیوست، تا این‌که این‌روزها پس از ۴۱ سال گمنامی، سرانجام پیکرش تفحص و هویت وی از طریق آزمایش دی.ان.ای شناسایی شد.

همچنین پیکر مطهر شهید «جهانگیر بیات» از شهدای جاویدالاثر دوران دفاع مقدس نیز پس از ۴۲ سال کشف و شناسایی شد.

جهانگیر بیات، فرزند جهان‌شاه، به‌عنوان بسیجی از کرج به جبهه اعزام و در سال ۱۳۶۱ در عملیات والفجر مقدماتی در منطقه فکه بر اثر اصابت ترکش مستقیم به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به جمع شهدای جاویدالاثر پیوست.

مسئولین استان البرز با حضور در منزل این شهید، خبر تفحص و شناسایی پیکر شهید بیات را به بازماندگانش اعلام کردند. برنامه‌های تشییع و خاکسپاری نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229032 برچسب‌ها دفاع مقدس

دیگر خبرها

  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل در قوه قضاییه
  • تأکید نماینده مردم شهرستان بروجن بر تصویب و اجرایی شدن تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو
  • تفحص پیکر پاک شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده» پس از ۴۱ سال
  • بازگشت پدر به خانه
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می‌کند
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می کند
  • کشف پیکر مطهر پنج شهید دیگر در دهلران