Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@14:12:00 GMT

بهداد سلیمی این روزها چه می کند؟

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۰۸۷۴۹

بهداد سلیمی این روزها چه می کند؟

بهداد سلیمی درباره اینکه پس از خداحافظی با ورزش قهرمانی پست ورزشی به او پیشنهاد شده است یا خیر، بیان کرد: پیشنهاداتی از فدراسیون بوده و جلسه‌ای را با آقایان مرادی و بیرانوند داشتم و حالا باید بر روی‌اش کار و فکر کنم. زمانی که نهایی شد اعلام خواهم کرد.

سلیمی در پاسخ به این پرسش که این پیشنهادات در بخش مدیریتی بوده یا فنی، تصریح کرد: در هر دو پیشنهاداتی بوده است اما باید سبک و سنگین کنم تا ببینم چه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در مورد اینکه برخی ها می‌گویند چرا قهرمانی مانند او پس از خداحافظی با دنیای قهرمانی باید خانه‌نشین شود و از تجربیاتش استفاده‌ای نکنند، گفت: خانه‌نشین نشده‌ام و خارج از بحث ورزش فعالیت‌هایی دارم اما خیلی درگیر ورزش نیستم. حالا در آینده اتفاقات خوبی خواهد افتاد.

قهرمان المپیک لندن در مورد اینکه گفته می شود ممکن است پس از مدتی استراحت، دوباره بخواهد به وزنه‌برداری برگردد و آیا چنین چیزی به ذهنش خطور کرده است یا خیر، تاکید کرد: فعلا نه. البته مسابقات جهانی را که دیدم دوست داشتم وزنه می‌زدم چون من با رکوردهایی که بازی‌های آسیایی ثبت کردم، می‌توانستم در مسابقات جهانی مدال نقره بگیریم اما به هر حال شرایط زانوی من عالی نیست و اگر بخواهم چند سال دیگر با آن کار کنم ممکن است برایم گران تمام شود. به هر حال من هم باید به فکر آینده خودم و خانواده‌ام هم باشم.

قهرمان بازی های آسیایی در پاسخ به این پرسش که مسابقات جهانی را تماشا کرده یا نه و رقابت در دسته فوق سنگین چطور بوده است، تصریح کرد: بله. مسابقات سطح بالایی داشت و وزنه‌هایی هم که در اکثر اوزان زده شد خوب بود، نتیجه برای تیم ما هم خوب بود. در فوق سنگین هم همانطور که پیش بینی می‌شد تالاخادزده قهرمان شد اما خب انتظار داشتم نفرات دوم، سوم و چهارم وزنه‌های بیشتری بزنند. علی داودی هم بیشتر از حدی که انتظار می رفت وزنه زد و فکر می کنم اگر همین روند را ادامه دهد، آینده خوبی داشته باشد.

او با اشاره به رقابت سنگین سهراب مرادی تاکید کرد: رقابت در دسته ۹۶ کیلوگرم خیلی سنگین بود و با خود سهراب هم صحبت کردم می‌گفت فکر نمی کرده برای مدال طلا رقابت اینقدر سنگین باشد. تیان تائو وزنه بردار با قدرتی است و سال‌های آینده رقیب جدی‌تری خواهد بود.

سلیمی در مورد رقابت سخت وزنه‌برداران ایرانی برای گرفتن دو سهمیه المپیک ۲۰۲۰ نیز گفت: به هر حال سهمیه کم است و سهراب، کیانوش و بقیه نفرات دنبال این هستند که به المپیک بروند. به نظرم هر کسی شایسته تر باشد و در انتخابی ها وزنه های بهتری بزند، شانس بیشتری برای رفتن به المپیک دارد.

ملی پوش پیشین ایران در پاسخ به این پرسش که با توجه به تلاشی که برای حضور تیم بیمه رازی در لیگ وزنه برداری داشت، آیا این نگرانی وجود دارد که با نبودنش بیمه رازی هم نخواهد دیگر تیم داری کند، تصریح کرد: خدا را شکر که بیمه رازی برای دومین سال متوالی قهرمان لیگ برتر شد، امیدوارم سال‌های آینده هم وزنه برداری را حمایت کند. سیاست قشنگی است که روی رشته های مدال آور سرمایه گذاری می‌کند. در فینال هم با مسئولان تیم صحبت کردم و برای سال آینده هم اعلام آمادگی کردند که تیمداری کنند.

سلیمی در مور اینکه امکان دارد به عنوان مربی در تیم بیمه رازی فعالیت کند،تاکید کرد: باید دید شرایط به چه شکل است و از الان نمی توان در مورد سال آینده صحبت کرد اما هر کمکی از دستم برآید برای تیم انجام می‌دهم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بهداد سلیمی وزنه برداری المپیک لندن ورزش قهرمانی فدراسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۸۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!

به گزارش خبرنگار مهر، کاروان ورزش ایران برای بازی های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس زمانی شکل گرفت که تیم ملی والیبال نشسته مردان ایران ازحضور در مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهان اسلوونی و قهرمانی در آن رقابت ها، اولین سهمیه ورزش جانبازان وتوان یابان ایران برای این بازی ها را کسب کرد.

گلبال هم آخرین رشته ای بود که وارد این کاروان شد. البته سهمیه تیم ملی گلبال ایران آبان سال گذشته با قهرمانی در مسابقات آسیا پاسفیک به دست آمد اما همین چند روز پیش بود که مسئولان کمیته ملی پارالمپیک بر اساس بررسی های انجام شده در راستای سیاست کیفی گرایی خود، با اعزام این تیم به پاریس موافقت کردند.پ

بدین ترتیب گلبال به عنوان دومین رشته تیمی وارد کاروان ورزش ایران شد در حالیکه پیش از آن ورش جانبازان و توان یابان ایران در سایر رشته ها صاحب سهمیه های انفرادی شده بودند.

ترکیب کاروان ایران برای المپیک پاریس تا به امروز: ۳۸ سهمیه شامل ۲۵ سهمیه مردان و ۱۳ سهمیه بانوان در ۸ رشته

۳۸ سهمیه در ۸ رشته

در مجموع تا به امروز ۳۸ سهمیه بازی های پارالمپیک پاریس از آنِ ورزش جانبازان وتوان یابان ایران شده است. این سهمیه ها در ۸ رشته پارادوومیدانی، پاراتیراندازی، پاراتیروکمان، پاراشنا و پاراتکواندو (انفرادی) و والیبال نشسته و گلبال (تیمی) به دست آمده است.

از مجموع این سهمیه ها، ۲۵ سهمیه در بخش مردان و ۱۳ سهیمه در بخش بانوان است.

وضعیت کاروان ایران برای حضور در بازی های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس به این شرح است:

پارادوومیدانی

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۱۶ سهمیه (۳ سهمیه دربخش بانوان و ۱۳ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهان - فرانسه
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: مهدی اولاد ( ۲ سهمیه پرتاب وزنه و دیسک)، علی پیروج ( نیزه)، سجاد نیک پرست (نیزه)، سعید افروز (نیزه)، علیرضا مختاری (وزنه)، رشید مسجدی (وزنه)، الناز دارابیان (دیسک)، الهام صالحی (وزنه)، هاشمیه متقیان _نیزه)، امان اله پاپی (نیزه)، امیر خسروانی (پرش طول)، علی اصغر جوانمردی (وزنه) یاسین خسروانی (وزنه) هادی کائیدی (وزنه) سجاد محمدیان (وزنه) و صادق بیت سیاح (نیزه)

پاراتیراندازی

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۶ سهمیه (۵ سهمیه در بخش بانوان و یک سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات جهانی ۲۰۲۲ امارات و بازی های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: نسرین شاهیP۲، زهرا غلامزاده R۹ و سید محمد رضا میرشفیعیP۴ ( امارات) همراه با فائزه احمدیP۴ ، ساره جوانمردی P۲، رقیه شجاعیR۲ (هانگژو)

پاراتیروکمان

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۷ سهمیه (۳ سهمیه در بخش بانوان و ۴ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات جهانی ۲۰۲۲ امارات و تورنمنت انتخابی جهان
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: هادی نوری، علی سینا منشازاده، فرزانه عسگری و مریم یاورپور (کامپوند) محمد رضا عرب عامری و سمیه رحیمی (ریکرو)- (امارات)، غلامرضا رحیمی (ریکرو) - (تورنمنت جهانی)

پاراتکواندو
* تعداد سهمیه های کسب شده: ۵ سهمیه (۲ سهمیه در بخش بانوان و ۳ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: رنکینگ جهانی و انتخابی منطقه آسیا
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: سعید صادقیان پور (۶۳- کیلو)، علیرضا بخت ( ۸۰- کیلو)، حامد حق شناس ( ۸۰+ کیلو)، مریم عبداله پور ( ۴۷- کیلو) - (رنکینگ)، آیلار جامی(۵۲کیلو) -(انتخابی منطقه آسیا)

پاراشنا

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۲ سهمیه (هر دو سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: رنکینگ جهانی
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: شاهین ایزدیار و سینا ضیغمی نژاد

والیبال نشسته

* تعداد سهمیه های کسب شده: یک سهمیه تیمی
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهانی بوسنی
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: تیم ملی مردان

گلبال

* تعداد سهمیه های کسب شده: یک سهمیه تیمی
* رویداد توزیع سهمیه:مسابقات ۲۰۲۳ قهرمانی اسیا پاسفیک - هانگژو
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: تیم ملی مردان

به جز پاروزنه برداری و پاراتنیس روی میز، سهمیه پارالمپیک در سایر رشته ها به کشور اختصاص پیدا می کنه نه ورزشکار

مسافران منتظر در کاروان پارالمپیک

به گزارش خبرنگار مهر، بر خلاف المپیک و شیوه توزیع سهمیه برای این بازی ها، سهمیه های توزیعی برای بازی های پارالمپیک به کشور اختصاص پیدا می کند نه ورزشکار؛ در واقع تنها در دو رشته پاراوزنه برداری و پاراتنیس روی میز است که ورزشکار صاحب سهمیه می شود. در سایر رشته سهمیه از طریق ورزشکار برای کشور ثبت می شود. همین مسئله وضعیت ورزشکاران صاحب سهمیه برای اعزام را مبهم کرده است.

در رشته های والیبال نشسته و گلبال که ترکیب تیم اعزامی باید از طریق سرمربی و براساس فهرست اولیه اعلام شده، مشخص شود. در سایر رشته ها هم ارزیابی مسئولان بر مبنای رکوردگیری ها یا عملکرد در مسابقات مختلف، مبنای تعیین ورزشکار اعزامی قرار می گیرد. چه بسا ورزشکاری با وجود کسب سهمیه نتواند مجوز اعزام بگیرد و ورزشکاری که اصلا در کسب سهمیه نقشی نداشته، جایگزین او در ترکیب کاروان ایران شود.

سهمیه های جدید پشت درِ کاروان پارالمپیک

هفدهمین دوره بازی های پارالمپیک ۸ تا ۱۷ شهریور در پاریس برگزار می شود. در فاصله چهار ماهه تا این بازی ها، ورزش جانبازان و توان یابان ایران فرصت دارد تا در رشته هایی مانند پاراوزنه برداری صاحب سهمیه های جدید شود. در پارادوومیدانی هم احتمال کسب سهمیه دوباره وجود دارد. در پاراکانو و پاراجودو هم سهمیه هایی حاصل شده که هنوز اعلام رسمی نشده است اما می توان روی آنها برای اضافه شدن به ترکیب کاروان ایران حساب کرد.

در این میان بسکتبال با ویلچر مردان و والیبال نشسته بانوان هم رشته هایی بودند که امید به کسب سهمیه تیمی در مورد آنها وجود داشت اما تیم های اعزامی ایران به میادین انتخابی نتوانستند از فرصت، استفاده لازم برای پارالمپیکی شدن را ببرند.

کد خبر 6094199 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • رقیب المپیکی کیانوش در جنگ اوکراین کشته شد
  • احداث باغ بانوان بوستان «کرامت» جزو اولویت‌های شهرداری باشد
  • هفته بیست و ششم لیگ برتر| شوک یک نیمه‌ای ذوب‌آهن به استقلال در آزادی
  • کنایه معنادار آذری جهرمی به زاکانی و رئیسی: ظاهرا این روزها نان در «اتوبوس» است
  • مختصات نظم جدید منطقه
  • برگزاری محفل انس با قرآن کریم در منزل شهید علی قرلی + تصاویر
  • بانوان کردستانی به یک نشان سیمین نقره دست یافتند
  • مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی دختران کشور در همدان
  • بانوان وزنه‌بردار خراسان شمالی در مسابقات قهرمانی کشور حضور دارند
  • وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!