Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، ایمان حجتی  در نشست خبری نخستین جشنواره فیلم کوتاه اصفهان در ۶۰ ثانیه اظهار کرد: اصفهان به سمت تبدیل شدن به یک شهر فرهنگی حرکت می‌کند و یکی از مؤلفه‌های شهر فرهنگی ثبت خاطرات آن است، از سوی دیگر برای توسعه گردشگری  باید برای اصفهان بازاریابی و ظرفیت‌های آن را به جهانیان معرفی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای بازاریابی شهری ابزارهای مختلفی وجود دارد از جمله ابزارهای هنری و رسانه‌ها که نقش مهمی در این حوزه دارند و مردم شهر نیز می‌توانند در این راستا نقش ایفا کنند.

حجتی اضافه کرد: اگر بخواهیم از برنامه‌هایی مانند روز نکوداشت اصفهان برای شهر منفعت ایجاد کنیم باید رویدادهای پایدار خلق کنیم تا این روز و مناسبت‌ها در ذهن مخاطبان پیوند بخورد و رویداد سازی می‌تواند نقش مهمی در بازاریابی و معرفی شهر ایفا کند.

مدیر کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اصفهان افزود: یکی از ویژگی‌های یک رویداد ماندگار، برگزاری آن به شکلی ساده و کم هزینه است تا به راحتی قابل تکرار باشد و علاوه بر آن مردم در این رویداد مشارکت کنند و جشنواره فیلم کوتاه اصفهان در ۶۰ ثانیه این ویژگی‌ها را دارد.

وی با اشاره به دلیل برگزاری این جشنواره گفت: مردم در عصر ی که ارتباطات در آن حرف اول را می زند چه در تولید و چه در مشاهده دنبال مضمون ساده هستند، به همین دلیل موضوع ۶۰ ثانیه مطرح شد، از سوی دیگر  به دلیل نوع و سبک برگزاری این جشنواره به سمت همکاری با شبکه‌های اجتماعی که در حوزه انتشار ویدئو فعال هستند، رفته‌ایم،

وی افزود: به دلیل لزوم حمایت از تولیدکنندگان و ارائه دهندگان خدمات داخلی شبکه اجتماعی آپارات را برگزیدیم.

حجتی افزود: جشنواره یک جشنواره آنلاین است و تمام مراحل آن از ارسال تا بخشی از داوری که به عهده مخاطبین است به صورت آنلاین انجام می‌شود و با توجه به شرایطی که دارد بستر خوب و مهمی را برای حضور مردم فراهم می‌کند تا خوانش هایی متفاوتی را از اصفهان ارائه کنند، جشنواره محدودیت موضوعی ندارد و هر فردی می‌تواند با نگاه خود اصفهان را در ۶۰ ثانیه معرفی کند.

مدیر کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اصفهان با بیان اینکه دریافت آثار به طور رسمی از روز نکوداشت اصفهان آغاز خواهد شد، تصریح کرد: در آینده ایام خوبی را خواهیم داشت و علاوه بر روز نکوداشت اصفهان، چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام نوروز می‌تواند تولیدات خوبی را برای ارسال به این جشنواره داشته باشد.

وی با اشاره به تفاوت این جشنواره با جشنواره‌های دیگری که در اصفهان برگزار می‌شود گفت: تمایزی که این جشنواره با دیگر جشنواره ها دارد این است که توسط عموم مردم برگزار می‌شود و مربوط به حرفه‌ای نمی‌شود و در فضای آنلاین می‌تواند شهر را معرفی کند چرا که از طریق این جشنواره تعداد زیادی فیلم را منتشر می‌کنیم.

در ادامه این نشست فرید صلواتی، دبیر اجرایی نخستین جشنواره "اصفهان، در ۶۰ ثانیه" با بیان اینکه این ایده را از فضای مجازی گرفته است، اظهار کرد: مشابه این برنامه را می‌توان در برخی صفحه های اینستاگرامی هم دید که بسیاری از آن ها هدف خاصی را دنبال نمی‌کند. یکی از اهداف این جشنواره معرفی پتانسیل‌های جدید شهر است، اصفهان تنها زاینده رود، پل خواجو و میدان نقش جهان نیست، پتانسیل‌های دیگری هم دارد و در این جشنواره قرار است پتانسیل‌های مختلف شهر را معرفی کنیم، دلمان نمی‌خواهد نکات منفی را ارائه کنیم و باید بیشتر به مسائل زیبا بپردازیم.

وی اضافه کرد: این فضا را در اختیار همه مردم و حتی توریست‌هایی که به اصفهان سفر می‌کنند گذاشته‌ایم، این جشنواره بودجه‌ای از شهرداری و دولت نمی‌گیرد چرا که مردم خودشان تمام مراحل را انجام می‌دهند و ما فقط این جشنواره را حمایت می‌کنیم. "اصفهان، در ۶۰ ثانیه" را با جشنواره‌های دیگر مقایسه نکنید چون فضای آن کاملاً متفاوت و یک ایده جدید است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان امور بین الملل جشنواره فیلم کوتاه جهان شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۱۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به رهاسازی زباله‌ها و نخاله‌ها توسط برخی هموطنان در مسیر گذرگاه‌های آبی و مسیل‌ها گفت: بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال در کشور برای پاکسازی مسیل‌ها و جمع آوری نخاله‌ها هزینه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدحسن نامی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام با بیان اینکه مردم مولفه اصلی قدرت و اقتدار نظام اسلامی هستند، گفت: مردم همچنین در همه صحنه ها و عرصه ها به ویژه در حوزه مدیریت بحران پای کار هستند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به تشکیل قرارگاه مردم‌نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور، افزود: باید از ظرفیت مردم برای کاهش مخاطرات حوادث استفاده شود.

نامی ضمن تقدیر از تلاش و مدیریت همه دست اندرکاران استان برای مدیریت بحران در 2 سال اخیر، گفت: متاسفانه بعضی افراد با رهاسازی زباله ها و نخاله ها در مسیر گذرگاه‌های آبی و مسیل ها موجب بروز برخی مشکلات در هنگام بارش های شدید در سطح کشور می شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه رهاسازی نخاله در حاشیه شهرها، در واقع به‌مثابه نادیده گرفتن حقوق شهروندی است، افزود: بیش از 20 هزار میلیارد ریال در کشور برای پاکسازی مسیل‌ها و جمع آوری نخاله ها هزینه شده است.

 وی ادامه داد: در صورت رعایت قانون از سوی برخی افراد، این هزینه ها در راستای مدیریت بحران و کاهش مخاطرات ناشی از سیل تخصیص خواهد یافت.

نامی به ضرورت کار مردمی در حوزه مدیریت بحران برای کاهش مخاطرات حوادث غیرمترقبه اشاره کرد و گفت: قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور در راستای فرهنگ‌سازی، کاهش آسیب‌ها و مخاطرات ناشی از سوانح طبیعی از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد تشکیل شده است.

 رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به استفاده صنایع از پساب طبق قانون بودجه 1403 اشاره کرد و افزود: صنایع کشور در راستای حفظ منابع آبی باید به سمت استفاده از پساب و تصفیه فاضلاب برای استفاده مجدد حرکت کنند.

نامی با تاکید بر فرهنگ سازی برای نگهداری و توسعه فضای سبز در کشور گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بر کاشت درخت و نهال با توجه به لزوم توسعه فضای سبز تاکید داشته‌اند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور به اهمیت بالای آبخیزداری در سطوح بالا و آبخوان داری در پایین دست نیز در حوزه مدیریت منابع آبی گفت: احداث سدهای زیرزمینی در مناطق خشک و نیمه خشک در سطح کشور در دستور کار قرار دارد و از وجود و ظرفیت شرکت های دانش بنیان در زمینه حفاظت از منابع آبی سطحی و زیرزمینی در کشور استفاده می شود.

وی با اشاره به اینکه هدایت زیست محیطی و آمایش سرزمین در حوزه مدیریت بحران در استان به خوبی در دست اقدام است،گفت: پیوند مدیریتی بسیار خوب در استان وجود دارد که این موضوع در مدیریت بحران و حوادث بسیار ارزشمند و فصلی مفید و پرفایده است.

نامی با اشاره به لزوم تدوین نقشه دیجیتالی شهر ایلام که لایه‌های مکان‌محور در معرض خطر سیلاب در مسیر مسیل ها در آن مشخص باشد، گفت: تهیه این نقشه لازم است تا بتوان بر اساس شیب در راستای ساماندهی این مسیل ها و مسیر رودخانه ها اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

به گزارش تسنیم، در این نشست 10 هزار میلیارد ریال برای زیرساخت های حوزه مدیریت بحران استان ایلام در بخش های مختلف اختصاص یافت.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • راهیابی فیلم کوتاه هنرمند گیلانی به فستیوال پاناما
  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • شوراها از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنند
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • فیلمی که گدار یک روز قبل از مرگ خودخواسته کامل کرد
  • ۲ انیمشن ایرانی به جشنواره معتبر انسی راه یافتند
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها