Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-29@04:07:51 GMT

انتقاد از پرداخت یارانه نقدی در جلسه مجلس

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۱۳۲۸۱

انتقاد از پرداخت یارانه نقدی در جلسه مجلس

به گزارش جهان نيوز، وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به ضرورت اصلاح در اموری چون یارانه نقدی خانوارها گفت:​ در اصلاح ساختار برخی قوانین به کمک مجلس نیاز داریم.
  فرهاد دژپسند در جلسه با اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت:​ این‌که قوانینی مثل اصلاح یارانه‌های نقدی چگونه عمل شود که گروه‌های هدف آسیب نبینند نیازمند تعامل مستمر بین دولت و مجلس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی همچنین درباره مالیات جامعه پزشکی نیز خاطرنشان کرد:​ همان‌گونه که پیش از گرفتن رأی اعتماد در کمیسیون بهداشت و درمان گفتم برازنده جامعه پزشکی نیست که گفته شود پزشکان در پی فرار از پرداخت مالیات هستند بنابراین برای دریافت مالیات از این قشر باید برنامه‌ریزی کنیم.

در این جلسه محبی‌نیا یکی از اعضای کمیسیون برنامه و بودجه بزرگترین مشکل اقتصاد کشور را مداخله در حوزه‌های تصمیم‌ساز اقتصادی عنوان کرد و گفت:​ این‌که چقدر از صندوق توسعه ملی تاکنون برداشت شده هنوز به‌اطلاع مجلس نرسیده است.

قوامی دیگر عضو کمیسیون برنامه و بودجه نیز با اشاره به اینکه میانگین رشد اقتصادی کشور از سال 38 تاکنون با احتساب نفت کمتر از 5 درصد بوده است گفت:​ برآورد می‌شود تا پایان سال رشد اقتصادی کشور منفی 3 درصد باشد که این نشان می‌دهد باید در اقتصاد کشور تغییر جدی ایجاد شود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از پرداخت یارانه نقدی 340هزار میلیارد تومانی گفت:​ باید برآورد شود که چنین یارانه‌ای چه‌سودی برای کشور دارد و آیا رضایت مردم را در پی داشته و موجب رونق زندگی آحاد این جامعه شده است؟

وی در عین حال یکی دیگر از شیوه‌های اصلاح ساختار اقتصاد را اصلاح نظام بانکی کشور دانست و گفت:​ اگر دست به اصلاحات ساختاری نزنیم و حاضر به پرداخت هزینه آن نباشیم، کشور همواره دچار خسران مضاعف می‌شود.
مصری دیگر عضو کمیسیون برنامه و بودجه هم از پاسخگو نبودن سازمان خصوصی‌سازی انتقاد کرد همین طور روند کوچک‌سازی دولت را به‌باد انتقاد گرفت و گفت:​ طبق قانون، دولت مکلف است سالی 3 درصد کوچک شود حال آنکه سالانه 10 درصد بزرگ‌تر شده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر ضرورت تعامل با مجلس گفت: باید جلسات وزارت اقتصاد با کمیسیون‌های تخصصی مجلس به‌ویژه اقتصاد مستمر و بدون فوت وقت باشد.

فرهاد دژپسند در نشست با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس همین طور از تعامل و همسویی وزارت تحت امرش با بانک مرکزی گفت و خاطرنشان کرد: با ادامه این روند دستگاه‌های اقتصادی دولت همراه و همسو به اجرای سیاست‌ها می‌پردازند.

در این جلسه بهمنی یکی از اعضای کمیسیون اقتصادی با یادآوری اینکه "در آستانه فصل تدوین بودجه سال جدید هستیم"، گفت: برای دستیابی به رشد اقتصادی 8 درصد به 765هزار میلیارد تومان بودجه نیاز داریم.
وی با تأکید بر اینکه بدون سرمایه گذاری ثبات اقتصادی بسیار دشوار است اضافه کرد: یکی از شیوه‌های جذب سرمایه ایجاد امنیت سرمایه گذاری در کشور است.

بیگلری مدیرعامل بانک ملت هم با تأکید بر شرایط سخت اقتصاد کشور گفت: این‌که برخی بانک‌ها از باز بودن سوئیفت ابراز خوشحالی می‌کنند عجیب است چرا که با وجود آن نیز هیچ بانک خارجی حتی بانک‌های کشورهای شرقی چون چین و کره نیز حاضر به همکاری نیستند.

وی در عین حال با تأکید بر اینکه هنوز همه راهها بسته نیست و می‌توان از طریق تقویت صرافی‌ها همچنان مبادلات پولی را به‌انجام رساند، افزود: باید برخی موانع داخلی پیشِ‌روی بانک‌ها برداشته شود.

در ادامه پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس هم از ضرورت تشکیل ستاد فرماندهی مدیریت نظام بانکی در وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت و وظایف آن را رصد اقدامات آمریکایی و تقویت نظام بانکی در مواجهه با اقدامات آمریکا برشمرد.

وی در عین حال تأکید کرد: مجلس شورای اسلامی به‌ویژه کمیسیون اقتصادی آماده است برای هموار شدن مسیر مقابله با جنگ اقتصادی دشمن، هرگونه قوانین مورد نیاز وزارت اقتصاد را تصویب کند.

نماینده مردم کرمان تصمیم درباره اصلاح ناترازی نظام بانکی کشور را مهمترین اقدام پیشِ‌رو در همکاری مشترک کمیسیون اقتصادی و وزارت اقتصاد دانست و گفت: اگر مشکلات داخلی از این دست را حل کنیم اقتدار نظام بانکی در مواجهه با مسائل تحریمی چند برابر افزایش خواهد یافت.

منبع: تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۳۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم کفایت مستمری نهادها و یارانه نقدی برای پوشش فقرمطلق

بررسیها نشان میدهد مجموع دو پرداختی به اقشار محروم، یعنی یارانه نقدی و مستمری نهادهای حمایتی نسبت به خط فقر کفایت نمی نمی‌کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی داده های کمیته امداد و سازمان بهزیستی نشان میدهد مجموع پرداختی به اقشار محروم شامل یارانه نقدی و مستمری نهادهای حمایتی نسبت به خط فقر شدید و مطلق کفایت نمیکند.

بر این اساس نسبت مجموع متوسط  مستمری و یارانه نقدی دو نفره به خطر فقر شدید دو نفره در سازمان بهزستی 75 درصد و در کمیته امداد 86 درصد  کفایت می‌کند.

نسبت مجموع متوسط مستمری و یارانه نقدی دو نفره به خطر فقر مطلق دو نفره در سازمان بهزستی 47 درصد و در کمیته امداد 54 درصد کفایت می‌کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر اقتصاد به عربستان می‌رود
  • وزیر اقتصاد راهی عربستان می‌شود
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می کند
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • عدم کفایت مستمری نهادها و یارانه نقدی برای پوشش فقرمطلق
  • مصوبات کمیسیون‌ها درباره اسقاط خودرو و قیمت‌گذاری آرد و نان
  • تکذیب صحبت‌های غضنفری درباره وعده مالی و کمیسیون‌ها