Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@02:25:16 GMT

خط و نشان آمریکا برای بایکوت هواوی

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۳۹۹۹۳

روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد که دولت آمریکا در اقدامی کم‌سابقه، از هم‌پیمانان خارجی خود خواسته است که به دلایل امنیتی از تجهیزات ساخت شرکت چینی هواوی استفاده نکنند؛ درخواستی که تحلیلگران آن را چندان بی‌ارتباط با جنگ تجاری دو کشور نمی‌دانن آفتاب‌‌نیوز : اعضای دولت ترامپ در این ارتباط هم با مقام های کشورهایی همچون ژاپن، ایتالیا و آلمان گفت وگو کرده و هم نشست‌هایی مشورتی با ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت و شبکه در این کشورها داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منابع خبری به وال استریت ژورنال گفته‌اند که آمریکا حتی در حال بررسی امکان ارائه کمک‌ مالی به شرکت‌هایی است که درخواست این کشور برای عدم استفاده از تجهیزات هواوی را اجابت کنند.به نوشته این رسانه، از عمده نگرانی‌های کاخ سفید، استفاده از این تجهیزات و خدمات در کشورهایی است که نظامیان آمریکایی در آن پایگاه نظامی دارند.در همین ارتباط اخیرا شبکه خبری بلومبرگ هم در گزارشی، این احتمال را مطرح کرده بود که در تجهیزات سخت‌افزاری چینی مورد استفاده توسط شرکت‌های آمازون و اپل، تراشه‌های بسیار کوچکی جاسازی شده باشند که امکان جاسوسی از این شرکت‌ها را فراهم کنند.چندماه پیش هم نهادهای اطلاعاتی آمریکا از مردم این کشور خواسته بودند که تلفن‌های همراه شرکت‌های چینی مانند هواوی و ZTE را خریداری نکنند.انتشار این گزارش‌ها در شرایطی است که آمریکا و چین در ماه‌های گذشته درگیر یک جنگ تجاری همه‌جانبه بوده‌اند و اقدامات اخیر مقام های آمریکایی می تواند در راستای تشدید فشارها علیه پکن باشد.«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا از زمان رقابت‌های انتخاباتی تاکنون، بارها به روابط تجاری آمریکا با چین خرده گرفته و منتقدان سرسخت سیاست‌های اقتصادی این کشور را به سمت‌های مهمی در وزارت بازرگانی و دفتر نمایندگی آمریکا در امور تجاری گماشته است.این موضوع موجب طرح شایعاتی درخصوص جاسوسی چینی‌ها از ترامپ برای آشنایی با طرز فکر و سیاست‌های او شده است.آنگونه که نیویورک تایمز گزارش داده، مقام‌های چینی، تماس‌های تلفنی ترامپ را استراق سمع می‌کنند تا بدانند او چگونه فکر می کند، تحت تاثیر چه استدلال‌هایی است و به گوش کردن حرف چه افرادی علاقه دارد.چین اما چنین اتهام‌هایی را بی‌اساس دانسته و رد کرده است.اخیرا «هوا چون اینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین با ادبیاتی کنایه‌آمیز گفته بود که اگر دولت آمریکا تا این اندازه نگران شنود مکالمات انجام شده با تلفن‌های آیفون است، می‌تواند تلفن‌های هواوی را جایگزین آن‌ها کند.هواوی دومین شرکت بزرگ تولیدکننده تلفن‌های هوشمند در دنیا بعد از سامسونگ کره جنوبی است.
منبع: ایرنا کد خبر: ۵۵۸۳۱۹ تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۲

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آمریکا ژاپن ایتالیا ترامپ تلفن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۳۹۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند

بزرگترین نمایشگاه خودروی چین آینده تمام برقی را به نمایش می‌گذارد و البته برندهای محلی غالب هستند.

به گزارش ایسنا، بزرگترین نمایشگاه خودروی چین روز پنجشنبه (۲۵ آوریل) در پکن آغاز به کار کرده و معروف‌ترین های خودرو، جدیدترین خودروهای الکتریکی خود را به نمایش گذاشتند که نشان می‌دهد چگونه بزرگ‌ترین بازار خودروی جهان در حال حاضر و بدون توجه به گذشته، در وضعیت کاملاً الکتریکی قرار دارد.

برگزارکنندگان اعلام کردند که خودروسازان قرار است  ۱۱۷ مدل جدید در مقابل ۹۳ مدل سال گذشته را در نمایشگاه شانگهای ارائه کنند، در حالی که در مجموع ۲۷۸ خودروی جدید انرژی نو به نمایش گذاشته خواهند شد که ۷ مورد بیشتر از سال گذشته است.

این نمایشگاه که تا اوایل ماه آینده برگزار می‌شود، در حالی برگزار شده که فروش خودروهای انرژی نو در اوایل آوریل به نقطه عطفی رسید و بیش از ۵۰ درصد از خودروهای فروخته شده در چین را تشکیل داد. خودروسازان تلاش می‌کنند با اعلام مدل‌های جدیدتر و ارزان‌تر و تبلیغات، از یک جنگ قیمتی یک ساله که حاشیه سود را کاهش داده  و فروش افزایش یافته است، عقب نمانند.

در نمایشگاه خودروی پکن، بدون شک علاقه‌ای به خودروهای بنزینی نیست. ویلیام لی، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت چینی خودروهای برقی نیو به رویترز گفت همه به دنبال جدیدترین فناوری‌ها در هوشمندسازی و خودروهای برقی هستند. اگر به این نمایشگاه سری بزنید دیگر در مورد خودروهای برقی شک نخواهید کرد زیرا این در واقع آینده نیست، بلکه همان چیزی است که در حال حاضر در حال وقوع است.

ازدحام جمعیت غرفه‌های تولیدکنندگان چینی مانند بی‌وای‌دی و شرکت تازه وارد در صنعت شیائومی قابل ملاحظه است. لی جون، مدیرعامل شیائومی گفت که تعداد سفارش‌های ثبت‌شده برای سدان SU۷ اسپورت این شرکت به ۷۵ هزار و ۷۲۳ دستگاه رسیده است.

بی‌وای‌دی، بزرگ‌ترین سازنده خودروهای برقی جهان، برندهای پریمیوم یانگ‌وانگ و دنزا خود را به‌شدت تبلیغ کرد و سعی داشت تصویر خود را به عنوان یک خودروساز ارزان‌قیمت از بین ببرد. همچنین Ocean-M، یک هاچ بک دیفرانسیل عقب اسپرت با قیمت ۲۰ هزار و ۶۹۹ تا ۲۷ هزار و ۵۹۸ دلار آمریکا را اعلام کرد که اولین خودروی تولیدشده بر روی پلت فرم جدید تمام الکتریکی خواهد بود. این خودروی سایز متوسط طبقه متوسط چین را هدف قرار می‌دهد و بسیار کمتر از قیمت خودروهای برقی رایج در آمریکای شمالی و اروپا به فروش می‌رسد.

خودروسازان خارجی که در تلاش برای بازنشانی راهبردهای خود در چین هستند، برنامه‌هایی را برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید و تحقیقات محلی اعلام کردند و نیسان موتور و مزدا موتور ژاپن از خودروهای طراحی‌شده برای رانندگان چینی رونمایی کردند.

خودروساز آمریکایی جنرال موتورز برای اولین‌بار خودروهای موتورهای سنتی را از خط تولید خود کنار گذاشت، در حالی که مرسدس بنز آلمان با نمایش تعداد انگشت شماری از خودروهای برقی جدید، شایعات مبنی بر کنار گذاشتن برقی‌سازی را رد کرد.

تسلا دوباره از نمایشگاه صرف نظر کرد. آخرین شرکت آن در نمایشگاه در سال ۲۰۲۱ بود.

رئیس شرکت خودروسازی گریت وال موتور گفت با ورود صنعت خودروسازی چین به عصر جدیدی از جهانی‌شدن و قدرت رو به رشد برندهای داخلی چینی، حرکت وسایل نقلیه چینی به صحنه جهانی نیز به روند جدیدی تبدیل شده است. سیستم‌های کمک رانندگی پیشرفته طراحی شده داخلی مشابه فناوری خودران تسلا (FSD) نیز توسط چندین خودروساز به‌عنوان نقاط کلیدی فروش به بازار عرضه شد.

بی‌وای‌دی اعلام کرد که در سه ماهه دوم دو مدل  را در بازار انبوه سری Dynasty و Ocean مجهز به سیستم کمکی رانندگی پیشرفته خود (ADAS) عرضه خواهد کرد، در حالی که اکسپنگ گفت که به طور مداوم نرم‌افزار را با سرعتی فوق‌العاده سریع ارتقا خواهد داد که آن را از رقبا جلوتر می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، شرکت خودروسازی چینی گروه گاک اعلام کرد که از ژانویه ۲۰۲۵ مدل‌های پرچمدار مجهز به سیستم پیشرفته همیار راننده(ADAS) هوآوی را روانه بازار خواهد کرد. این یکی از هفت برند خودروساز دولتی است که برای استفاده از فناوری ADAS هوآوی با هوآوی همکاری کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • رفتار پلیس با دانشجویان آمریکایی ادعای دروغین آزادی بیان در این کشور را نشان داد
  • تعرض به اساتید زن دانشگاه‌های آمریکا بیانگر چهره دوگانه غرب
  • ویدیو/ ۵۰ هزار خودکشی در یک سال!
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی
  • ترجیح می‌دهیم فیلترمان کنند تا اینکه پلتفرم خود را بفروشیم