Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@23:08:07 GMT

جهان امروز تشنه اخلاق حسنه پیامبر اسلام (ص) است

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۶۰۴۶۰

جهان امروز تشنه اخلاق حسنه پیامبر اسلام (ص) است

ارومیه- ایرنا- نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری با تبریک سالروز میلاد پیامبر اسلام (ص) گفت: جهان امروز تشنه اخلاق حسنه و سعه صدر نبی مکرم اسلام (ص) است.

آیت الله عسگر دیرباز روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بسیاری از ملت های مظلوم جهان مورد ظلم و ستم قرار می گیرند و خونشان ریخته می شود که راهکار جلوگیری از این امر الگوگیری از اخلاق حسنه پیامبر بزرگوار اسلام (ص) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اخلاق پیامبر اعظم (ص) یک اخلاق جهانی بوده و مورد نیاز همه انسانهاست و تمام بشریت تشنه احترام، اعتنا و مهربانی است.
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اشتراک زیادی بین مسلمانان وجود دارد، بیان کرد: با وجود این موارد مشترک، پیامبر اسلام (ص) کامل ترین محور وحدت مسلمانان است زیرا مسلمانان علاوه بر اعتقاد به ایشان به او علاقه دارند و این عشق و علاقه به پیامبر اسلام موجب همدلی مشترک بین مسلمانان شده است.
وی اضافه کرد: سعه صدر، اخلاق حسنه و صبوری پیامبر (ص) باعث گرایش بیشتر مردم به اسلام و جهانی شدن این دین مقدس شد چنانچه امروز یک و نیم میلیارد مسلمان در جهان وجود دارد.
آیت الله دیرباز گفت: اخلاق حسنه پیامبر اسلام (ص) از بشر عصرجاهلیت انسانی متمدن ساخت و موجب جهانی شدن دین مبین اسلام در دنیا شد که باید ما نیز پیرو آن حضرت در همه خصوصیات اخلاقی باشیم.
وی افزود: نجات بشر عصر جاهلیت از جهل و نادانی بزرگترین معجزه نبی مکرم اسلام (ص) بود.
وی اضافه کرد: پیامبر اسلام (ص) از عرب جاهلی که به غیر از جنگ و خونریزی و نوشیدن خون یکدیگر چیزی نمی دانست، انسانی متمدن تربیت کرد.
نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: پیامبر اعظم (ص) با تکیه بر اخلاق حسنه، سعه صدر، تحمل و بردباری توانست در طول 23 سال، به خوبی اسلام را تبلیغ کند.
وی افزود: نبی مکرم اسلام (ص) در کنار سعه صدر و بردباری، قاطعیت نیز داشتند چنانچه با قاطعیت تمام به مبارزه با دشمنان می پرداختند.
وی رازداری و پایبندی به تعهدات را از خصوصیات اخلاقی رسول خدا (ص) عنوان کرد و گفت: آن حضرت بین دشمنان تفاوت قایل بود و آنها را به 2 دسته کم خطر و بی خطر تقسیم کرده بودند.
به گزارش ایرنا، حضرت محمد (ص) در 17 ربیع الاول عام الفیل از پدری به نام 'عبدالله بن عبدالمطلب' و مادری به نام 'آمنه بنت وهب' دیده به جهان گشود.
8135/2093

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي معارف پيامبر اسلام ص آذربايجان غربي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۰۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود

نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری گفت: شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود. او شخصیت عظیمی بود که توانست دیانت و معنویت را همراه با سیاست الهی مبتنی بر عقلانیت به خوبی تفسیر نماید. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله علی عباسی ظهر امروز در همایش عقیدتی سیاسی سپاه روح‌الله استان مرکزی که در حسینیه ستاد برگزار شد، اظهار داشت: انقلاب اسلامی نقطه عطف تاریخ است. انقلاب اسلامی ایران یک نعمت بزرگ الهی است که روح جدیدی بر جهان دمید. این انقلاب همچنان مدیون اندیشه‌های شخصیت‌‌های بزرگ است، شخصیت‌ها و اندیشمندانی که در نظریه‌پردازی و تنظیم مبانی فکری انقلاب اسلامی نقش مهمی ایفا کرده‌اند و استاد شهید مطهری یکی از برجسته‌ترین این شخصیت‌هاست.

وی، شهید مطهری را مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین برشمرد و افزود: شهید مطهری شخصیت عظیمی بود که توانست دیانت و معنویت را همراه با سیاست الهی مبتنی بر عقلانیت به خوبی تفسیر نماید و با زبان روز، معارف مکتبی اسلام ناب را به جامعه به ویژه جوانان بشناساند. این شهید والامقام فردی آگاه به زمان و مسلط بر دسیسه‌های دشمنان اسلام بود که با تبیین اسلام ناب، ماهیت اندیشه‌های انحرافی و خطرات اسلام التقاطی را برملا کرد.

نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: پاسخ شهید مطهری به اندیشه ماتریالیستی روشنفکرنماهای زمان، قوی‌ترین پاسخ بود. امروز شرایط جامعه ما نیز به گونه‌ای است که برخی جوانان به اندیشه لیبرال دموکراسی شیفتگی نشان می‌دهند بدون اینکه شناختی از آن داشته باشند. در شرایطی که حق و باطل در جامعه، دارای چهره‌هایی همسان‌اند و تشخیص حقایق برای مردم دشوار است، نیاز به جهاد فکری و معنوی وجود دارد. ما بایستی این شعارها را تحلیل و نشان دهیم که بی‌محتوا هستند.

عباسی بیان کرد: شهید مطهری از توان علمی و قلم خود برای تبیین و دفاع از آموزه‌های اسلام ناب و بالاخص مسئله حقوق زن در اسلام و مسئله حجاب و غیره استفاده و ایفای نقش کرد. در مسئله نظام زن هنوز هم با تمدن امروز چالش داریم، مقام معظم رهبری فرمودند حجاب فی نفسه چالش نبود اما دست‌هایی از بیرون تلاش دارد تا آن را به یک چالش تبدیل کند. شهید مطهری برای دفاع از اسلام با تمام وجود در صحنه بود و امروز هم میدان نزاع ادامه دارد و ما باید در صحنه باشیم.

وی خاطرنشان کرد: شهید مطهری به عنوان مدافع سنگر فکری و عقیدتی به خوبی احساس مسئولیت کرد و به آن عمل کرد؛ اقدامات شایسته‌ این شهید والامقام در عرصه‌های مختلف انقلاب و تفکرات ارزشمند آن برای حل مشکلات از دلایل اصلی ترور این شهید به دست گروه‌های تروریستی بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • شهید مطهری از اساتید حوزه تربیت بود
  • انیس: آمریکا در قضیه فلسطین خصومت خود را با اسلام نشان داد
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • غزه امروز دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غرب است
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • اتصال استان به راه آهن از مطالبات مردم است/ لب تشنه در کنار آب
  • شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود
  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است