Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاریبسیج از فلاورجان، سرهنگ علی فتحیان در ویژه برنامه کنگره ملی سرداران و یک هزار و 400 شهید فلاورجان در مسجد جامع باغکومه شهر بهاران اظهار داشت: برگزاری کنگره شهدای فلاورجان از سال 1393 توسط رزمندگان و فرماندهان دوران دفاع مقدس در شهرستان فلاورجان کلید خورد، اختصاص کنگره ملی به شهرستان‌ها مرسوم نبود اما به این دلیل که تعداد شهدای شهرستان از یک هزار شهید بالاتر است، کنگره ملی شهدای شهرستان فلاورجان تصویب و ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جمع آوری 98 هزار سند از شهدا، ضبط 5 هزار مصاحبه و جمع آوری بیش از 60 درصد خاطرات رزمندگان از جمله اقداماتی است که در راستای اجرای کنگره شهدای فلاورجان اجرا شد، البته فعالیت‌ها، دیر هنگام آغاز شد و بخشی از پداران و مادران شهدا از دنیا رفته بودند و بخشی از خاطرات دست خوش فراموشی شده بود.

وی گفت: 43 عنوان کتاب در راستای برگزاری کنگره شهدای فلاورجان در اختیار نویسندگان قرار گرفت و تدوین 17 عنوان کتاب انجام شد و امروز تعداد 7 کتاب رونمایی شد.

فرمانده ناحیه سپاه فلاورجان بیان کرد: برنامه‌های فرهنگی، همایش‌های علمی و یادواره‌های مختلف شهید در سال 1395 و 1396 آغاز شد و بیش از 200 برنامه فرهنگی و علمی به مرحله اجرا رسید، همچنین با همکاری صدا و سیمای مرکز اصفهان بسیاری از برنامه‌ها از شبکه اصفهان پخش شد. 

وی با اشاره به عنوان شهرستان شهیدان خط شکن خاطرنشان کرد: این شهرستان از ابتدای انقلاب و جنگ تحمیلی جزء پیشتازان جهاد و شهادت بودند؛ پایداری و استقامت یکی از ویژگی‌های رزمندگان فلاورجانی است و سرداران بزرگ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید دارند که این نام گذاری زیبنده شهرستان است.

استان اصفهان رتبه نخست اعزام به جبهه را دارد

فتحیان تصریح کرد: بیش از 35 درصد رزمندگان لشکر 8 نجف اشرف از رزمندگان شهرستان فلاورجان در زمان جنگ تحمیلی بودند؛ این لشکر در آن زمان، 9 گردان داشته و 5 گردان آن از رزمندگان شهرستان فلاورجان بودند؛ رهبر انقلاب اسلامی این لشکر را با عنوان «خط شکن» تعبیر کردند؛ رزمندگان فلاورجانی در فیاضیه و شکست حصر آبادان نقش مؤثری داشتند و اجازه ندادند فرمان امام راحل مبنی بر آزادسازی خرمشهر بر روی زمین بماند.

وی با بیان اینکه این شهرستان 34 سردار شهید دارد، گفت: سردار نجف‌علی کریمی به همراه 2 برادر خود در یک عملیات به شهادت رسیدند، تقدیم 5 خانواده 3 شهیدی، 5 خانواده که پدر و پسر شهید شده‌‌اند، 93 خانواده 2 شهیدی، 12 خانواده که تنها پسر آنان شهید شده است از دیگر ویژگی‌های ایثارگری مردم شهرستان فلاورجان است.

فرمانده ناحیه سپاه فلاورجان با بیان اینکه استان اصفهان رتبه نخست اعزام به جبهه را دارد، افزود: بر اساس آمارها، شهرستان فلاورجان به تناسب جمعیت خود، رتبه نخست اعزام رزمندگان در استان را به خود اختصاص داده است؛ این شهرستان جزء شهرستان‌های پیشتاز در دوران دفاع مقدس است و رزمندگان این شهرستان در پیروزی عملیات‌های مختلف، مؤثر بوده‌اند.

وی گفت: شهرستان فلاورجان 8 شهر و 60 روستا دارد و به دلیل پراکندگی شهرها، برنامه‌های مختلفی به مدت 8 روز در 8 شهر شهرستان به مناسب کنگره ملی سرداران و یک هزار و 400 شهید شهرستان فلاورجان برگزار می‌شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۱۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری

به گزارش خبرنگار مهر؛ ویژه برنامه چهل و پنجمین سالگرد شهادت آیت‌الله مرتضی مطهری با نام «آگاه زمان» روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور خانواده شهید مطهری، جمعی از چهره‌های علمی، دینی و همچنین دوستداران و اندیشمندان حوزه فرهنگ و هنر در خانه موزه شهید مطهری برگزار می‌شود.

شهید مرتضی مطهری متولد ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ هجری شمسی در فریمان، استاد فلسفه و کلام اسلامی و تفسیر قرآن، عضو هیئت موتلفه اسلامی و از نظریه پردازان نظام جمهوری اسلامی ایران بود، وی قبل از انقلاب اسلامی استاد دانشگاه تهران بود و بعد از انقلاب به ریاست شورای انقلاب منصوب شد.

مهمترین خدمات مطهری در طول حیاتشان ارایه ایدیولوژی اصیل اسلامی از طریق درس و سخنرانی و تألیف کتاب است. این امر به خصوص در سال‌های ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۷ به خاطر افزایش تبلیغات گروه‌های چپ و پدید آمدن گروه‌های مسلمان چپ زده و ظهور پدیده التقاط به اوج خود می‌رسد، در این سال‌ها استاد شهید با همکاری تنی چند از شخصیت‌های روحانی، «جامعه روحانیت مبارز تهران» را بنیان می‌گذارد.

شهید مطهری به یک نهضت اسلامی معتقد بود و برای اسلامی کردن محتوای نهضت تلاش‌های ایدئولوژیک بسیاری کرد. از جمله مهمترین این اقدامات می‌توان به کمک به تأسیس حسینیه ارشاد در سال ۱۳۴۶ اشاره کرد.

مطهری ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۳۵۸ پس از بازگشت از یکی از جلسات فکری سیاسی توسط یکی از اعضای گروه فرقان ترور شد و به شهادت رسید.

امام خمینی (ره) در پیام تسلیت خویش به مناسبت شهادت استاد فرمودند: «مطهری شخصیتی بود که عمر شریف و ارزنده خود را در راه اهداف مقدس اسلام صرف کرد و با کجروی‌ها و انحرافات مبارزه سرسختانه کرد.»

زمان برگزاری این مراسم سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت از ساعت ۱۴:۳۰ در خانه موزه شهید مطهری واقع در خیابان دولت، نبش بن بست صدرا است.

کد خبر 6089537 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • ایستادگی امروز مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • نمایشگاه شهدا سمنان برای بازدید رهبر معظم انقلاب آماده می‌شود
  • نمایش محصولات فرهنگی کنگره ۳ هزار شهید سمنان در حضور رهبر انقلاب
  • تمام محصولات فرهنگی کنگره ۳ هزار شهید سمنان در حضور رهبر انقلاب به نمایش در می‌آید
  • نصب تصاویر ۴۱۲ شهید در بلوار‌ها و معابر دهدشت
  • برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری
  • کارگران رزمندگان خط مقدم جنگ اقتصادی هستند
  • مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد
  • تضعیف فرهنگ جهاد و شهادت، هدف دشمنان انقلاب
  • دشمن با اقتدار تنبیه شد