Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@05:56:34 GMT

کشتی بدون خادم به آنچه می‌خواهد می رسد؟

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۶۳۶۹۵

حضور غلامرضا محمدی و محمد بنا دو مربی باسابقه و کارکشته در راس تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی که قرار است اینبار بدون دخالت‌های شورای فنی اختیار تام در همه امور فنی داشته باشند، عصر جدیدی در کشتی ایران و در غیاب رسول خادم شمرده می‌شود که گذر زمان درستی یا نادرست بودن بسیاری از موارد مخصوصا در حوزه‌های فنی دوره مدیریت خادم را مشخص خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفتاب‌‌نیوز : بدون شک نام محمد بنا با بهترین‌ و غرور انگیزترین روزهای کشتی فرنگی ایران گره خورده و هیچگاه از یاد مردم قدرشناس ایران نخواهد رفت؛ روزهایی که حمید سوریان، امید نوروزی و قاسم رضایی با سرمربیگری محمد بنا دست به کار بزرگی زدند و ۳ طلای المپیک ۲۰۱۲ لندن را برای ورزش ایران و کشتی فرنگی به ارمغان آوردند.
نه به تعداد خاطرات شیرین اما محمد بنا روزهای تلخی را نیز در کشتی فرنگی پشت سر گذاشته است. درست ۴ سال بعد و اینبار در ریو؛ تیم تحت هدایت آقای خاص کشتی بجای ۳ مدال طلا فقط ۲ برنز گرفت، نتیجه‌ای که هر چند خیلی‌ها سعی کردند آن را فاجعه‌بار ندانند و مدام این نکته را یادآوری کنند که نتایج کشتی فرنگی در المپیک لندن به چیزی شبیه معجزه می ماند وگرنه ۲ برنز المپیک برای کشتی آن هم از نوع فرنگی آن یا نگاهی به تاریخ نتایج این رشته نه تنها بد نیست که بسیار خوب و قابل دفاع است؛ اما بنا کسی نبود که برای ۲ برنز یک سال در خانه کشتی شبانه روز زحمت بکشد و خون دل بخورد.
بغض هفتاد میلیون ایرانی نیز شکست وقتی دیدند بنای کشتی فرنگی نشست، سر بر نرده گذاشت و گریه کرد، گریه‌ای بخاطر مردم که نتوانسته جواب خوبی برای انتظاراتشان داشته باشد،گریه‌ای از سر عشق به وطن و کشتی.
با نتایج ضعیف کشتی فرنگی در المپیک ریو، بنا کاری به تصمیم بعدی شورای فنی و فدراسیون کشتی نداشت و خودش راهش را گرفت و رفت و گفت دیگر هیچگاه به کشتی بازنخواهد گشت.
علی اشکانی آمد، دو سال ماند اما کشتی فرنگی روزهای خیلی بدتری را تجربه کرد که اوج آن ناکامی در بوداپست ۲۰۱۸ و کسب فقط یک مدال برنز توسط علیاری بود و بس!
کشتی آزاد هم ناکام بود هر چند نه به اندازه فرنگی اما رسول خادم هم مثل بنا کسی نبود که به هر طریقی که شده  بماند و مثل خیلی‌ها به هر شکل ممکن فقط در فکر حفظ میز و صندلی‌اش باشد؛ در روزهایی که قانون هم نتوانسته امثال ضیایی و تاج را از صندلی‌هایشان جدا کند، رسول خادم خودش را بازنشسته کرد و رفت و اینبار دیگر نیامد!
بنی‌تمیم سرپرست فدراسیون کشتی شد و خیلی زود غلامرضا محمدی را سرمربی آزاد کرد و سپس در تصمیمی غیرمنتظره محمد بنا را که در قشم مشغول سیاحت بود به خانه‌اش برگرداند تا خبر"محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی شد"در ساعت ۱۳:۳۳ دقیقه ۲۷ آبان ماه منتشر شود.
در روزهایی که دیگر نمی‌توان بر روی کشتی هم با خیال راحت حساب باز کرد تا مدال‌های جهانی و المپیک را درو کند، حضور ۲ مربی کارکشته در آزاد و فرنگی امیدها را برای بازگشت این ورزش دوست داشتنی به روزهای اوج و بازگشت خاطرات شیرین زنده کرده است. بنا آمده تا خاطرات شیرین لندن را اینبار در توکیو تکرار کند و خاطرات تلخ ریو را از اذهان خود و مردم ایران برای همیشه پاک کند.
حالا خادم رفته و منتقدان هم بی محابا هر چه خواستند گفتند و نوشتند؛ از چهره شاخص و عنوان‌دار گرفته که بارها انتقاداتی تند و حتی خارج از دایره ادب و معرفت را بی توجه به خدماتی که خادم به کشتی داشته، نثار او کرده تا برخی‌ها که این فرصت را بهترین زمان برای تسویه حساب‌های شخصی با رسول خادم دانستند. حال بازی در دست افرادی غیر از خادم است و باید منتظر ماند و دید چه سرنوشتی در انتظار کشتی ایران است؟
ایسنا  کد خبر: ۵۵۸۶۷۲ تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۷

منبع: آفتاب

کلیدواژه: خادم کشتی محمد بنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۳۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟

مربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان درباره وضعیت ورزشکاران و پیش‌بینی خود از مدال المپیک صحبت کرد.

به گزارش مشرق، فرزاد ایمانعلی زاده مربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان درباره ارزیابی خود از جام تختی، عنوان کرد: تقریبا ۱۶-۱۷ نفر از کشتی‌گیران اصلی ما بیرون هستند و آینده سازان در اینجا کشتی می‌گیرند. ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم امید است.

وی درباره اینکه ملی‌پوشان اصلی نیستند خلائی احساس نمی‌شود، افزود: قطعا همین طور است. در یکی دو وزن ضعیف‌تر از نفرات اصلی هستیم. اسم نمی‌برم اما نفر سوم که در اینجا اول می‌شود با نفر اول ما اختلاف فاحش دارد. باید کار کرد، از جوانان در تیم بزرگسالان استفاده کرد تا روندمان بهتر شود.

مربی کشتی فرنگی درباره اینکه در اوزان ۶۰ و ۶۷ هنوز تکلیف مشخص نیست، خاطرنشان کرد: ما در این اوزان سهمیه را گرفته‌ایم. ده‌بزرگی توانست خودش را ثابت کند و اگر درآسیا طلا می‌گرفت قطعا ملی‌پوش ما در المپیک بود. به او یک فرصت دیگر داده می‌شود و قرار است با مهدی محسن نژاد به مجارستان برود. هر کدام عملکرد بهتری داشته باشند با ارزیابی کادر فنی به المپیک می‌روند.

ایمانعلی‌زاده درباره اینکه انتظار می‌رفت کشورهای بیشتری در جام تختی شرکت کنند، یادآور شد: اینجا چند سالی است به دلایل خاص کشورهای خارجی کمتر می‌آیند. ارمنستان هم تیم خوبی است و ما فکر نمی‌کردیم اینقدر خوب باشند. کشتی‌گیران جوان داخلی هم خوب است و مسابقات سطح معقولی دارد.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تکلیف وزن ۶۷ کیلوگرم و رقابت گرایی با سعید اسماعیلی، تصریح کرد: گرایی قهرمان جهان و المپیک بوده و برایمان قابل احترام است از طرفی استعداد ناب در کشتی آمده به نام اسماعیلی که در جام وهبی امره خوب ظاهر شد. در آسیایی اول شد و طبق چرخه باید رو در رو یا یک تورنمنت رقابت کند. صلاحدید کادر فنی این بود که مجارستان بروند.

این مربی فرنگی درباره اینکه ۹۰ روز به المپیک مانده و ما در دوره قبل یک طلا داشتیم، این دوره لوپز قرار است بیاید، شرایط را چطور می‌بینید، گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم و این افتخار بزرگی است. هدف کادر فنی این بود که محقق شد. ۴ سال پیش به خاطر شرایط کرونا سطح مسابقات پایین‌تر بود. امسال کار قطعا سخت تر است. همان طور که در جهانی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ دیدید سطح مسابقات بالاتر بود. کار ما سخت است اما ما تیم جوان و در عین حال با انگیزه داریم که تلاش می‌کنیم بهترین اتفاق رخ دهد.

در المپیک لندن ۳ طلا گرفتیم و باید تلاش کنیم در این دوره مدال‌های زیبا بگیریم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه خودتان در جه وزنی انتظار طلا دارید، اظهارداشت: روی کاغذ ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم شانس طلا داریم. دوره قبل در ۶۷ کیلوگرم طلا گرفتیم اما این دوره شانس مدال داریم. در المپیک اتفاقات خاص می‌افتد به این صورت که وقتی از یک وزن انتطار طلا داریم مدال نمی‌گیریم و از وزنی که انتظار نداریم مدال می‌گیریم مانند المپیک ۲۰۱۶ که عبدولی مدال گرفت. قابل پیش‌بینی نیست اما امیدوارم روز خوبی باشد.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • استارت فرنگی‌کاران برای المپیک پاریس
  • ملی‌پوش فرنگی که شاید در مسابقات مجارستان کشتی بگیرد
  • قهرمانی ایران در کشتی فرنگی بین المللی جام تختی
  • جوانان ایران لایق رتبه‌های بالا در مسابقات بین‌المللی هستند
  • ایران قهرمان کشتی فرنگی جام تختی شد
  • ایران قهرمان رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی شد
  • کشتی فرنگی جام تختی| نفرات و تیم‌های برتر مشخص شدند/ ایران قهرمان شد
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند
  • کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟
  • کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک