Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح مطالعاتی- تحقیقاتی "طراحی و ساخت تجهیزات و فناوری‌های آموزش و پرورش شناختی" به منظور رشد و تقویت درک، تفکر، یادگیری و حل مساله برای دانش‌آموزان کم‌توان، معمولی و نخبه در دانشگاه "تربیت دبیر شهید رجایی" آغاز شد.

به گزارش ایسنا، وهاب نکوکار، استادیار گروه کنترل دانشکده مهندسی برق دانشگاه "تربیت دبیر شهید رجایی" درباره این طرح اظهار کرد: در طرح فوق سعی بر این است که فناوری‌ها و تجهیزاتی که برای پیاده‌سازی روش‌های نظری آموزش و پرورش شناختی استفاده می‌شود، مطالعه شده و قابلیت اجرای آن در داخل کشور شناسایی و عملیاتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: لازم است که فناوری‌های انتخاب شده در عین حال که جوابگوی مشکلات آموزش و پرورش هستند، از نظر فناورانه دارای سطحی باشند که با توجه به محدودیت‌های فناورانه فعلی، قابل حصول در کشور باشد.

مجری طرح "طراحی و ساخت تجهیزات و فناوری‌های آموزش و پرورش علوم شناختی" افزود: شناسایی فناوری‌ها و تجهیزات موجود در دنیا و شناسایی کشورهای پیشرو در این زمینه، مطالعه و بررسی جزئی هر فناوری و دستیابی به اطلاعات موجود در آن برای آشنایی بیشتر، شناسایی تجهیزات قابل حصول در داخل کشور و درنهایت ارائه راهکارهای عملی برای دستیابی به فناوری‌ها در داخل کشور  از اهداف این طرح مطالعاتی است.

نکوکار خاطرنشان کرد: در این طرح تجهیزات و فناوری‌های شناختی موجود درجهان برپایه آموزش و پرورش شناختی و در جهت کمک به دانش‌آموزان کم‌توان، معمولی و نخبه درسنین مختلف، شناسایی شده و از بین آن‌ها فناوری‌هایی که با سطح علمی موجود در کشور ایران قابل حصول هستند، مشخص خواهد شد. در پایان نیز، راهکارها و سازوکارهای لازم برای رسیدن به آن تجهیزات و فناوری‌ها ارائه می‌شود.

وی اضافه کرد: آموزش و پرورش شناختی با استفاده از مفاهیم بنیادی علوم شناختی، روش‌ها، دستورالعمل‌ها و فناوری‌هایی را در سطوح مختلف نظری و عملی برای آموزش دانش‌آموزان ارائه می‌کند و  یکی از روش‌های ممکن برای اجرای امور یاد شده، طراحی و ساخت تجهیزات و فناوری‌های لازم برای کمک به دانش‌آموزان است.

استادیار گروه کنترل دانشکده مهندسی برق با بیان اینکه این تجهیزات و فناوری‌های شناختی برای رشد و تقویت دانش‌آموزان به کار می‌روند، گفت: فناوری آموزشی به پیش‌بینی روش‌ها و انتخاب و ترتیب مواد آموزشی در شرایط خاص به منظور دستیابی به نتایج مطلوب یادگیری اشاره دارد.

نکوکار یادآورشد: در پرتو رشد و گسترش دانش و فناوری‌های علوم شناختی در سال‌های اخیر، حوزه فناوری آموزشی نیز دستخوش تحولاتی شده است که در نتیجه آن ابزارها و برنامه‌های آموزشی مبتنی بر یافته‌های علوم شناختی مبتنی بر شواهد پژوهشی عرضه شده است.

نکوکار با اشاره به اینکه در شرایط کنونی می‌توان فناوری آموزشی را به طراحی، تولید و ارزشیابی برنامه‌های آموزشی مبتنی بر شواهد حاصل از یافته‌های پژوهش در حیطه علوم شناختی تعریف کرد، گفت: در حال حاضر برنامه‌های درسی ارزشمندی وجود دارد که بر مبنای یافته‌های معتبر پژوهش علوم شناختی طراحی و تدوین شده‌اند.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به دنبال مطالعه تحقیقاتی این طرح در حوزه علوم شناختی که با حمایت ستاد توسعه علوم شناختی معاونت علمی صورت می‌گیرد، افق‌های وسیعی پیش روی محققان داخلی در زمینه طراحی فناوری‌های موجود در آموزش و پرورش شناختی گشوده می‌شود؛ بنابراین این طرح سبب انجام پژوهش در زمینه "طراحی، ساخت و تولید تجهیزات و فناوری‌های آموزش و پرورش شناختی برای مدارس و هنرستان‌های کشور"  خواهد شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۸۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت نمونک خودرو آتش نشانی باتلاش دانش آموزان نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی،سه دانش آموزان نیشابوری در اقدامی زیبا و ابتکاری ماکت خودرو عملیاتی آتش نشانی را در قالب یک برنامه درسی و علمی طراحی و اجرا کردند.

سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری نیشابور در جلسه‌ای که به منظورقدردانی از این دانش آموزان مبتکر برگزار شده بود، گفت: جای بسی خوشحالی است که فعالیت‌ها و اقدامات خدمتگزاران سازمان آتش نشانی مورد توجه و عنایت دانش آموزان و آینده سازان شهر عزیزمان نیشابور بوده و در راستای تکالیف درسی و علمی خودشان به این سازمان هم توجهی ویژه داشته اند.

ابوالفضل اسدی افزود: قطعا برای طرح‌های بعدی و کاملتر این عزیزان و سایر دانش آموزان مدارس نیشابور آماده حمایت و پشتیبانی کامل هستیم و این بهترین مسیر برای استفاده از ظرفیت‌های جوانان و نوجوانان جهت ایده پردازی‌های بزرگتر و توجه به سازمان آتش نشانی در همه ابعاد است.

وی گفت: دانش آموزان آرتین بکاییان و امیر رضا عمارلو از آموزشگاه امام حسین (ع) و آنیتا زرگرانی از آموزشگاه پدران آسمانی، سه دانش آموز خوش ذوق پایه هفتم هستند که ماکت خودرو عملیاتی آتش نشانی را در قالب یک کار گروهی طراحی و ساخته اند.

وی افزود: این دانش آموزان حدود یکماه زمان صرف ساختن این ماکت کرده اند و خودروی ساخته شده با استفاده از کنترل دستی توانایی حرکت به جلو و عقب، پاشیدن آب و دارای جعبه کمک‌های اولیه، آژیر اعلام خطر با چراغ‌های هشدار دهنده و کاملا ابتکاری طراحی شده است.

 

دیگر خبرها

  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • ساخت نمونک خودرو آتش نشانی باتلاش دانش آموزان نیشابور