Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اقتصادی شهردار مشهدمقدس گفت: لایحه سرمایه‌گذاری خارجی ۵۰ میلیارد تومانی در باغ گیاه شناسی مشهد به شورا ارائه می‌شود. ۰۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۰ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، رضا خواجه نائینی ظهر امروز در نشستی خبری اظهار داشت: مدیریت برنامه‌ریزی و مطالعات اقتصادی، شناسایی فرصت‌های سرمایه گذاری، تامین مالی پروژه‌ها و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از وظایف حدود اقتصادی است.

معاون اقتصادی شهردار مشهدمقدس گفت: از 8000 میلیارد تومان بودجه شهرداری 5000 میلیارد تومان سهم معاونت اقتصادی است و موظف به تامین این مبلغ هستیم.

خواجه نائینی افزود: در یک سال گذشته 2100 میلیارد تومان ارزش قراردادهای حوزه شهرداری در پروژه‌های مختلف از جمله دو پروژه مسکن ارزان‌قیمت، دو پروژه پارکینگ، یک بوستان و چند پروژه در منطقه طرق بوده است.پروژه‌های بلاتکلیف زیادی در ابتدای حضورم داشتیم که عدد بزرگی از سرمایه مردم معطل مانده بود.

وی خاطرنشان کرد: 16 پروژه که با اختلاف در موضوعات مختلف به ارزش 2700 میلیارد تومان بر زمین مانده بود حل اختلاف و راه‌اندازی مجدد شد.

معاون اقتصادی شهردار مشهدمقدس تصریح کرد: سهم معاونت از 13000 پرسنل شهرداری 150 نفر است. بدهی‌های معوق شهرداری سبب شده بود در لیست سیاه بانک مرکزی و بورس قرار گرفته بودیم و مشکل بزرگی در اخذ تسهیلات و مجوز فروش اوراق داشتیم.

خواجه نائینی عنوان کرد: با مذاکرات و پیگیری فراوان بدهی‌های معوق شهرداری به بانک‌ها بابت اوراق مشارکت تسویه شد. برای نخستین بار در شهرداری مشهد امروز هیچ بدهی معوقی به بانک‌ها از این محل نداریم.

وی گفت: در مسیر شفاف سازی امور اقتصادی مصمم شدیم تمام قراردادهای خود را به فراخوان بگذاریم و نتیجه مطلوبی داشتیم. به عنوان مثال درآمد 3 برابری شهربازی پارک ملت و 6 برابری جایگاه‌های CNG بوده است.

خواجه نائینی گفت: در یک سال گذشته تمام پروژه‌های بالای 10 میلیارد تومان در شهرداری در حوزه معاونت اقتصادی تامین مالی شده است. صلح نامه‌های املاکی که از مردم خریداری شده بود 220 نفر بالغ بر 50 میلیارد تومان بود که تاکنون 200 نفر آنها تسویه شده‌اند.

وی افزود: در تمام دوران مدیریت و معاونت اقتصادی 4000 واحد مسکن ارزان قیمت به قرارداد رسیده بود و 2500 واحد از آنها از جمله پروژه یاس در دوره جدید بهره برداری می شود. چشم انداز ما انعقاد قرارداد احداث 5000 واحد جدید می باشد.

معاون اقتصادی شهردار مشهدمقدس گفت: هر نهادی که در حاشیه شهر زمین دارد و حاضر به مشارکت در نهضت مسکن سازی است می‌توانیم با آنها همکاری کنیم. هر سرمایه‌گذاری تقاضای حضور در این طرح را داشته باشد هم با سهم آورده زمین و پروانه ازجانب ما و با قول اخذ تخفیف از شورا آماده همکاری با آنها هستیم.

خواجه نائینی افزود: تمام پروژه‌های بالای 10 میلیارد تومان شهرداری مشهد تامین مالی شده است. همچنین لایحه سرمایه‌گذاری خارجی 50 میلیارد تومانی در باغ گیاه‌شناسی تقدیم شورای شهر می‌شود.

وی ادامه داد: 16 پروژه مشارکتی و سرمایه‌گذاری مشکل‌دار و بلاتکلیف شهر به ارزش 2700 میلیارد تومان را طی 14 ماه گذشته تعیین تکلیف و رفع مشکل کردیم. در موضوع پارک جنگلی طرق که دادستانی ورود کرده بود مجوز ماده 5 را اخذ کردیم و قرارداد جدید منعقد کردیم. تمام ایرادات وارده از طرف دادستانی را برطرف کردیم.

معاون اقتصادی شهردار مشهد بیان کرد: در دوره 4 ساله قبل تنها دو پروژه سرمایه گذاری منعقد شده بود که یکی از آنها پروژه پارک طرق بود که به دلیل نبود مجوزهای قانونی سرمایه‌گذار کار را رها کرد.لایحه مشوق‌های سرمایه گذاری با هدف جبران سرانه‌های مکرر نیاز هر منطقه بویژه مناطق کم برخوردار به شورا ارائه شد.

خواجه نائینی گفت: با اجرای آن در هر سرانه‌ای که منطقه یا محله‌ای کمبود دارد می‌توانیم به قدری تخفیف و مشوق بدهیم تا پروژه از لحاظ سودآوری برای سرمایه گذار توجیه پذیر باشد.مشهد محل امن سرمایه‌های خرد است. باید مکانیزم جمع‌آوری آن شفاف شده و بستر آن فراهم شود. بهترین بستر آن هم بورس است. شرکت سرمایه‌گذاری شهرداری در حال اخذ مجوزها و طی شدن روال اداری است تا بتوانیم برای جذب سرمایه های خرد فراخوان بزنیم.

وی بیان کرد: تاکید ما بر استفاده از تمام ظرفیت های شهرداری مانند زیرساخت‌های آتی، امکانات تبلیغاتی، حمل و نقل و... برای درآمدزایی و جذب سرمایه گذاری است. در سال 96 تحقق بودجه معاونت به 86 درصد رسید. میانگین این رقم در ادوار گذشته 60 درصد بوده است.

خواجه نائینی افزود: نگاه به بافت‌های فرسوده عوض شده است. نگاه سابق خرید تمام املاک بافت و اجرای نقشه جدید و تغییر بافت بوده که موفق نبوده‌ایم. مثال آن منطقه ثامن بوده که یکی از اقتصادی‌ترین مناطق کشور است.

خواجه نائینی تصریح کرد: رویکرد جدید مبتنی بر اعمال نظر مردم در طراحی و پایین به بالا خواهد بود. قوی‌ترین هیئت مدیره سازمان‌های شهرداری در سازمان بازآفرینی فضاهای شهری با نگاه محله محور و با حداقل تخریب ممکن برای ایجاد تعامل بین بخشی همراه با مردم تشکیل خواهد شد.

انتهای پیام/ش

R41347/P1377/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۱۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی

پژوهشی جدید نشان می‌دهد که باغ‌های گیاه‌شناسی نقش بسیار چشمگیری در کاهش دمای شهرها دارند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، در روزهای گرم تابستان، هیچ فعالیتی به اندازه قدم زدن در یک باغ گیاه‌شناسی زیبا آرام‌بخش نیست اما این فضای شهری تنها نقش تفریحی ندارد بلکه می‌تواند به کاهش گرمای ناشی از تغییرات اقلیمی در محیط شهری اطراف خود کمک کند.

بررسی جامع تحقیقات انجام شده توسط مرکز جهانی تحقیق هوای پاک در خصوص تأثیر فضای سبز در کاهش گرما نشان داده باغ‌های گیاه‌شناسی بیشترین اثر را در کاهش گرمای شدید دارد. این تحقیق نشان داده فضاهای سبز مانند باغ پزشکی چلسی، باغ گیاه‌شناسی کیوی لندن یا باغ‌های خلیج سنگاپور، به‌طور متوسط ۵ درجه سانتی‌گراد دمای هوا در فضای شهری اطراف را کاهش داده‌اند.

پارک‌ها و حوضچه‌های شهری نیز تأثیر مشابهی داشتند و حتی دیوارهای سبز، درختان در خیابان‌ها و زمین‌های بازی هم دمای هوا را به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌دهند. پروشانت کومار، مدیر مرکز جهانی تحقیق هوای پاک و محقق اصلی این مطالعه، در این رابطه گفت هدف اصلی تحقیق این بود که در واقع به طور علمی نشان دهد در شهرها چه فضاهای سبز و آبی وجود دارد، اطلاعات در دسترس چیست و در چه مناطقی تحقیقات کافی انجام نشده است. همچنین این پژوهش نشان می‌دهد در صورت برنامه‌ریزی شهری، از چه شواهدی می‌توان برای طراحی بهتر فضاهای سبز استفاده کرد.

عوامل محلی در این رابطه نقش مهمی ایفا کردند اما به طور کلی ثابت شده پارک‌های بزرگ‌تر اثر خنک‌کننده بیشتری دارند. علاوه بر این، مشخص شد که با اتصال فضاهای سبز و ایجاد دالان سبز تأثیر مثبت بیشتری در شهر به دست می‌آید.

طبقه گفته کومار، این یافته‌ها به طراحان شهری در سراسر دنیا کمک می‌کند تا با چالش گرمای جهانی مقابله کنند. محققان بر این باور هستند که با عملی کردن تنها بخشی از یافته‌های تحقیقات مرتبط با تأثیر فضای سبز بر زیست‌پذیری، شهرها محیط بهتری برای سکونت می‌شوند و شهروندان نیز شاهد فضای شاد و سالم‌تری خواهند بود.

این مطالعه به طور دقیق نشان داده است که راه‌حل جامعی برای تمام محیط‌های شهری وجود ندارد، بلکه باید به دنبال بهترین روش متناسب با محیط بود.

کد خبر 748648

دیگر خبرها

  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی به کجا رسید؟
  • سایه برج ها از سر باغ گیاه شناسی کوتاه می شود
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • ۵۴۳ میلیون دلار، ارزش خدمات باغ ملی گیاه شناسی