Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی سمنان با اشاره به ضرورت توسعه صنعت گردشگری در این استان گفت: سرمایه‌گذاران توسعه صنعت توریسم را اولویت برنامه‌های کاری خود قرار دهند. ۰۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۳ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، علی اصغر جمعه‌ای بعد از ظهر امروز در نشست خیرین اشتغال این استان که در محل اتاق بازرگانی برگزار شد اظهار داشت: استان سمنان در حوزه گردشگری تاریخی، طبیعی و مذهبی دارای ظرفیت‌های بسیاری است که باید به آن توجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ضرورت توسعه صنعت گردشگری در استان سمنان افزود: روستاها و مناطق مختلف استان سمنان در حوزه‌های مختلف به ویژه در بخش گردشگری دارای ظرفیت‌های مطلوبی هستند که باید به آن توجه شود.

تهران| ریل‌گذاری اقتصاد ورامین بر صنایع دستی و گردشگری استوار استرصدخانه بام لرستان ظرفیت خوبی برای گردشگری و ارتقا سطح علمی دانش‌آموزان استجشنواره بین‌المللی اقوام| توسعه صنعت گردشگری در شرق استان گلستان با برگزاری جشنواره اقوام4 شاهراه گردشگری همدان با اعتبارات موجود عملیاتی نمی‌شود

رئیس اتاق بازرگانی سمنان اضافه کرد: توجه به ظرفیت‌های مخصوص هر منطقه و توجه به استعداد تاریخی و جغرافیایی  آن و سرمایه گذاری در آن زمینه می‌تواند برای مردم آن منطقه مفید بوده و ثروت را به آن منطقه سرازیر کند.

جمعه‌ای با اذعان به اینکه توسعه صنعت گردشگری در مناطق دارای استعداد استان سمنان امری ضروری به نظر می‌رسد افزود: توسعه صنعت گردشگری  باید با محوریت بوم گردی ترویج آداب  و رسوم آن منطقه باشد.

وی با بیان اینکه توسعه صنعت گردشگری نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم در این حوزه است خاطرنشان کرد: باید زمینه‌های لازم برای حضور گردشگر در منطقه فراهم شود.

رئیس اتاق بازرگانی سمنان بر ضرورت استقرار دفاتر خیرین اشتغال در محل ادارات کمیته امداد نیز تأکید کرد و گفت:  باید از ظرفیت این دفاتر خیرین برای ایجاد اشتغال  بهره برد.

انتهای پیام/ش

R41366/P1377/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۵۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • دعوت استاندار لرستان سرمایه گذاران و خیران برای مشارکت در طرحهای توسعه استان
  • دعوت استاندار از سرمایه گذاران و خیران برای مشارکت در طرحهای توسعه استان