Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سهیلا شیخی شامگاه پنج شنبه در آیین اختتامیه اولین مهرواره بوکه بارانه که در سینما بهمن سنندج برگزار شد، گفت: آیین ها و سنت های فرهنگی از نسل گذشته به نسب جدید منتقل و اندک اندک به فراموشی سپرده شده است.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان عنوان کرد: پس از فراموشی این آیین ها به فکر راه اندازی برنامه ای به جهت احیاء آنها بوده و اولین مهرواره بوکه بارانه را تدارک دیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انتخاب نام مهرواره به جهت غیر رقابتی بودن جشنواره است و بوکه بارانه نیز یکی از آیین هایی است که در تمامی استان ها با نام های مختلف وجود دارد.

شیخی گفت: نمایش های سنتی و آیینی، شادپیمایی عروسک های غول پیکر، آوا های محلی و نمایشگاه عروسک های آیینی که به نمایشی تبدیل شده است از برنامه های این مهرواره بود.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان اظهار داشت: هدف اصلی اجرای این برنامه پرداختن به میراث گران قدر ملی و ترغیب جوانان به فرهنگ سنتی و پرورش خلاقیت کودکان و نوجوانان بوده است.

وی افزود: این جشنواره با حضور هفت استان کردستان، قم، ایلام، لرستان، کرمانشاه، مرکزی و همدان به مدت دو روز در سنندج برگزار شد.

شیخی گفت: با توجه به استقبالی که از این جشنواره شده است به مردم سنندج قول خواهیم داد که دوره های آتی این جشنواره نیز برگزار شود.

کد خبر 4471756

منبع: مهر

کلیدواژه: سنندج عروسک بومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۴۰۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند

آفتاب‌‌نیوز :

«محمد مخبر» معاون اول رئیس جمهور تصویب نامه ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ هیأت وزیران در خصوص آیین نامه طبیعت گردی که در ۱۲ ماده تنظیم شده را به وزارت‌خانه‌های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، جهاد کشاورزی، کشور و صنعت، معدن و تجارت و سازمان حفاظت محیط زیست ابلاغ کرد.

بر اساس این آیین نامه «پارک‌های طبیعی، اثر طبیعی ملی، پناهگاه حیات وحش و مناطق حفاظت شده (اراضی تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست)»، «اراضی جنگلی، مراتع، بیابان ها، کویر‌ها و ... (مناطق تحت مدیریت سازمان منابع طبیعی)»، «زمین‌بوستان‌ها (ژئوپارک‌ها) (اراضی تحت نظارت سازمان زمین شناسی)» و «محدوده‌های میراث طبیعی ملی و محدود‌های تاریخی - طبیعی (اراضی تحت نظارت وزارت میراث فرهنگی)» مناطق مجاز برای طبیعت گردی محسوب می‌شوند.

کارگروه‌های ملی و استانی طبیعت گردی به ریاست نماینده وزارت میراث و با حضور نماینده سازمان حفاظت محیط زیست (معاونت محیط زیست طبیعی)، نماینده وزارت جهاد کشاورزی (رئیس سازمان منابع طبیعی)، نماینده وزارت صمت (رئیس سازمان زمین شناسی)، کارشناس طبیعت گردی، دستیار وزیر گردشگری در امور مردمی سازی و نماینده دستگاه‌های ذی ربط حسب موضوع مورد بررسی در کارگروه تشکیل می‌شود.

این کارگروه دستورالعمل بیراهه نوردی (آفرود سواری) در عرصه‌های طبیعی و نیز تهیه پیوست‌های فرهنگی برای ساماندهی تور‌های طبیعت گردی را تدوین می‌کند.

مسئولیت صدور مجوز فعالیت‌های طبیعت گردی به مؤسسات گردشگری به وزارت میراث فرهنگی و گردشگری واگذار شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آئینی سنتی که همه ساله با اجرای آن باران می‌بارد
  • بیل گردانی نمادی از آیین‌های تمدنی کشور
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • رونمایی از لوح ثبتی مهارت سنتی فراوری چای دستی در لاهیجان
  • آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • جشنواره بازیهای بومی و غذاهای سنتی در گرمی
  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • درخشش رادیو فرهنگ در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • برگزاری جشنواره منطقه‌ای شعر تمداربیت دراردل