Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@03:11:00 GMT

گوش پاک‌کن‌ها را دور بریزید

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۴۴۲۶۸

دکتر «مجتبی ملکی دلارستاقی» اظهار داشت: هنگامی که فردی در طول سال سرماخوردگی پیاپی داشته و این سرماخوردگی با التهاب شدید لوزه همراه باشد و مشخص شود که شخص مورد نظر آلرژی ندارد، توصیه به جراحی لوزه می شود. در غیر اینصورت لوزه هر بیماری را نمی توان جراحی کرد. وی ادامه داد: اما به تازگی متخصصان در بخش ایمونولوژی و آلرژی بر روی کمبود ویتامینD تاکید کرده و لوزه های ملتهب بسیاری از مراجعه کنندگان را با اصلاح این کمبود درمان کرده اند تا آن جا که دیگر نیاز به جراحی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته ملکی دلارستاقی، در مواردی هم مشاهده شده که فرد مراجعه کننده مشکل لوزه های ملتهب دارد اما فکر می کند نیازی به درمان یا جراحی نیست در این مورد باید گفت درست است که لوزه بخشی از بافت ایمنی بدن است باید مزایا و معایب آن را با هم در نظر گرفت و اگر معایب آن زیاد باشد نیاز به نگهداری ندارد. جراحی برای برداشتن لوزه‌ها شایع‌ترین عمل جراحی درکودکان است، نکته دیگری بود که ملکی دلارستاقی در این گفت و گو به آن اشاره کرد و گفت: متاسفانه برخی از والدین با این استدلال که با برداشتن لوزه از سرماخوردگی های متعدد کودک پیشگیری می شود به جراحی لوزه او اقدام می کنند، حال آنکه امری اشتباه است.   **تومورهای سروگردن در کمین مردان دبیر علمی شانزدهمین کنگره بین المللی دوسالانه انجمن علمی جراحان گوش، حلق، بینی و سروگردن ضمن اشاره به این که ناحیه سروگردن بیشتر با تومورهای غدد بزاقی، تیروئیدی،حفره دهان و بینی و حنجره درگیر است گفت: هر کدام از این تومورها، نشانه خاص خود را دارند اما آنچه بیشتر با آن درگیر هستیم تومورهای حفره دهان است که شاید برای مردم قابل درک تر باشد که شایع ترین نشانه آن، وجود زخم هایی در داخل دهان است. وی درباره عوامل به وجود آمدن این تومورها یادآور شد: عوامل مستعد کننده این تومورها، استعمال دخانیات، قلیان و مشروبات الکلی است که در دراز مدت آثار خود را نشان می دهد. ملکی دلارستاقی ادامه داد: ابتلاء به این تومورها در مردان شایع تر است و پیش از این در سن بالا به وجود می آمد اما متاسفانه با پایین آمدن سن مصرف دخانیات و مصرف مشروبات الکی، سن ابتلا به تومورهای سروگردن هم کاهش یافته است.   **گوش پاک کن ها را دور بریزید ملکی دلارستاقی در بخش توصیه به شهروندان برای نظافت اندام گوش هم یادآور شد: فیزیولوژی اندام گوش و رشد سلول آن به گونه ای است که ترشحات را بیرون می ریزد. اما متاسفانه پاک کردن گوش با گوش پاک کن اشتباه شایعی است که در میان افراد متداول است غافل از این که نه تنها ترشحات را پاک نمی کند بلکه ترشحاتی که میل به بیرون آمدن دارد را به داخل گوش هول داده و بر روی پرده گوش می نشانند. وی افزود: تجمع این ترشحات بر روی پرده گوش در نهایت به مرحله ای می رسد که به شست و شو یا ساکشن نیاز می شود. همچنین تحریک کردن گوش باعث ایجاد اختلال و بر هم خوردن فیزیولوژی گوش می شود و آن را برای رشد قارچ ها مستعد می کند. وی تصریح کرد: بر همین اساس توصیه می شود که به جای استفاده از گوش پاک کن، افراد با حوله یا سشوار بیرون گوش را خشک کنند تا ترشحات خشک شده و به بیرون ریخته شود. دبیر علمی شانزدهمین کنگره بین المللی دوسالانه انجمن علمی جراحان گوش، حلق، بینی و سروگردن گفت: این کنگره دارای 8 محور اصلی شامل اتولوژی و قاعده جمجمه، رینولوژی، رینوپلاستی، جراحی پلاستیک صورت، گوش، حلق و بینی اطفال، بیماری های حنجره، اختلالات خواب و جراحی سر و گردن است که در قالب سخنرانی و پنل ارایه می شود. شانزدهمین کنگره بین المللی دوسالانه انجمن علمی جراحان گوش، حلق و بینی از ششم تا نهم آذرماه در مرکز همایش های رازی ادامه دارد.

* ایرنا

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۴۴۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/

محمد سنادی‌زاده متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم وفناوری آنا، در رابطه با پیشرفت‌های علم پزشکی در حوزه پیوند کلیه اظهار کرد: بنده اولین پیوند کلیه را در ایران با همکاری تیم پیوند کلیه در سال ۱۳۴۷ در بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی شیرازانجام داده‌ام.

وی ادامه داد: در آن سال‌ها امکانات پزشکی بسیار محدود بود، کلیه مصنوعی، آنتیژن‌های مخصوص HLL و دارو‌های جدیدی که الان در اختیار است را نداشتیم. پیشرفت علم و تجهیزات پزشکی اصلا قابل مقایسه با سال‍‌های گذشته نیست.

متخصص جراحی کلیه افزود: در گذشته سعی می‌شد کلیه را از افراد نزدیک به بیمار پیوند دهیم درحالی که اکنون روش پیوند و راه‌های دریافت کلیه تغییر کرده است. ما در بیمارستان نمازی از دو جسد کلیه گرفته و به دو بیمار که در انتظار دریافت کلیه بودند پیوند زدیم. یک بیمار حدود ۱۶ سال با همان کلیه زندگی کرده و علائم طبیعی داشت.

سنادی‌زاده گفت: حدود ۹ پیوند کلیه برای ۷ بیمار در بیمارستان نمازی شیراز و ۵۰ پیوند هم در بیمارستان شهدای تجریش تهران انجام داده‌ام.

وی به پیشرفت‌های پزشکی اشاره و مطرح کرد: خوشبختانه امکانات بسیار خوبی در اختیار جراحان پیوند کلیه قرار گرفته است. ایران جز اولین کشور‌هایی بود که جراحی پیوند کلیه را آغاز کرد. تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است که این آمار بسیار خوب نشان دهنده پیشرفت‌های کشورمان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • (عکس) تمرینات مرموز حسن یزدانی در جویبار
  • طرز تهیه مربای بهارنارنج، مربای خوش عطر فصل بهار 
  • انجام نخستین عمل جراحی نخاع در خرمشهر
  • جراحی نخاعی برای نخستین بار در خرمشهر
  • شربت توت فرنگی بهترین نوشیدنی برای روزهای گرم تابستان
  • آیا عمل بینی واقعا به افزایش اعتماد به نفس کمک می‌کند؟
  • دادرس: مشغول جراحی هستیم!
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • سفر گروه فوق تخصصی جراحی ابن سینا به یاسوج