Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز عالی تربیت مدرس قرآن کریم واحد بجنورد از تعطیلی این موسسه به دلیل نبود مکان مناسب برای فعالیت خبر داد. ۱۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۸ استانها خراسان شمالی نظرات - اخبار استانها -

زهرا عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد٬ از تعطیلی موسسه تربیت مدرس قرآن کریم به دلیل نبود مکان مناسب برای فعالیت خبر داد و اظهار داشت: این مرکز به‌عنوان یکی از شعب موسسه جامعه قاریان مشهد در سال 86، به‌وسیله موافقت اصولی و با مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأسیس و راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول تامین بودجه قرآنی چه کسی است؟برپایی جشنواره قرآنی ناجا گامی در ارتقا فرهنگ معنویت کارکنان نیروی انتظامی استموسسات قرآنی با ادغام اتحادیه‌ها امت واحده شدند

وی با اشاره به فعالیت‌های این مرکز افزود: مرکز تربیت مدرس و استاد قرآن کریم خراسان شمالی، با تشکیلات قانونی و ثبت‌شده تاکنون موفق به برپایی دوره‌های طرح ملی تربیت‌معلم و آموزش عمومی قرآن کریم با مشارکت جامعه قرآنی عصر، دوره‌های متفاوت تربیت داور، آموزش‌های تخصصی ازجمله پیش‌دبستانی، خلاقیت روانشناسی، عربی و.. را در میان استقبال مخاطبین در سطح استان شده است.

مدیر مرکز عالی تربیت مدرس قرآن کریم واحد بجنورد با اشاره به مشکلات مالی این موسسه خاطرنشان کرد: از ابتدای راه‌اندازی این مرکز به دلیل اینکه در مجوزمان، عنوان موسسه ثبت‌نشده بود، هیچ حمایت مالی خاصی به مرکز تعلق نگرفت. حدود 5 سال در محلی که یکی از خیرین شهرستان در اختیارمان گذاشت، فعالیت داشتیم و در این مدت توفیقات بسیاری درزمینهٔ ترویج فرهنگ قرآنی برایمان حاصل شد. متاسفانه از سال 96 فرایند انتخاب مکان با مشکل مواجه شد.

عباسی افزود: پرونده تغییر اساسنامه برای حمایتهای مالی ارشاد اسلامی در دست انجام بود که در این موضوع با مشکل مواجه شدیم و از طرفی مراحل مربوط به سازمان تبلیغات نیز بعد از مدت‌ها انتظار در حال پیگیری است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین به دلیل تغییر در مدیریت اداره ارشاد و عدم بررسی صحیح مدارک و گزارشات ما، متأسفانه ارشاد به انحلال مرکز و ممنوعیت برگزاری دوره‌ها و کلاس‌های این مرکز رأی داد. بنابراین مرکز به دلیل نبود مکان مناسب تعطیل و منحل و اجازه فعالیت در هر مکان دیگری برای مرکز عالی تربیت مدرس قرآن کریم واحد بجنورد لغو شد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: مسئولین این مشکل را در اسرع وقت برطرف نموده و از فعالیت‌های شاخص فرهنگی در اقصی نقاط کشور و به‌ویژه فعالیت‌های خودجوش مردمی حمایت کنند.

انتهای پیام/ن

R7719/P1361/S6,55/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۷۰۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم

 رییس دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: این موزه از مجتمع‌های بزرگ فرهنگی و به عنوان یکی از پتانسیل‌های فرهنگی استان اصفهان محسوب می‌شود.

 علی حاجی زکی  با بیان اینکه همگی وظیفه داریم در حفظ و نگهداری اسناد موجود در این موزه تلاش کنیم، افزود: بیش از سه هزار نسخه ثبت شده در موزه وجود دارد که قدیمی‌ترین آن مربوط به حدود ۷۰۰ سال پیش می‌شود.

او گفت: تعداد زیادی قرآن‌های خطی و طلاکوب همچنین قرآن‌هایی با خط مرحوم احمد نیریزی، کتاب روضه شیخ کلینی و کتاب سوال و جواب شیخ مرتضی انصاری در این موزه نگهداری می‌شوند.

حاجی زکی افزود: نوشته‌های سید العراقین، کتاب اسفار اربعه ملاصدرا، کتاب‌های نجومی از دوره ایلخانی، شاهنامه به پنج زبان دنیا، طومار تقسیم آب و حق‌آبه محله دستگرد و جرقویه اصفهان، اسناد دوره ظل السلطان و مظفرالدین شاه از دیگر آثار موزه پیده محسوب می‌شوند که مورد استفاده دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور جهت فعالیت‌های پژوهشی است.

رییس دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان تاکید کرد: وجود اسناد و مدارک فرهنگی در این موزه ارزش و اهمیت این مجموعه نفیس را صدچندان کرده است و امیدواریم مسوولین استان با کمک‌های مادی و معنوی نسبت به معرفی و حفظ این گنجینه ارزشمند اقدام کنند.

موزه پبده در فولادشهر از توابع شهرستان لنجان، در سال ۱۳۸۹ توسط بخش خصوصی تاسیس شده و پیشتر یکبار توسط نمایندگی کمیته بین‌المللی موزه‌ها (ایکوم) در ایران بعنوان یکی از موزه‌های برتر کشور در زمینه‌های مختلف مانند حفاظت، مرمت و جذب گردشگران خارجی معرفی شده است.

حدود سه هزار نُسخه خطی در موزه پبده فولادشهر در معرض دید علاقه‌مندان قرار دارد که یکی از قدیمی‌ترین آثار آن قرآنی با حدود ۷۰۰ سال قدمت است.

حدود ۵۰ موزه وابسته به میراث فرهنگی، بخش خصوصی و سایر نهاد‌ها در استان اصفهان وجود دارد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • بر تلاش مسئولان برای تحقق شعار سال تأکید کرد