Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

سهیل درویش امیری:از افزایش هزینه زندگی دانشجویی به عوان یکی از جدی ترین مشکلات امروز دانشجویان نام برد و اظهار کرد: افزایش قیمت ها بر روی زندگی دانشجویی نیز تاثیر زیادی داشته و زندگی دانشجویی را سخت تر از گذشته کرده است .

وی با بیان اینکه مشکلات زندگی دانشجویی خاص یک دانشگاه و استان نیست تصریح کرد: این مشکلات تقریبا در همه شهرها و استان ها وجود دارد و دانشجویان دانشگاه های مختلف کم و بیش با آن دست و پنجه نرم می کنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه دانشجویان دور از خانه با هزینه بالای زندگی در خوابگاه دست و پنجه نرم می کنند افزود: خرج زندگی دانشجویی نه تنها نسبت به سال پیش که نسبت به یکی دو ماه پیش نیز افزایش قابل توجهی داشته است .

این فعال دانشجویی با انتقاد از نحوه توزیع اعتبارت در دانشگاه ­ها گفت: بخش عمده تامین هزینه­ های دانشجویی از سوی معاونت­های دانشجویی دانشگاه­ ها انجام می­ شود که در سالیان اخیر این معاونت مورد کم­ لطفی وزارتخانه قرار گرفته است .

وی با بیان اینکه کاهش اعتبارات این معاونت سبب شده که رسیدگی به امور دانشجویان از نظر کمی و کیفی کاهش بیابد خاطرنشان کرد: در نحوه جدید توزیع اعتبارات دانشگاهی متاسفانه هر دانشگاهی که ارتباط بهتر و نزدیک­تری با وزارتخانه دارد از اعتبارات بیشتری بهره‌­مند می­شود .

وام دانشجویی در 5 سال اخیرهیچ افزایشی نداشته است

درویش امیری با بیان اینکه این مشکلات را در شورای مرکزی صنفی دانشجویان نیز در دوره قبل مطرح کردیم ادامه داد: متاسفانه در راستای رفع این مشکلات اقدام عملی چندانی صورت نگرفت و همچنان جز چند دانشگاه بزرگ، ماباقی دانشگاه­ ها در این بخش با مشکل روبرو هستند .

دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی سمنان عدم افزایش وام­ های دانشجویی را نمودی عدم توجه به مشکلات دانشجویان در این بخش ارزیابی کرد و گفت: در پنج سال گذشته، میزان وام دانشجویی هیچ تغییری نکرده و این در حالی است که هزینه­ های دانشجویی چند برابر شده است .

وی در ادامه داد: هزینه­ های زندگی دانشجویی نه تنها در مقایسه با سه سال پیش که من وارد دانشگاه شدم بلکه در مقایسه با سال قبل و حتی در قیاس با ماه اول شروع ترم افزایش زیادی داشته است

وی با بیان اینکه این مشکلات در کنار عدم وجود یک چشم­ انداز روشن باعث ایجاد ناامیدی در بین دانشجویان می­ شود خاطرنشان کرد: سیاست­ های غلط گذشته در توزیع دانشکده­ ها، هزینه ­های زندگی و تحصی سمنانل دانشجویان را افزایش داده است

رویکرد اشتباهی که دانشکده‌ها را به حاشیه شهرهای کوچک راند

این دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی سمنان با اشاره به عواقب ناشی از آنچه سیاست­‌های اشتباه گذشته می­ خواند اضافه کرد: این سیاست­ های اشتباه سبب شده که دانشکده‌­های مختلف دانشگاه علوم پزشکی به حاشیه و فضای پیرامونی شهرها رانده شوند و این وضعیت نیز به افزایش هزینه­ های دانشجویان و اتلاف وقت آنها انجامیده است .

وی با بیان اینکه به طور مثال در استان سمنان برخی دانشکده‌­های علوم پزشکی در حاشیه شهرهای سمنان، سرخه، آرادان و...ایجاد شده گفت: این در حالی است که همه دانشجویان علوم پزشکی می توانستد در خود دانشگاه سمنان متمرکز شوند و نیازی نبود که دانشجویان یک ساعت وقت صرف کنند تا در کلاسی در دانشکده سرخه حضور یابند. البته باید این را هم بگویم این معضل محدود به علوم پزشکی استان سمنان نیست و تقریبا این مشکل در همه استان­ ها وجود دارد به طور مثال برخی دانشکده های علوم پزشکی اهواز به حاشیه شهرهایی مثل ایذه و بهبهان و ... منتقل شدند .

دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه وزارتخانه در مقطعی تصمیم گرفت که با توزیع دانشکده ­ها در شهرهای مختلف زمینه بهره­ مندی شهرستان­ های کوچک از ظرفیت های آموزشی و دانشگاهی را فراهم کند تصریح کرد: همین سیاست سبب شد که دانشکده های جدید در فضای پیرامونی شهرها شکل گرفته و علاوه بر تحمیل هزینه های بالا به کشور، هزینه زندگی و تحصیل دانشجویان را هم افزایش دهند .

تمجید از تصمیم رئیس جمهور برای برگزاری مراسم روز دانشجو در خارج از تهران

وی عدم اقبال اساتید مجرب به تدریس در دانشکده های کوچک و دور از مراکز استانی را یکی دیگر از پیامدهای منفی این رویکرد ارزیابی کرد و گفت: سیاست جدایی دانشکده ها و استقرار آنها در شهرهای کوچک مشکلات زیادی برای دانشجویان ایجاد و بر آموزش تاثیرات جدی گذاشته است .

این دانشجو به تمجید از تصمیم رئیس جمهور برای برگزاری مراسم روز دانشجو در یک دانشگاه خارج از تهران پرداخت و افزود: اینکه ما در دانشگاه علوم پزشکی و در زادگاه دکتر روحانی میزبان رئیس جمهور هستیم اتفاق خوشایند و قابل تقدیری است .

بسترسازی برای فعالیت تشکل های دانشجویی در دولت تدبیر و امید

درویش امیری در پاسخ پرسش ایسنا در خصوص بسترسازی برای فعالیت تشکل های دانشجویی وجود تشکل هایی برای ذائقه­ های مختلف سیاسی، فرهنگی و... اظهار کرد: خوشبختانه چنین فضایی در دانشگاه­ ها وجود دارد و دانشجویان علاقه­مند می توانند از چنین ظرفیتی بهره­مند شوند .

وی با بیان اینکه فضای خوبی از این نظر در دانشگاه ­ها وجود دارد گفت: فضا برای فعالیت تشکل ها و فعالان دانشجویی در دولت تدبیر و امید فراهم شده و دانشجویان می توانند به فعالیت در این بخش بپردازند .

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: مشکلات افزایش قیمت دانشگاه علوم پزشکی وزارتخانه علوم پزشکی استان سمنان رئیس جمهور دانشجو دولت دانشجو دانشگاه علوم پزشکی رئیس جمهور مشکلات وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۷۴۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار