Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه مازندران در حوزه مهندسی و فنـاوری در رده‌بندی ۴۰۰ ـ۳۰۱ و در حوزه علوم فیزیکی در رده ۸۰۰-۶۰۱ دانشگاه‌های جهان قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین فاطمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران با اعلام گفت:  به دنبال قرارگیری دانشگاه مازندران در رتبه‌بندی کلی تایمز در رده ۱۰۰۰ ـ ۸۰۱، نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌ها توسط موسسه معتبر رده بندی تایمز در ۱۱ حوزه موضوعی کلی اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران تصریح کرد: براین اساس در حوزه مهندسی و فناوری، دانشگاه مازندران به همراه دانشگاه‌های گیلان، صنعتی شریف و کاشان در رده ۴۰۰ ـ ۳۰۱ دانشگاه‌های جهان قرار دارد.

فاطمی خاطرنشان کرد: در حوزه علوم فیزیکی (فیزیک، شیمی، محیط زیست، آمار، ریاضی و علوم دریایی) نیز دانشگاه مازندران به همراه دانشگاه‌هایی از قبیل، دانشگاه‌های فردوسی مشهد، شهید بهشتی، شیراز و تبریز در رده ۸۰۰ ـ ۶۰۱ قرار گرفته است.

وی در خاتمه ضمن تبریک به مناسبت این دستاورد مهم به دانشگاهیان افزود: رتبه‌بندی موضوعی تایمز نیز براساس همان ۱۳ شاخص عملکردی رتبه‌بندی تایمز انجام می‌شود. اما هر یک از این شاخص‌ها متناسب با هر حوزه موضوعی مجدداً محاسبه می‌شود. کسب رتبه‌های فوق نشان‌دهنده کیفیت علمی مطلوب پژوهش‌های صورت گرفته توسط اعضای هیات علمی در حوزه‌های مورد اشاره در سطح بین‌المللی با توجه به سهم بالایی که فعالیت‌های پژوهشی از قبیل: مقالات منتشرشده در مجلات معتبر بین‌المللی و میانگین تعداد استنادات به مقالات منتشرشده (مجموعاً ۶۰% امتیازات رتبه‌بندی) در تعیین جایگاه دانشگاه‌ها دارند، می‌باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رتبه بندی دانشگاههای جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۹۱۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند

 مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت های سالجاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

مصطفی صالحی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار گیرد، گفت: همگام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با بکارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود: طی سالهای گذشته بسیاری از دانشگاه های کشور گام های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشته اند و تلاش می شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم بیان کرد: در این راستا، پروژه های هدفگذاری شده در سالجاری با تمرکز بر بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش بینی رفتارهای پر خطرشان است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: چالش های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر باید برطرف کنیم و همه دانشگاهها مکمل همدیگر باشیم.

 ابراهیم نعیمی تصریح کرد: همه دانشگاه‌ها باید شورای سلامت و سبک زندگی را تشکیل داده و جریان سلامت در حوزه دانشجویی را پویا نگه دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • پایان نوبت نخست آزمون سراسری مازندران در صحت و امنیت
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲