Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، مهر نوشت: داود نامور مدیر مجموعه عمارت نوفل لوشاتو درباره برنامه‌های این تماشاخانه که به‌تازگی یک سالگی خود را پشت سر گذاشته است، گفت: این تماشاخانه از آبان ۹۶ که بنده مدیریت آن را برعهده گرفتم دور تازه‌ای از فعالیت‌های خود را آغاز کرده است و از اردیبهشت ۹۷ با نام عمارت نوفل لوشاتو فعالیت خود را ادامه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبل از این، تماشاخانه با نام ارغنون کار می‌کرد اما بعد از اینکه من مدیریت مجموعه را برعهده گرفتم مجوزم را به این مکان انتقال دادم و تماشاخانه با عنوان عمارت نوفل لوشاتو به فعالیتش ادامه داد. در طول این یک سال بیش از ۱۷۰ اجرای نمایشنامه‌خوانی، صحنه‌ای و جشنواره‌ای داشته ایم که اکثر کارها هم با موفقیت اجرا شده اند.

وی ادامه داد: تلاش ما این بوده است که کارهای حرفه‌ای را از دانشجویی جدا کنیم چون کارهای دانشجویی تجربه آنچنانی ندارند و در مباحث بیزینسی و فروش، کم تجربه هستند به همین دلیل ما حواسمان به این گروه‌ها است. سالن شماره یک ما ۱۳۳ نفره است که قابلیت پذیرش ۴۰ نفر خارج از ظرفیت را هم دارد و بیشتر پذیرای آثار حرفه‌ای است. سالن کوچک ما هم ۹۲ ظرفیت دارد که البته از قبل وجود داشت اما مورد بازسازی قرار گرفت و تبدیل به یک بلک باکس حرفه‌ای شده است. در این سالن نیز نمایش‌های تجربی و دانشجویی با کیفیت اجرا می‌شود و بسیار جای خوشحالی دارد که این نمایش‌ها پرفروش هستند و مخاطبان خودشان را پیدا کرده اند.

نامور درباره اجرای آثار نمایشی در بخش «به علاوه فجر» جشنواره تئاتر فجر در دوره گذشته گفت: سال گذشته ما در این بخش ۱۴ اجرای جشنواره‌ای داشتیم که مدیریت کردن این تعداد اجرا در یک مجموعه کار سختی بود. طبق تصمیم انجمن تماشاخانه‌های خصوصی قرار شد عمارت نوفل لوشاتو به دلایل برخی از ملاحظات جزو بخش «به علاوه فجر» جشنواره نباشد اما احتمال اعلام آمادگی ما برای حضور در این بخش وجود دارد چون این تماشاخانه ظرفیت و موقعیت جغرافیایی مناسبی دارد.

مدیر عمارت نوفل لوشاتو درباره دیگر برنامه‌های این تماشاخانه عنوان کرد: در طول این مدت ما وارد فعالیت‌های بیزینسی به هر قیمت نشدیم و سلبریتی بازی نکردیم چون تلاش‌مان این بوده که با آدم‌های حرفه‌ای و تئاتری کار کنیم. این تماشاخانه آخر هفته‌ها و در برخی مواقع صبح‌ها به اجراهای کودک و نوجوان اختصاص یافته است.

نامور درباره اجرای کارگاه‌های آموزشی در این مجموعه توضیح داد: برگزاری یک سری کارگاه‌های تخصصی بازیگری با تدریس هنرمندان با تجربه و حرفه‌ای در دستور کار قرار گرفته است که در اولین گام کارگاه بازیگری با عنوان «حراج تئاتر» با حضور سیامک صفری برگزار شد که از میان ۴۵۰ نفری که برای تست آمده بودند آقای صفری ۴۰ نفر را انتخاب کردند و با این هنرجویان هر شنبه اجرای تئاتر داشتیم که مورد استقبال بسیار خوبی قرار گرفت. سیامک صفری به این امر معتقد است که کلاس درس یعنی اجرای روی صحنه و در کل دنیا به این شیوه کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌شود. این کارگاه‌ها به پایان رسیده اما اجراها تمام نشده است و قرار است در سالن‌های دیگری نیز ادامه پیدا کند.

وی ادامه داد: همچنین کارگاه‌های دیگری با عنوان «تئاتر، چرا و چگونه» نیز با حضور اساتیدی چون محمد امیریاراحمدی، بهزاد جاودان فر، سعید ساحلی و شهاب حسین پور برگزار می‌شود که ماحصل این کارگاه‌ها به اجرای عمومی ۱۵ شبه ختم خواهد شد.

وی در پایان درباره برنامه‌های آینده این مجموعه تئاتری یادآور شد: قرار است در اسفندماه هشتمین جشنواره تئاتر دانشجویی و مردمی «ثمر» به مدت ۱۰ شب در عمارت نوفل لوشاتو برگزار شود که بیش از ۳۰ اجرا در این جشنواره به رقابت می‌پردازند. سال دیگر هم از اساتید و کارگردان‌های بزرگی برای اجرا دعوت خواهیم کرد و همچنین قرار است برای یکی از بازیگران حرفه‌ای تئاتر ایران تا قبل از پایان سال یک نکوداشت برگزار کنیم. همچنین هرساله در آذرماه جشن تولدی برای استاد فرهاد ناظرزاده کرمانی برگزار می‌کنیم و از وی به عنوان یک پژوهشگر و استاد دانشگاه تجلیل خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۱۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، دبیر مجمع جهانی علی‌اصغر گفت: بزرگ‌ترین محفل شیرخوارگان حسینی در نخستین جمعه ماه محرم به همت مجمع جهانی علی‌اصغر (علیه السلام) و با کمک و همراهی آستان قدس رضوی در حرم مطهر امام رضا (علیه السلام) برگزار می‌شود.

داود منافی‌پور با اشاره به گشایش کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در باب‌الهادی (علیه السلام) حرم مطهر رضوی افزود:  این محفل در ایران و ۴۵ کشور جهان در نخستین جمعه ماه محرم به همت مجمع جهانی علی‌اصغر (علیه السلام) برگزار خواهد شد.

وی گفت: همزمان با افتتاح کارگاه دوخت لباس در حرم رضوی، ۷۲ کارگاه دوخت لباس در ایران اسلامی و ۴ کشور بحرین، عراق، هندوستان و ترکیه کار خود را آغاز کردند.

دبیر مجمع جهانی علی‌اصغر افزود: در این کارگاه‌ها تعداد زیادی از بانوان به صورت داوطلبانه فعالیت می‌کنند و با تهیه، توزیع و اهدای این لباس‌ها به برخی از نقاط ایران و جهان این لباس‌ها در صبح نخستین جمعه ماه محرم به صورت رایگان در اختیار مادران و شیرخوارگان قرار می‌گیرد.

منافی‌پور گفت: دوخت لباس شیرخوارگان حسینی از حدود  سال ۱۳۸۶ به طور رسمی و با هزینه‌های مردمی آغاز شد و داوطلبان هر ساله از ولادت حضرت علی‌اصغر (علیه السلام) تا  نخستین جمعه ماه محرم در این کارگاه گرد هم می‌آیند و شروع به دوخت لباس‌های سبز علوی برای این مراسم می‌کنند.

دوخت ۵۰۰ هزار دست لباس و توزیع در سطح کشور و بین‌الملل
وی با تجلیل از همت و تلاش بانوان  فعال در این کارگاه‌ها گفت: هر ساله حدود ۵۰۰ هزار دست لباس دوخته، به صورت شکیل بسته‌بندی و مزین به سربند یا صاحب‌الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می‌شود.

دبیر مجمع جهانی علی‌اصغر (علیه السلام)  افزود:  در هر بسته‌بندی نذرنامه‌ای قرار می‌گیرد و در سطح کشور توزیع می‌شود.

منافی‌پور گفت: کارگاه دوخت لباس مرکزی که در تهران برپا می‌شود علاوه بر دوخت لباس‌های استان تهران، لباس‌های شیرخوارگان حسینی را در سطح بین‌المللی تأمین می‌کند.

وی افزود: هزینه‌های این کارگاه‌ها مردمی است و از نذورات مردمی تهیه می‌شود.

دبیر مجمع جهانی علی‌اصغر (علیه السلام)  محتوای نذر نامه را که به ۱۲ زبان عربی، انگلیسی، آذری، اردو، سواحیلی، روسی، اسپانیولی، آلمانی، ایتالیایی، فرانسوی، ترکی و هوسایی ترجمه شده است، چنین عنوان کرد: یا صاحب‌الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرزندم را نذر یاری قیام تو می‌کنم، او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن.

دیگر خبرها

  • نکوداشت اکبر زنجان‌پور همراه با شرم و حیای نوید محمدزاده
  • اجرای برنامه‌های نکوداشت هفته شیراز از ۱۲ اردیبهشت
  • پیروزیمان غیرممکن شد/اصلا بازی نکردیم
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان
  • برپایی نمایشگاه و کارگاه رودوزی‌های سنتی در موزه بزرگ خراسان
  • یک هشدار دیگر درباره «سنگلج» و شروع «جادوی شهرزاد»
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان
  • اعلام آمار فروش تماشاخانه‌های دولتی
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ۴۵ کشور