Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@00:11:49 GMT

حمایت دارویی از ۴۵۰ بیمار سرطانی در کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۰۲۹۳۴

حمایت دارویی از ۴۵۰ بیمار سرطانی در کرمانشاه

عبدالحسین زهتابان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سرطان در مراحل اولیه ایجاد درد نمی کند و علائم متغیری دارد اما در برخی از انواع آن احساس خستگی، ضعف زیاد، وجود توده در سینه یا هر قسمت بدن و هرگونه ضایعه جدید یا تغییر در ضایعه‌های موجود در بدن تغییر در دفع ادرار و مدفوع از جمله علائم ابتلا به آن محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیماران مبتلا به سرطان از نظر هزینه‌های دارویی مشکلاتی دارند و این بیماران باید مراحل بسیاری را جهت ادامه فرآیند درمان و شیمی درمانی انجام دهند وبرای تهیه دارو با مشکلاتی مواجه می شوند.

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی بیان کرد: بسیاری از داروهای تجویز شده توسط پزشک تحت پوشش بیمه قرار ندارد و هزینه هنگفتی را برای بیمار و خانواده به همراه دارد.

وی بیان کرد: هزینه‌های درمان بیماران شامل رادیوتراپی است که به عهده مرکز دارای دستگاه است، به این معنا که بیمار برای درمان رادیوتراپی هزینه پرداخت می‌کند.

زهتابیان تصریح کرد: بیمارستان امام رضا تنها دستگاه رادیوتراپی را در اختیار دارد و بیماران از شهرستان‌های ثلاث باباجانی، جوانرود، روانسر، اسلام آباد غرب به این مرکز مراجعه می‌کنند و مجبور به ماندن ۲۵ الی ۳۰ روز پیاپی هستند و با مشکل اسکان مواجه می شود.

وی با بیان اینکه انجمن حمایت از بیماران سرطانی با کمک خیران این مشکل را تا حدی مرتفع کرده و خانه های اجاره ای را با هزینه خود در اختیار بیماران قرار می‌دهد، افزود: این انجمن بر آن است تا با کمک خیران مکانی را تحت عنوان همراه سرا احداث و در اختیار بیماران قرار دهد.

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی گفت: در حال حاضر حدود ۱۸ هزار نفر بیمار سرطانی در کشور وجود دارد و سالیانه یک هزار بیمار جدید نیز به این آمار اضافه می شود.

وی از تأسیس انجمن حمایت از بیماران سرطانی در سال ۹۵ خبر داد و گفت: بیماران نیازمند تحت پوشش این انجمن هستند.

زهتابیان با بیان اینکه در استان ۴۵۰ بیمار از لحاظ هزینه داروی مورد حمایت قرار گرفته اند، افزود: از تمامی خیران تقاضا می شود کمک های خود را از طریق شماره حساب
۰۱۱۰۶۸۵۲۴۴۰۰۶ و شماره کارت ۶۰۳۷ ۹۹۱۸ ۹۹۶۷ ۴۳۰۷ بانک ملی و شماره کارت ۵۸۹۲ ۱۰۱۲ ۰۰۲۶ ۹۴۲۷ بانک سپه واریز کنند.

کد خبر 4475560

منبع: مهر

کلیدواژه: بیمارستان دارو سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۲۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟

به گزارش خبرآنلاین، دبیر سی ونهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران از ارایه جدیدترین دستاوردهای در زمینه رادیولوژی نوین و هوش مصنوعی در کنگره امسال این انجمن که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه امسال و با حضور جمعی از متخصصان داخل و خارج کشور در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی انجمن رادیولوژی ایران، دکتر لیلا آقا قزوینی، متخصص رادیولوژی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعلام این خبر افزود: با توجه به اهمیت ارایه خدمات پزشکی در بیماران مراجعه کننده به اورژانس ها به خصوص بیماران دچار تروما و سکته های مغزی، تصویربرداری در اورژانس در کنار دیگر مباحثی چون تصویربرداری سیستم عضلانی اسکلتی، تصویربرداری زنان و بارداری و تصویربرداری سروگردن از محورهای مورد تمرکز کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران است.

وی با اشاره به شعار کنگره امسال که «رادیولوژی آینده فراتر از افق هاست» و به همین منظور نقش هوش مصنوعی، چت پات ها و چت جی پی تی(Chat GPT ) در رشته رادیولوژی مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: همچنین در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مبحث اخلاق پزشکی در رادیولوژی به همراه ارایه راهکارها در این حوزه ارایه خواهد شد.

دکتر آقا قزوینی با تاکید بر اهمیت درج شرح حال کامل و هدفمند بیمار توسط پزشکان بالینی درخواست کننده تصویر برداری برای دریافت گزارش های اصولی و کاربردی تصویربرداری یادآور شد: از آنجا که دقت و صحت تصاویر درخواستی متخصصان مربوط در جهت تشخیص دقیق بیماری و بهبود حال بیمار موثر است، آشنایی با نکات چالش برانگیز و گمراه کننده تشخیصی در تصویربرداری در این کنگره مورد بحث و هم اندیشی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است که امسال قرار است در آن مباحث مهم دیگری مانند PET اسکن ها مورد بحث و هم اندیشی متخصصان حاذق در این رشته ها قرار گیرد.

لازم به ذکر است، این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها ،دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با حضور بیش از چهار صد سخنران داخلی و خارجی به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد. همزمان با سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران، نمایشگاه های تجهیزات پزشکی در چهار سالن مجزا در محل هتل المپیک تهران به ارایه آخرین دستاوردهای تجهیزات رشته تصویربرداری خواهند پرداخت.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901391

دیگر خبرها

  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • حس خوب حمایت
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد