Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران، تهیه نرم‎افزارهای کاربردی را در بخش کالای این شرکت ضروری خواند و گفت: مولفه‎های کنترل، نظارت و مصرف بهنگام در بخش تدارکات و امور کالا باید سرلوحه امور باشد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، سیدعبدالله موسوی در بازدید از مجموعه انبارهای کالاهای مصرفی و سرمایه‎ای این شرکت افزود: در این زمینه به‎روزرسانی، طراحی و تهیه نرم‎افزارهای کاربردی مورد تاکید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با به‌کارگیری نرم‎افزار باید به سمتی رفت که سلایق سازمانی شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی حفاری بر مبنای اصول کنترل، نظارت، پایش و بهره‎دهی درست باشد.

موسوی گفت: اجرای دقیق مقررات و شرح وظایف می‎تواند ایجاد ظرفیت کند، به‌طوری که همه ظرفیت‎ها در آن لحاظ شده باشد.

رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران افزود: انضباط و رعایت اصول و مقررات سبب احساس مسئولیت در همه فعالیت‎های شرکت می‌شود و در بهبود کیفیت کارها اثرگذار خواهد بود و باید در سازمان نهادینه شود.

وی با بیان این‎که کیفیت یک اصل است، اظهار کرد: توجه ویژه به کیفیت کالا و خدمات همسو با کمیت آن به افزایش راندمان می‌انجامد و اصلاح رفتار سازمان و انضباط در کار، عامل رضایتمندی کارکنان می‎شود.

رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران، مدیریت تدارکات و امور کالا را یکی از مدیریت‎های مهم سازمان عنوان کرد و بر پایش فعالیت‎های آن برای استفاده بهینه از ظرفیت‎ها و پاسخگویی به موقع به نیازهای عملیاتی تاکید کرد.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: اخبار وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۸۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها

  احمدی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در کل کشور۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند. وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تاخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند. احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است. وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به اذر پارسال بوده آنهم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است. احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیر خشک ندارند. وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

دیگر خبرها

  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • توقیف ۵۲ دستگاه حفاری غیرمجاز در لرستان
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • اقدامی مهم در استاندارد که زمینه تحقق شعار سال را فراهم کرده است
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران