Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز -در مراسم معارفه معاون جديد امور بانكي، بيمه و شركتهاي دولتي وزارت امور اقتصادي و دارايي، دكتر عباس معمارنژاد با تشريح چالشهاي نظام بانكي، بيمه اي و شركتهاي دولتي و بيان راهكارها، خروج از شرايط فعلي را با كار تيمي منسجم و هماهنگ امكانپذير دانست.
به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز،معمارنژاد در اين مراسم از ساختار مالي بانكها، پايين بودن نسبت كفايت سرمايه، نسبت مطالبات غيرجاري، عدم رعايت استانداردها در اعطاي تسهيلات، رقابت ناسالم در تجهيز منابع، نوسانات نرخ ارز، كم توجهي به سامانه هاي اطلاعاتي، عدم يكپارچگي بين بازيگران در نظام مالي كشور، ناترازي واقعي و اقتصادي ترازنامه بانكها، كم توجهي به مقوله مديريت ريسك و عدم وجود تفاوت رويكرد بين بانكهاي توسعه اي و تجاري بعنوان چالشهاي بانكي كشور ياد كرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معمارنژاد با اشاره به وجود راهكارهاي راهبردي و عملياتي براي حل چالش ها و مشكلات نظام بانكي، بازسازي ساختار مالي بانكها، تكميل راهكار يكپارچه بانكي مثل corebanking، نهادسازي براي مديريت مطالبات معوق، استقرار حاكميت شركتي خروج از بنگاه داري و شركت داري را از جمله راهكارهاي عملياتي براي حل مشكلات نظام بانكي عنوان كرد.

وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: وجود عوارض متعدد، ضريب نفوذ پايين، عدم تعادل ها در نظام بيمه اي، وابستگي صنعت بيمه به دانش خارجي، نبود نگاه بلند مدت در شركتهاي بيمه، پايين بودن بازدهي در نظام بيمه اي، عدم پياده سازي حاكميت شركتي در بيمه ها، عدم پرداخت بموقع و صحيح خسارات و نيز عدم فرهنگ سازي در صنعت بيمه از جمله چالش هاي نظام بيمه اي است.

وي در زمينه راهكار براي بهبود عملكرد صنعت بيمه، به توجه به سرمايه گذاري هاي سودآور و بهينه، بكارگيري نظام جامع مديريت ريسك، استفاده از نظام رتبه بندي مشتريان و توجه بيشتر به بيمه هاي زندگي و غير اجباري اشاره كرد.

معمارنژاد با اشاره به وجود تعداد قابل توجهي از شركتهاي بزرگ در دولت تاكيد كرد: در سالهاي اخير، به نظام بنگاه داري نوين در شركتهاي دولتي توجه جدي نشده است؛ ضمن اينكه بر اساس قانون اجراي سياستهاي كلي اصل ۴۴ قانون اساسي، رابطه دولت-بازار مشخص شده و با توجه به حجم سرمايه گذاري و امكانات شركتهاي دولتي، بازدهي مناسب وجود ندارد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه البرز پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۹۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمولی ساده برای اینکه هرگز به آلزایمر مبتلا نشوید

به گزارش «تابناک» به نقل از طبنا نیوز،  با وجود اینکه فراموشی و ضعیف شدن حافظه می‌تواند آزاردهنده باشد، اما راهکارهایی برای بهبود عملکرد شناختی و کاهش خطر از دست دادن حافظه وجود دارد. در ادامه به بررسی اقداماتی برای کاهش خطر ابتلاء به ضعف حافظه می‌پردازیم:
 
داشتن فعالیت بدنی

فعالیت بدنی نه‌تنها برای بدن مفید است، بلکه به بهبود عملکرد شناختی نیز کمک می‌کند، انجام ورزش منظم جریان خون به مغز را افزایش می‌دهد و خطر ابتلاء به ضعف حافظه را کاهش می‌دهد، بنابراین توصیه شده است افراد روزانه حداقل ۳۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط همچون پیاده‌روی، دویدن یا شنا داشته باشند.

به چالش کشیدن ذهن

مغز انسان نیز همچون عضلات برای قوی و سالم ماندن نیاز به ورزش منظم دارد، بنابراین لازم است افراد به‌منظور پیشگیری از بروز اختلالات شناختی، ذهن خود را تحریک کنند و توانایی‌های شناختی را به چالش بکشند. پازل‌ها، بازی‌های فکری و حل کردن جدول روش‌هایی عالی برای فعال نگه‌داشتن مغز و بهبود عملکرد حافظه است، علاوه بر این، یادگیری مهارت‌ها یا سرگرمی‌های جدید می‌تواند موجب تحریک ذهنی شود و به ایجاد مسیرهای عصبی جدید کمک کند، در این صورت مغز فعال باقی می‌ماند.

نوشتن فهرست انجام کارها

یکی از دلایل رایج ضعف حافظه، نداشتن برنامه‌ریزی دقیق است، با ایجاد فهرست انجام کارها و برنامه‌ها می‌توانید به سازمان‌دهی و دسترسی آن به وظایف و مسئولیت‌های خود کمک کنید، به این منظور قرار ملاقات‌ها و وظایف مهم خود را یادداشت کنید و به‌طور مرتب به لیست خود مراجعه کنید تا آن‌ها را فراموش نکنید؛ تقسیم وظایف به مراحل کوچک‌تر و قابل مدیریت نیز می‌تواند موجب شود احساس خستگی کمتری داشته باشید و به خاطر سپردن آن‌ها نیز آسان‌تر شود.

مصرف مکمل کورکومین

کورکومین که یک ترکیب فعال در زردچوبه است، به دلیل فواید شناختی بالقوه‌ای که دارد، مورد توجه قرار گرفته است؛ نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که کورکومین با هدف قرار دادن مسیرهای درگیر در بیماری آلزایمر به بهبود عملکرد شناختی کمک می‌کند، به نظر می‌رسد که مکمل‌های کورکومین ممکن است اثرات محافظتی عصبی داشته باشند و از سلامت مغز حمایت کنند.

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • فرمولی ساده برای اینکه هرگز به آلزایمر مبتلا نشوید
  • فقط ۱۰ ثانیه فرصت دارید تا کاکتوس پنهان را پیدا کنید+ پاسخ