Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر اهمیت ارتباط دانشگاه با صنعت تاکید کرد و گفت: در این خصوص طرح گذراندن دوره خدمت سربازی برای دانش آموختگان دوره دکتری دربخش صنعت نیز تدوین و اجرایی می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر غلامی در شورای اداری استان سمنان که شامگاه دیروز با حضور فرماندار، امام جمعه سمنان، نماینده سمنان در مجلس شورای اسلامی، رئیس دانشگاه سمنان و جمعی از مسئولان محلی در دانشگاه سمنان برگزار شد، طی سخنانی با بیان اینکه بیش از سه هزار مرکز آموزش عالی در کشور وجود دارد، اظهار داشت: با توجه به گسترش کمی بیش از حد مراکز آموزش عالی در کشور هم اکنون با کاهش داوطلبان ورود به دانشگاه ها روبرو هستیم و برخی از ظرفیت های دانشگاه ها خالی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر علوم افزود: در این راستا در یک سال گذشته برنامه ساماندهی آموزش عالی در قالب استانی طراحی و مشخص شد که هر استان باید چه میزان پذیرش دانشجو داشته باشدکه به زودی این طرح اجرایی خواهد شد.

دکتر غلامی گفت: در یک سال گذشته همکاری های خوبی با وزارت نفت در خصوص استفاده از متخصصان دانشگاهی برای کشف و استخراج نفت و میعانات گازی داشتیم، با وزارت دفاع نیز همکاری های خوبی صورت گرفته و با سازمان حفاظت محیط زیست هم پروژه بزرگی به صورت کنسرسیوم با چند دانشگاه کشوررا آغاز کرده ایم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر نمی توان بر روی رشته های سنتی متمرکز شد و باید به علوم و رشته های جدید توجه شود، گفت: در این راستا بیش از هشت هزار عنوان درسی دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد در چند سال گذشته مورد تجدیدنظر و بازنگری قرار گرفته است.

وزیر علوم بر اهمیت ارتباط دانشگاه با صنعت تاکید کرد و گفت: در این خصوص طرح گذراندن دوره خدمت سربازی برای دانش آموختگان دوره دکتری دربخش صنعت نیز تدوین و اجرایی می شود.

وی افزود: هم اکنون ۴۳ پارک علم و فناوری در کشور فعالیت می کنند و شرکت های دانش بنیان از درون همین پارک ها خارج می شوندو توجه به این شرکت ها نیاز کشور را به محصولات وارداتی کمتر و در عین حال اشتغال زایی ایجاد می کند.

دکترغلامی در خصوص برنامه های سفر استانی هیئت دولت به سمنان گفت: پیش از این سفر استانی، رییس جمهور به تمامی وزیران گفتند که حرف و وعده ای بدون برنامه به مردم ندهند و حتی توصیه کردند که از کلنگ زدن طرح ها خودداری شود چرا که کلنگ زنی وعده نسیه است و طرح های نقد یعنی افتتاح و بهره برداری ها را اطلاع رسانی کنیم.

دکتر غلامی افزود: دشمنان انتظار داشتند که با کارشکنی خود ایران اسلامی به مشکلات جدی مواجه شود، اما دولت با اقتدار و تحت رهبری مقام معظم رهبری مسائل را مدیریت کرد.

وی با بیان اینکه دولت امسال با مشکلات زیادی با توجه مسائل داخلی و بین المللی دست و پنجه نرم کرد، گفت: بسیاری از مسائلی که ممکن بود بحرانی شود مدیریت شد اما این به این معنی نیست که تمام مشکلات حل شده است.

دکترغلامی افزود: برای کاهش درآمد حاصل از فروش نفت در لایحه بودجه تمهیداتی اندیشیده شده تا کشور با مشکل مالی روبرو نشود.

وی در خصوص بودجه سال آینده نیز گفت: در بودجه سال آینده به قشر حقوق بگیر توجه زیادی شده و در عین حال تکمیل طرح های عمرانی در دستور کار است.

وزیر علوم افزود: با چکش کاری لایحه بودجه توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی، سال پیش رو سال صرفه جویی و به هدف رساندن طرح ها خواهد بود.

دکتر غلامی که به عنوان نماینده دولت در شورای اداری استان سمنان حضور یافته بود یه مسئولان این استان اعلام کرد که تمام پیشنهادها و تقاضاهای مکتوب آنان را برای رسیدگی تقدیم رئیس جمهوری می کند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این جلسه مسئولان استان سمنان دیدگاه ها، پیشنهادها و تقاضاهای خود را با وزیر علوم در میان گذاشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه سمنان وزير علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۱۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نهمین دوره مسابقات رباتیک دانش‌آموزی انتخابی مسابقات جهانی با شرکت یک هزار و ۳۴۰ دانش‌آموز در ۲۶ لیگ ازجمله مسیریاب، جنگجو، حل ماز، برنامه‌نویسی، آتش‌نشان، مین‌یاب در تاریخ ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

دانش‌آموزان از سراسر کشور در صورت کسب مقام در این مسابقات مجوز حضور در دوره‌های تخصصی آمادگی مسابقات جهانی رباتیک ۲۰۲۴ را کسب می‌کنند. هدف از برگزاری این مسابقات کشف استعداد دانش‌آموزان نخبه است دوره‌های آمادگی شرکت در مسابقات جهانی ۲۰۲۴ از هفته پایانی خرداد در دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد و اعضای اصلی تیم جهانی حداکثر تا پایان تیرماه توسط کمیته ارزیابی انتخاب می‌شوند.

پیش از این تیم جهانی رباتیک دانش‌آموزی موفق به کسب مقام سوم جهان در مسابقات ۲۰۱۹ مالزی، مقام نایب‌قهرمانی در مسابقات ۲۰۲۲ هند و ۲۰۲۳ چین شده و همچنین نوجوانان نخبه کشور سال گذشته در مالزی قهرمان آسیا شدند.

به گزارش آنا،‌ مراسم اختتامیه این مسابقات در تاریخ ۲۰ اردیبهشت در پردیس اصلی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • اعلام جزئیات مشوق های سربازی
  • جزئیات مشوق‌های سربازی اعلام شد
  • زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 
  • جزئیات مشوق‌های سربازی اعلام شد | هر سرباز وظیفه از چند مشوق می‌تواند بهره‌مند شود؟
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه