Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-02@02:45:51 GMT

غربت ادامه‌دار «زرویی» در مجلس ترحیمش+عکس

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۳۰۶۹۵

غربت ادامه‌دار «زرویی» در مجلس ترحیمش+عکس

مجلس ترحیم زنده‌یاد ابوالفضل زرویی نصرآباد، شاعر عنوان‌دار حوزه طنز و پژوهشگر ادبی کشورمان، عصر امروز چهارشنبه در مسجد نور تهران برپا شد.

 در این مراسم یادبود، عمدتاً شاعران فعال در حوزه هنری و مدیران فعلی و پیشین این نهاد در آن شرکت کرده بودند و از نام‌های شاخص حوزه شعر و ادب که با حوزه همکاری ندارند، تقریباً خبری نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت‌الاسلام محمدعلی زم (رئیس اسبق حوزه هنری)، محسن مومنی شریف (رئیس فعلی حوزه)، سیدمهدی شجاعی (نویسنده و مدیر انتشارات کتاب نیستان)، سعید اوحدی (رئیس سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری تهران)، علی موسوی گرمارودی (شاعر و پژوهشگر)، سیدمجتبی حسینی (معاون هنری وزیر ارشاد)، داریوش کاردان (مجری و بازیگر تلویزیون)، حسن سلطانی (مجری تلویزیون)، امیرحسین مدرس (خواننده، بازیگر و مجری تلویزیون)، مرتضی سرهنگی (نویسنده و پژوهشگر دفاع مقدس)، ناصر فیض (شاعر و طنزسرا)، محمود حبیبی کسبی (شاعر)، محمود عبدالحسینی (عکاس پیشکسوت)، رضا برجی (عکاس و مستندساز)، علیرضا قزوه (مدیر سابق مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری)، کوروش زارعی (مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری)، جواد محقق (شاعر)، مهدی قزلی (مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی)، بیوک ملکی (شاعر)، ابراهیم زاهدی مطلق (نویسنده و روزنامه‌نگار)، علی انسانی (شاعر آیینی)، فاضل نظری (رئیس سابق حوزه هنری استان تهران و مدیرعامل فعلی کانون پرورش فکری)، حسین انتظامی (رئیس سازمان سینمایی) و ... تعدادی از حاضران این مراسم بودند.


ابوالفضل زرویی نصرآباد، شاعر، طنزپرداز و نویسنده کتاب پرمخاطب «آه به روایت ماه» شنبه دهم آذرماه در ۴۹ سالگی دار فانی را وداع گفت. پیکر او روز دوشنبه از حوزه هنری تشییع و در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.

 

شاعران زیادی در مرگ او که لقب «ملانصرالدین زمانه ما» را داشت، متأثر و سوگوار شدند و پیام‌های تسلیت فراوانی در رثای او صادر شد، اما سیدمهدی شجاعی با انتقاد از بی‌اعتنایی دستگاه‌های فرهنگی به زرویی در زمان حیات، در متنی بیانیه‌گونه، شخصیت‌های فرهنگی و نهادهای مختلف را از دادن پیام‌هایی که موجب کسب آبرو برای نویسندگانشان می‌شوند، بر حذر داشت.

 

افشین علاء نیز با اعلام اینکه در هیچ کدام از مجالس ترحیم و یادبود او شرکت نخواهد کرد، از مرده‌پرستی در فضای فرهنگی کشور به شدت انتقاد کرد.

 

این در حالی است که دوشنبه شب، جمعی از شاعران با گرد آمدن در انجمن شاعران، یاد و نام این شاعر را گرامی داشتند.

منبع: فردا

کلیدواژه: غربت زرویی نصرآباد مراسم ترحیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۰۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا باقری دبیر جشنواره فرهنگی – هنری اتقان در احکامی نوشت:

تعامل با معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تشکیل دبیرخانه متمرکز، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، ارتباط با مخاطبان و نشر آثار هنرمندان و گسترش فرهنگ کار و تلاش از طریق انجام امور رسانه‌ای، از جمله اهدافی است که دبیر جشنواره اتقان از دبیر اجرایی و مدیر روابط عمومی این جشنواره خواسته است.

امیرحسین شفیعی، تهیه کننده و کارگردان تئاتر، مدیر فرهنگی و دارای نشان درجه۲ هنری و مدرک کارشناسی مدیریت فرهنگی است. شفیعی در کارنامه خود دبیر اجرایی تئاتر مهم بین المللی و ملی را به ثبت رسانده که جشنواره بین المللی تئاتر فجر یکی از آنها است.

مصطفی ساجدی نیز فعال‌رسانه‌ای و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت رسانه از دانشگاه تهران است. ساجدی سابقه سردبیری پایگاه‌های خبری و اطلاع‌رسانی و برنامه‌های تلویزیونی و همچنین معاونت خبر و اطلاع‌رسانی مرکز رسانه‌ای حوزه هنری انقلاب اسلامی را در کارنامه خود دارد.
گفتنی است که فراخوان نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «اتقان» با هدف ارتقای فرهنگ کار و تلاش و تبدیل آن به گفتمان عمومی توسط معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی از اسفند سال گذشته منتشر شد.

این جشنواره فرهنگی به منظور تولید محتوای ادبی – هنری در حوزه فرهنگ کار، ترویج و اشاعه مؤلفه‌های فرهنگ کار و حمایت و در بخش‌های هنر‌های تجسمی (پوستر و کاریکاتور)، عکاسی، طنز، شعر، نثر، استندآپ کمدی، ادبیات (شعر، داستانک، داستان کوتاه)، هنر‌های نمایشی (تئاتر خیابانی – تئاتر کوتاه (صحنه‌ای)) از هنرمندان به صورت سراسری برگزار می‌شود.

آخرین مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره اتقان تا ۵ خرداد ماه اعلام شده و اختتامیه آن تیرماه امسال برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوشیاری رئیس دورتموند: اشتباه مجری را اصلاح کرد
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است
  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است/ شهید مطهری معلم تراز انقلاب بود
  • مصوبه‌ای برای شفافیت درآمدهای نفتی و مصارف این حوزه
  • حاجی‌بابایی: امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • خاطره مجری برنامه مشاعره از شاعران بنام ایران
  • فرش، سفیر فرهنگی ایرانیان در دنیا/ هنرمندانی که رج به رج عشق می‌بافند
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان