Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، دانشگاه آزاد اسلامی بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان است که با گستردگی در سراسر کشور عدالت آموزشی را در دورترین نقاط ایران به وجود آورده است. در حال حاضر یکی از مهم‌ترین اهداف دانشگاه آزاد قرار گرفتن در جایگاه نخست انتخاب داوطلبان ورود به دانشگاه تا سال 1404 است.

بر همین مبنا،‌ دانشگاه آزاد اسلامی باید نقاط ضعف خود را برطرف کرده و خواسته‌های رؤسای واحدها و دانشجویان را به خوبی بررسی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین راهکارهای صحیح در جهت رفع مشکلات پیش رو تعیین شود. در همین راستا گفت‌‌‌‌و‌گویی با معاون پژوهشی واحد ساری انجام دادیم که مشروح گفت‌و‌گو به شرح زیر است:

دکتر محمد فارسی معاون پژوهشی واحد ساری در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره دستاوردهای پژوهشی این واحد دانشگاهی و مشکلات و چالش‌های پیش رو گفت: در حال حاضر، در دانشگاه آزاد استان مازندران 5 مرکز رشد مستقل و 2 مرکز رشد اقماری داریم همچنین در واحد ساری 18 هسته فناور و 6 واحد فناور که در مرحله تبدیل به شرکت دانش بنیان هستند وجود دارد.

وی افزود: مهم‌ترین دستاورد این مراکز رشد شامل تولید آب چاپ است که در بنادر و ادارات پست و دانشگاه‌ها کاربرد دارد و نیاز به اپراتور ندارد همچنین تولید محتوا برای شرکت ایرانسل و تولید ردیاب خودرو یکی دیگر از دستاوردهای مهم این مراکز رشد است که محاسبه تمام فعالیت‌های مربوط به خودرو را انجام می‌دهد. تولید انیمیشن هم یکی دیگر دستاوردهای این مراکز است و بسیاری از این محصولات به تجاری سازی رسیده یا در مرحله تجاری سازی قرار دارد و از محل فروش محصولاتی که در مراکز رشد و شرکت‌‌های دانش بنیان کسب می‌‌شود سهم 10 درصدی هم به دانشگاه تعلق می‌‌گیرد.

معاون پژوهشی واحد ساری درباره چگونگی چرخیدن چرخ دانشگاه آزاد واحد ساری و کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای در این واحد دانشگاهی یادآور شد: در حال حاضر، علاوه بر کسب درآمدهای شهریه‌ای که بخش عمده درآمدهای واحدهای دانشگاهی را تشکیل می‌‌دهد، قراردادهایی با سازمان‌های مختلف از جمله اداره گاز و اداره ثبت اسناد و املاک استان منعقد کردیم که برای دانشگاه درآمدزایی داشته است و مجموع این قراردادها حدود 300 میلیون تومان برای ما درآمدزایی داشته است.

فارسی در ادامه تاکید کرد: از طریق برگزاری دوره‌‌‌‌‌های مختلف استارتاپی و مهارت آموزی هم در آمدزایی مناسبی داشتیم و دوره‌‌های مختلفی در زمینه آشنایی با مبانی کامپیوتر همچنین دوره پی ال سی برای علاقه‌مندان به رشته برق برگزار کردیم که هریک از این دوره‌‌ها نیز جدود 20 میلیون تومان درآمدزایی داشته است.

وی درباره چالش‌‌‌ها و مشکلات پیش رو در این واحد دانشگاهی و سطح استان مازندران خاطر نشان کرد: در حال حاضر هنوز به مرحله ثبت شرکت‌های دانش بنیان نرسیده‌ایم که با مشکلات مربوط به آن از نزدیک برخورد کنیم اما شرکت‌‌هایی که با مراکز رشد ما در تعامل هستند همکاری خوبی با واحدهای دانشگاهی دارند و تا به امروز با چالش و مساله‌ای مواجه نبودیم و تولید محتوا در مرکز رشد واحد ساری که بیشتر مربوط به فناوری اطلاعات است وجوهی دارد که به زودی تبدیل به الگو برای کلیه واحدهای دانشگاهی خواهد شد.

گفتنی است، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در بهمن ماه سال ۱۳۷۱ فعالیت خود را با راه‌اندازی رشته‌های کامپیوتر، مکانیک، علوم تربیتی با گرایش مدیریت برنامه‌ریزی آموزشی و پرستاری و مامایی با جذب ۱۰۰۰ دانشجو آغاز کرد. درجه واحد ساری جامع می‌باشد و یکی از مراکز فعال و پویا در سطح دانشگاه‌های آزاد اسلامی منطقه سه است. این دانشگاه دارای امکانات آموزشی و رفاهی کامل و دارای بیش از ۱۷۱ عضو هیئت علمی تمام وقت و ۱۳ مدرس پاره‌وقت در ۱۶۸ رشته تحصیلی در مقاطع مختلف می‌باشد و بیش از ۱۲۰۰۰ دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام/

188 / 167 معاون پژوهشی واحد ساری محمد فارسی چرخ دانشگاه مرکز رشد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: محمد فارسی چرخ دانشگاه مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۳۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی خدمتکارآرانی صبح دوشنبه در حاشیه برگزاری دومین جلسه شورای اجتماعی استان تهران در سال جاری، از بررسی راه‌اندازی و توسعه مراکز «سراج» در سطح استان با حضور نمایندگان دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران خبر داد.

خدمتکارآرانی گفت: مراکز «سراج» یا به عبارتی مراکز سلامت روانی اجتماعی، جزو پروژه‌هایی است که از سال گذشته به صورت مشترک بین وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و وزارت کشور در حال پیگیری است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران با بیان اینکه هدف گذاری این پروژه در فاز اول راه اندازی ۱۰۰ مرکز در سراسر کشور بوده است، گفت: سهم استان تهران در این پروژه ۱۸ مرکز بود که تا امروز و گزارشات واصله از سه دانشگاه علوم پزشکی استان، ۱۲ مرکز به صورت قطعی راه اندازی شده است.

وی در تشریح جزئیات بیشتر این طرح، از راه اندازی هفت مرکز توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در شهرستان‌های شرق استان تهران از جمله پاکدشت، پردیس، دماوند و فیروزکوه خبر داد و عنوان کرد: چهار مرکز نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران در اسلامشهر، شهرری و شهر تهران و یک مرکز هم توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان بهارستان راه‌اندازی شده است که مجموعاً ۱۲ مرکز از ۱۸ مرکز هدف محقق و الباقی نیز تا نیمه سال جاری در دست تمهید مقدمات و تجهیز و راه اندازی است.

خدمتکارآرانی بیان کرد: امیدوار هستیم که با محوریت و حمایت فرمانداری‌ها بتوانیم تعهدات مورد نظر در اجرای این طرح را در سطح استان تهران محقق کنیم.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران، هدف از ایجاد این مراکز را ارتقای کمی و کیفی خدمات روانی و اجتماعی به عموم افراد و به خصوص افرادی که دارای اختلالات روانی، فکری و رفتاری هستند عنوان کرد و گفت: این افراد از طرق مختلف از جمله مدارس آموزش و پرورش و اورژانس اجتماعی بهزیستی به مراکز «سراج» ارجاع و بر اساس پروتکل‌ها، مورد حمایت‌های روانپزشکی و درمانی که منتج به بهبودی و توانمندی آنها شود قرار می‌گیرند.

وی در ادامه در خصوص فعالیت مراکز «اتاق فرار» نیز اظهار کرد: این مراکز جزو بازی‌های فکری و سرگرمی‌هایی است که طی سالیان اخیر تعداد آنها رشد قابل توجه داشته و نیازمند بررسی دقیق هستند و در این جلسه مقرر شد که بر آنها نظارت‌های لازم وجود داشته باشد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران از تشدید نظارت‌ها بر برنامه‌ها و محتوای مراکز «اتاق فرار» و نوع مجوزهای این مراکز خبر داد و بیان کرد: قرار شد کارگروهی متشکل از دستگاه‌های مربوطه مثل اداره کل ورزش و جوانان استان تهران، سازمان اطلاعات و فراجا و سایر دستگاه‌ها، استانداردها و دستورالعمل‌های لازم را مورد بازخوانی و بازتعریف و به روزرسانی قرار دهد و ساز و کارهای نظارت بیشتر بر عملکرد این مراکز و برخورد با مراکز غیر قانونی انجام شود.

کد خبر 6097589

دیگر خبرها

  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان