Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌قلی ایمانی (رئیس بنیاد توانمندسازی گندمکاران) در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در خصوص افزایش قیمت خرید تضمینی گندم از سوی دولت و رضایت‌مندی کشاورزان اظهار کرد: در ابتدا برای قیمت یک سکوتی حاکم بود و دولت قصدی برای افزایش نداشت اما با تلاش‌هایی که وزارت جهاد کشاورزی و تشکل‌ها انجام دادند نرخ 1470 تومان اعلام شد و با پیگیری‌های صورت گرفته؛ دولت متقاعد شد نرخ 1600 تومان را اعلام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 1600 تومان باتوجه به تورمی که بانک مرکزی آن را 21 تا 24 درصد اعلام کرده و متغییر است، همخوانی دارد و حدود 25 درصد افزایش را پس از 4 سال نشان می‌دهد اما این نرخ تنها جوابگوی سال جاری است و هزینه‌های ما را در دو سالی که قیمت را افزایش نداده بودند، جبران نمی‌کند. 

ایمانی در ادامه با اشاره به احتمال ضعیف تغییر قیمت خرید تضمینی تصریح کرد: نظر مهندس کشاورز هم شاید بر این اساس باشد که در شرایط فعلی و با توجه با هزینه‌های تولید در سال جاری قیمت مناسبی است. از آنجا که دولت این قیمت را ابلاغ کرده احتمال اینکه این قیمت مجددا تغییری داشته باشد، وجود ندارد. دولت تصمیم خود را ابلاغ کرده و امکان بازنگری در قیمت ضعیف است.

رئیس بنیاد توانمندسازی گندمکاران افزود: رئیس‌جمهور در سخنرانی در سمنان هم اعلام کردند و از این نرخ اعلام رضایت داشتند که در دوره ریاست ایشان نرخ گندم 4 برابر افزایش یافته است و این نرخ را به عنوان کشاورز و تولیدکننده باید بپذیریم. اما برای جبران خسارت گذشته هم دولت می‌تواند با در نظر گرفتن دلار 4200 تومانی برای تامین نهاده‌های مورد نیاز، امهال وام و بخشودگی سود جرایم به کشاورزان کمک کند تا رضایت‌مندی برای کشاورزان ایجاد شود.

ایمانی در واکنش به اظهارات یکی از اعضای خانه کشاورز در زمینه نارضایتی کشاورزان به مبلغ خرید تضمینی و به صرفه نبودن تولید گندم تشریح کرد: ما باید با مسائل منطقی برخورد کنیم و احساساتی نشویم. در خصوص جو به دلیل اینکه ما واردکننده آن هستیم و برای تامین نیاز به واردات داریم، لذا افزایش قیمت جو طبیعی است اما اینکه بخواهیم گندم را خوراک دام کنیم، اصلا امکان‌پذیر نیست.

وی افزود: گندم برای دام مضر است و قابل استفاده نیست مگر اینکه سبوس‌گیری شود و سبوس آن به دام داده شود در غیر این صورت معده و روده دام را نابود می‌کند و دام به هلاکت می‌رسد. این استدلال‌ها از روی احساس نشات می‌گیرد و قابل تامل و بررسی نیست.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: افزایش قیمت بانک مرکزی خوراک واردات گفتگو با ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۵۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند

روح الله مهری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در حال حاضر ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در استان آماده فعالیت است که این رقم در سال گذشته ۹۴ مورد بود.

وی افزود: با برنامه ریزی های که در حال انجام است سعی داریم تا زمان برداشت محصول گندم تعداد مراکز خرید در استان را افزایش دهیم.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان با اشاره به اینکه سال گذشته ۵۵۰ هزار تن گندم از طریق مراکز خرید اداره کل غله در استان خریداری شد، گفت: پیش بینی می‌شود این رقم امسال افزایش یابد.

وی یادآور شد: امسال حدود ۱۵۲ هزار هکتار کشت قراردادی گندم در استان انجام شد.

مهری اظهار کرد: طبق برآوردهای جهاد کشاورزی پیش بینی می‌شود امسال بیش از یک میلیون تن گندم از مزارع استان برداشت شود.

وی خاطرنشان کرد: امسال مسؤولیت خرید دانه‌های روغنی با سازمان جهاد کشاورزی است.

کد خبر 6089913

دیگر خبرها

  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • افزایش ۳۰ درصدی خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان