Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم وفناوری ایسکانیوز، با توجه به نگرانی های عمومی در ارتباط با مصرف آنتی بیوتیک ها به عنوان محرک رشد و در نتیجه بروز مقاومت آنتی بیوتیکی فلور دستگاه گوارش، یافتن جایگزین های مناسب از اهمیت بالایی برخوردار است. از سوی دیگر، افزایش روز افزون نیاز به مواد غذایی در سراسر جهان موجب نگرانی در مورد آیندة جوامع بشری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در راس هرم مواد غذایی، به لحاظ کیفی و ارزش غذایی، منابع پروتئین حیوانی وجود دارد. به علاوه، امروزه افق دید جوامع بشری در بعد تولید مواد غذایی پا را از حد کمیت فراتر نهاده و بر دغدغۀ همیشگی مقدار تولید، بیش از پیش نگرانی در مورد کیفیت و سلامت تولید و محصول را افزوده است.

با توجه به تاثیرات ضد میکروبی میکروارگانیسم های پروبیوتیکی و گیاهان داروئی و همچنین تاثیرات بهبوددهندگی عملکرد سیستم گوارش؛ استفاده از مکمل های غذایی حاوی این ترکیبات غذایی موجب می‌شود تا علاوه بر بهره‌گیری از اثرات مفید باکتریهای پروبیوتیک به‌ عنوان یک افزودنی مناسب چند منظوره در خوراک طیور، یک منبع ارزان، کارآمد و سهل الاستفاده جهت بهبود بازده غذایی و سیستم ایمنی در اختیار قرار گیرد.
در این راستا محققان موسسه واکسن و سرم سازی رازی با پشتیبانی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی طرح " تولید نیمه صنعتی مکمل غذایی طیور با استفاده از سویه های پروبیوتیکی و گیاهان داروئی" را انجام دادند.


تهیه کلکسیون میکروبی پروبیوتیک بومی و تولید و صنعتی سازی مکمل پروبیوتیکی جهت کاربرد در جیره غذایی طیور از فایده های انجام این طرح است.
همچنین انجام این پژوهش دستاوردهای دیگری همچون کاهش هزینه های تولیدی طیور با تولید تجاری این محصول و خوکفایی کشور و عدم واردات محصول فوق به کشور و در نتیجه کاهش خروج ارز از کشور را به دنبال دارد.

انتهای پیام/

169 / 159 دام وطیور آنتی بیوتیک کیفیت سلامت سیستم گوارش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دام وطیور آنتی بیوتیک کیفیت سلامت سیستم گوارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۲۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین

مهدی جلوخانی مدیرکل دامپزشکی قزوین گفت: واکسینه شدن این تعداد طیور روستایی در فاز دهم طرح واکسیناسیون با به کارگیری از توان نیرو‌های دولتی و با اولویت روستا‌های اطراف مزارع صنعتی طیور و روستا‌های با جمعیت بالای طیور بومی صورت گرفت.

وی ادامه داد: در راستای اجرای برنامه‌های پیشگیرانه دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی کشور با هدف پیشگیری و کنترل بیماری نیوکاسل در جمعیت طیور روستایی، مرحله دهم واکسیناسیون در جمعیت طیور بومی استان اجرا شد.

جلوخانی با اشاره به اهداف عمده این طرح گفت: ارتقا سطح ایمنی طیور بومی، پیشگیری از وقوع بیماری و همچنین کاهش انتشار ویروس بیماری نیوکاسل از مخازن طبیعی به واحد‌های صنعتی و همچنین کاهش کانون‌های این بیماری در مزارع صنعتی و کمک به تولید و معیشت روستاییان از اهداف طرح واکسیناسیون طیور روستایی بود.

به گفته این مسئول، بیماری نیوکاسل یکی از مهمترین بیماری‌های ویروسی در طیور است که ضمن ایجاد تلفات در جمعیت طیور، خسارات اقتصادی زیادی را در واحد‌های پرورش نیمچه‌های گوشتی و مزارع مرغ تخمگذار به دنبال دارد.

وی افزود: مهمترین راه پیشگیری از بروز این بیماری انجام برنامه واکسیناسیون و رعایت اصول بهداشتی و امنیت زیستی در پرورش و نگهداری طیور است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری بین استان فارس و هیات‌های خارجی
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی