Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@19:57:54 GMT

در ستایش جشن‌های کوچک خانوادگی 

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۶۵۷۸۳

در ستایش جشن‌های کوچک خانوادگی 

هیچ چیز جایگزین معجزه‌های طبیعت نمی‌تواند باشد. ما باید در همین شهرها تا می‌توانیم گلدان و بوته نگهداری کنیم و همین آپارتمان‌های اجاره‌ای را سبز نگه داریم و جمعه‌ها به در و دشت برویم.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، جشن تولد گرفتن برای خیلی از آدم‌های عهد قدیم به نظر سبک بازی است. این سنت با این سبک و این کلاه‌ها و موسیقی و شمع‌ها برای ما خیلی غریبه است، ولی آیا صرف این احساس غرابت می‌تواند عامل بد بودن جشن تولد باشد؟ سال‌ها پیش روزی همسر من که دختری شهری است با هزار و یک ترفند، بدون اطلاع من جشن تولد خوبی برای من گرفته بود و من  با حضور لشکری از دوستانم در خانه غافلگیر شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید برای شما عجیب باشد ولی آن روز برای من روز خوبی نبود. محبت دوستان البته خوب است ولی من شرمنده بودم که این‌همه آدم به خاطر من زندگی شان را رها کرده‌اند و جمع شده‌اند و احساس خوبی نداشتم. 

حالا که سال‌ها از آن روز می‌گذرد می‌بینم که جشن تولد هم به عنوان بخشی از ناچاری‌های زندگی شهری چیز بدی نیست و چه بسا خوب هم باشد. من روستایی‌ام و تا همیشه به روستایی بودنم می‌بالم، چرا که وضوی سحرگاهم را در نهر آبی زلال می‌گرفتم که جلوی در حیاط ما از زیر صفی از درختان بید و سپیدار می‌گذشت و به محض طلوع آفتاب گوساله‌ای شیری بعد از شیر خوردن در حیاط می‌دوید و بازی می‌کرد؛ تنور نان را هفته‌ای یک بار روشن می‌کردیم و عطر و هرم هیزم‌ها و نان، مغز ما را نشاط می‌بخشید و تازه می‌کرد. تازه بعد از پخت نان با مادرم سر تنور می‌نشستیم و سیب زمینی یا چغندر تنوری می‌خوردیم و گوشه نانی را با سبزی‌های تازه صحرایی که خودمان دستچین کرده بودیم می‌شکستیم. حالا اما فرزند من در هفت سال زندگی‌اش هشت بار آپارتمان عوض کرده است و اجازه و امکان انس با محیط نیافته است. 

جدول‌های شهری جز بوی نامطبوع گاه و بیگاه چیزی ندارند. طبیعت معجزه‌هایی داشت که ما هیچگاه احساس نیاز به اتفاق‌های غیر طبیعی نداشتیم، شهر اما همین است که هست. کودکانی محصور در آپارتمان‌ها که در پارک هم گاه سر تاب سواری باید صف بایستند... این است که پدیده‌هایی مثل جشن تولد و روز مرد و روز زن و روز دختر و روز پسر و غیره متناسب این جهان تازه‌اند. آدمی به هیجان و نشاط نیاز دارد و بتن هیچ وقت نمی‌تواند نقش کاهگل را بازی کند.

 تلاش برای گرم‌تر کردن روابط انسانی در قالب آیین‌های من درآوردی حتی می‌تواند پسندیده باشد. البته هیچ چیز جایگزین معجزه‌های طبیعت نمی‌تواند باشد. ما باید در همین شهرها تا می‌توانیم گلدان و بوته نگهداری کنیم و همین آپارتمان‌های اجاره‌ای را سبز نگه داریم و جمعه‌ها به در و دشت برویم، ولی عجالتاً سنت‌های زندگی شهری هم می‌توانند به ما کمک کنند تا بتوانیم در شهر با سرزندگی زندگی کنیم.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۵۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حروف الفبا و تأثیرش در نمرات دانش‌آموزان

به نقل از ارث، نمرات آزمون، شرکت در کلاس و تکمیل تکالیف، معیارهای سنتی موفقیت تحصیلی هستند، با این حال، نتایج تحقیق اخیر نشان می‌دهد توالی الفبا که نام‌خانوادگی دانش‌آموز بر اساس آن در لیست قرار می‌گیرد، می‌تواند به‌طور قابل‌توجهی بر نمرات آنان تأثیر بگذارد.

این یافته جالب از تجزیه‌ و تحلیل گسترده بیش از ۳۰ میلیون رکورد به دست آمد و  سوگیری حروف الفبا و در عین حال قابل توجه را آشکار کرد.

این تحقیق در دانشگاه میشیگان انجام شد و مجموعه وسیعی از داده‌های تاریخی را تجزیه‌ و تحلیل کرد.

این داده‌ها شامل برنامه‌ها، دانش‌آموزان و تکالیف مختلفی بود که همگی از طریق سیستم آنلاین مدیریت می‌شدند.

این پلتفرم مانند سایر پلتفرم‌ها، به‌طور خودکار تکالیف دانش‌آموز را بر اساس نام‌خانوادگی و حروف الفبا مرتب می‌کند.

محققان دریافتند نتایج تحصیلی دانش‌آموزانی که نام‌خانوادگی آنان حروف اول الفبا بود با نمرات افراد دیگر متفاوت شد و اگرچه این تفاوت به ظاهر کوچک است، اما می‌تواند به‌طور قابل‌توجهی بر معدل کل و فرصت‌های شغلی آینده آنان تأثیر بگذارد.

این مطالعه توسط مجله Management Science در دست بررسی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش پیاده‌روی خانوادگی در شهر خروشهرستان نیشابور
  • فیلم| پیاده‌روی خانوادگی با طعم بی‌تدبیری / مردم در گِل ماندند
  • نمایشگاه «در ستایش سعدی» به موزه خوشنویسی ایران می‌آید
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی با جوایز ارزنده در یاسوج
  • همایش پیاده روی خانوادگی و صرف صبحانه سالم در روستای یار عزیز تکاب
  • حروف الفبا و تأثیرش در نمرات دانش‌آموزان
  • نقش حروف الفبا در نمرات دانش‌آموزان
  • مردم پاکستان شجاعت ملت ایران را ستایش می‌کنند
  • نویسنده‌ای که سوژه غافلگیرش کرد | در ستایش و نکوهش غافلگیری نویسنده