Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه سعودی در پایان سی و نهمین دوره نشست شورای همکاری خلیج فارس در ریاض نشستی خبری برگزار کرد. ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۳ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از اسپوتنیک، سی و نهمین دوره نشست شورای همکاری خلیج فارس که در سایه اختلافات شدید میان اعضا و غیبت رهبران سه کشور از جمله قطر آغاز شد  با صدور بیانیه‌ای به کار خود پایان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه بر ضرورت تقویت همکاری کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس به منظور مقابله با چالش‌های مشترک تاکید شده است.

سران شورای همکاری خلیج فارس در این بیانیه بر پایبندی خود به مسئله فلسطین و حمایت از وحدت در فلسطین تاکید کردند.

در این بیانیه بر ادامه برنامه‌ریزی‌ها برای همکاری‌های بین کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در تمام زمینه‌ها از جمله همکاری‌های اقتصادی تاکید شده است.

سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس بر سرعت انجام اقدامات در خصوص تشکیل فرماندهی نظامی یکپارچه تاکید کردند.

از سوی دیگر عادل الجبیر وزیر خارجه سعودی در نشستی خبری گفت که رهبران شورای همکاری خلیج فارس بر فعالسازی نقش این شورا و اهمیت آن تاکید دارند.

وی افزود: ما به همکاری با همه برادران به منظور رسیدن به اهدافی که شورای همکاری خلیج فارس به دنبال آن اتست چشم دوخته‌ایم.

وزیر خارجه سعودی گفت که درخواست‌هایی از قطر شده است و اینکه این کشور عضو فعالی در شورای همکاری خلیج فارس باشد به خود آن بستگی دارد.

وی گفت: ما منتظریم که قطر اقداماتی را که از آن خواسته‌ایم انجام دهد.

الجبیر اظهار داشت: اعضای شورای همکاری خلیج فارس اصرار دارند که بحران در روابط با قطر هیچگونه تاثیری بر کار این شورا نداشته باشد.

امیر قطر در نشست ریاض شرکت نمی‌کندبحرین: اختلاف ما با قطر بسیار عمیق است

وزیر خارجه عربستان گفت: ما می‌خواهیم به این برسیم که برای جمال خاشقجی چه اتفاقی افتاده است و چیزی در این خصوص مخفی نمی‌کنیم.

وی افزود: ما شهروندان خود را به ترکیه به منظور بازجویی از آنها در پرونده خاشقجی تحویل نمی‌دهیم.

وزیر خارجه سعودی با بیان "قطری‌ها می‌دانند که چه چیزی از آنها می‌خواهیم" گفت: هرگونه اختلاف بین کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در داخل این شورا حل می‌شود.

عربستان، امارات، بحرین و مصر از 15 خرداد 1396 روابط خود با قطر را به‌بهانه حمایت این کشور از تروریسم قطع و تمام گذرگاه‌های زمینی، دریایی و هوایی خود با قطر را مسدود کردند.

قطر از ابتدای این بحران تأکید کرده که کشورهای محاصره کننده از طریق وارد ساختن اتهامات به قطر و دروغ‌پراکنی و درخواست‌های غیرواقعی و غیرقابل اجرا، به‌دنبال تجاوز به حاکمیت ملی این کشور هستند.

تاکنون تلاش‌های میانجیگرانه کویت برای حل بحران قطر نتیجه‌ای در پی نداشته است.

انتهای پیام/

R36348/P1011199/S8,90/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۵۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی کوتاه از حماسه فتح هرمز و اخراج پرتغالی‌ها از خلیج‌فارس

دریافت 49 MB

به گزارش خبرنگار مهر، دهم اردیبهشت ماه یادآور بازگشت جزایر خلیج‌فارس به ویژه جزیره سرخ‌گون هرمز به دامان میهن است؛ روزی که سربازان ایرانی به فرماندهی امامقلی‌خان حاکم ایالت فارس موفق شدند با شکست پرتغالی‌ها آن‌ها را از خلیج‌فارس اخراج کنند.

کد خبر 6090421

دیگر خبرها

  • پسوند آبی‌ها عوض می‌شود؛ استقلالِ خلیج فارس برابر تیم‌های عربی!
  • نام خلیج فارس همیشه ماندگار است
  • روایتی کوتاه از حماسه فتح هرمز و اخراج پرتغالی‌ها از خلیج‌فارس
  • رسانه‌ها باید در پاسداشت تمدن خلیج‌فارس به وحدت رویه برسند
  • لحظات تست هدف قرار دادن ناوهواپیمابر توسط موشک ایرانی
  • لحظات تست هدف قرار دادن ناوهواپیمابر
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • پرواز پاراگلایدرها در آستانه روز ملی خلیج فارس
  • دشمن همواره در تلاش است نام خلیج فارس را تغییر دهد
  • پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است