Web Analytics Made Easy - Statcounter



رییس سازمان کتابخانه ملی درباره هجمه ها به وزیر امورخارجه یادآور شد: ایشان دست روی نقطه حساسی گذاشته اند. کسانی که در پی اختلاف افکنی و معارضه با ظریف هستند آدرس غلط و کد اشتباه می دهند و این باعث می شود که امر بر عده ای مشتبه شود.

اشرف بروجردی، رییس سازمان کتابخانه ملی، اظهارات وزیر امورخارجه درباره پولشویی را درست ارزیابی کرد و درباره فشارهای این روزها به محمد جواد ظریف گفت: من حرفهای آقای ظریف را درست می دانم، واقعیت این است که مهمترین آسیب مدیریتی کل جامعه، فسادی است که وجود دارد و قابل انکار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر رسانه ها و احزاب و دولت پاسخگو نباشند، و مسئله فساد مطرح و تشریح نشود میزان اعتماد مردم کاهش می یابد که کل نظام از این موضوع ضرر می کند.

بروجردی افزود: شاید در برهه ای از زمان اقدامات شفاف سازی مانند اعلام میزان دریافتی های مسوولان اقدامی درست بود که البته پیگیری چندانی هم نشد، اما این اقدام هم نمی توانست همه مشکل را حل کند. مهم این است که در بحث مبارزه با فساد، متولیان هر بخش اطلاعات شفاف عرضه کند، البته در ارائه اطلاعات هم برای پیشگیری از تنش باید با احتیاط عمل کرد.

وی تاکید کرد: در تعریف دولت خوب مواردی مانند تامین نیازهای مردم، شفافیت، ارائه اطلاعات و پاسخگویی را ملاک قرار می دهند. بنابراین وقتی اعلام می کنیم که میزان اعتماد عمومی به حاکمیت در ایران بالاست پس باید ابزارهای اشاره شده را هم تامین کنیم.

ایرنا

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۹۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماشین بنز لهجه کنی‌ها را تغییر داد! |ماجرای کدخدای پونک و ماشین‌هایش

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور :اهالی روستای کن و بسیاری از روستاهای حاشیه‌ای تهران کمتر به شهر می‌آمدند. اغلب نیازهای روزمره را در روستا مهیا می‌کردند و در مواردی خاص و یا برای فروش میوه و محصولات باغی و دامی راهی شهر یا همان مرکز پایتخت می‌شدند. به همین دلیل، مهم‌ترین وسیله حمل‌ونقل همان چهارپا بوددر چنین دورانی، بنز سفیدرنگ حاج محمد یعقوبی که به حاج محمد بالونی معروف بود، باهیبت و شکوه خاصی وارد روستا شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

این یعنی راه رفت‌وآمد به شهر هموارترو راحت‌تر شده و جوان‌ترها بیشتر از روستا خارج می‌شدند. «علیرضا یعقوبی» نوه حاج محمد بالونی می‌گوید: «پدربزرگ هیچ‌وقت حاضر نشد ماشینش را بفروشد. البته قبل از این بنز مینی‌بوس به روستا آمده بود، اما بنز سفید آلمانی ماشین‌ خاصی بود که چشم اهالی به جمالش روشن شد. پدربزرگم جوان‌های زیادی را با همین بنز به شهر می‌برد. رفت‌وآمد اهالی به شهر باعث شد تا هم لهجه کنی‌ها تغییر کند و هم امکانات شهری بیشتر وارد روستا شود.»

قصه پونکی ها و نخستین ماشین های کدخدا

روستای پونک هم جزء نخستین روستاهایی بود که مردمانش ماشین‌دار شدند. مرحوم «محمد فدایی» کدخدای پونک با خرید یک جیب نخستین ماشین را به روستا آورد. «احترام فدایی» دختر کدخدا می‌گوید: «پدر علاقه زیادی به ماشین داشت. اول جیب خرید و بعد فولکس را به روستا آورد و بعد هم شورلت معروفش که عاشقش بود.

مرحوم محمد فدایی ، آخرین کدخدای پونک در کنار ماشین معروفش

آن روزها خرید ماشین هم هزینه زیادی داشت و هم گرفتن تصدیق رانندگی مشکل بود. در مسیر جاده روستای حصارک و طرشت اتوبوسی تردد می‌کرد که به «اتوبوس توکل» معروف بود. این اتوبوس اهالی این محدوده را به شهر می‌برد، اما دیربه‌دیر می‌آمد برای همین پدرم مردم را هر جا که می‌دید سوار می‌کرد. بعدها پدرم ۲ مینی‌بوس خرید و این مینی‌بوس‌ها مسافرهای روستاهای پونک را به باغ فیض، صادقیه، سه‌راه طرشت و بعد خیابان آزادی می‌بردند.»

دختر آخرین کدخدای محله پونک خاطره تلخی از ماشین‌های آن روزگار دارد. او می‌گوید: «حاج محمدحسن پونکی که پدر مادرم بود در خیابان آزادی با ماشین تصادف و فوت می‌کند. او نخستین پونکی بود که در حادثه رانندگی درگذشت.»

روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند شوفرهایی که خواننده شدند + فیلم

کد خبر 849185 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • ماشین بنز لهجه کنی‌ها را تغییر داد! |ماجرای کدخدای پونک و ماشین‌هایش
  • سردار آزمون جانشین‌هایش در تیم ملی را انتخاب کرد | من از این بازیکنان نیستم که بگویم تا جان دارم...
  • اما چشمات ؛ حجت اشرف زاده
  • مدیر رسانه‌ای پرسپولیس جواب دانشگر را داد
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران / ثبت اطلاعات گروه‌های خونی نادر برای مواقع ضروری
  • داروین نونیز اعصاب ندارد؛ مهاجم لیورپول به خودی هم رحم نکرد! / عکس
  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • مورایس: بازی حساسی با استقلال خوزستان داریم
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد