Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، هوشنگ عشایری با بیان اینکه این خانه ها در 2 هزار و 700 محله و 141 هزار هکتار از اراضی شهری واقع شده است، گفت: این میزان 20 درصد از مساحت شهری کشور را تشکیل می دهد که حدود 20 میلیون نفر یعنی 30 درصد جمعیت شهری کشور در این محلات ساکن هستند.
وی با بیان اینکه درکل 5 میلیون و740 هزار واحد مسکونی در جامعه هدف طرح بازآفرینی شهری واقع شده است گفت : تاکنون 39 درصد این واحدها مقاوم سازی ونوسازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ازاین میزان 3 ونیم میلیون واحد مسکونی همچنان نیازمند بازافرینی است که این واحدها در یک برنامه ده ساله بازآفرینی خواهد شد.
عشایری افزود: از این میزان ، 2 میلیون و 730 هزار واحد باید نوسازی شود و 700 هزار واحد نیازمند مقاوم سازی است و 70 هزار واحد نیز در مکان های پرخطر همچون مجاورت در دکل های فشارقوی برق یا درسکونتگاه های غیر رسمی واقع شده است که باید جابجا شود .
عشایری با بیان اینکه آمارهای 10 سال گذشته نشان می دهد که هر زمان که تعداد و میزان تسهیلات نوسازی مسکن افزایش یافته ساخت و سازها درمحلات هدف بیشترشده است گفت: با تصمیم بسیار خوبی که سران قوا درجلسه 19 آذر ماه سال گذشته اتخاذ کردند قرار شده به تمامی واحدهای فرسوده و نیازمند مقاوم سازی که دربافت های فرسوده شهری واقع شده است تسهیلات 50 و 40 میلیون تومانی بدون سپرده گذاری و با سود 9 درصد پرداخت شود که این مسئله قطعا روند بازسازی بافت های فرسوده شهری را سرعت خواهد بخشید.
وی افزود: منابع این تسهیلات حدود 2 هزار و 129 میلیارد تومان است که از صندوق توسعه ملی تامین شده است و با توجه به سود حاصل از محل انباشت آن رقم 4 هزار و 260 میلیارد تومان خواهد شد که این مبلغ در قالب تسهیلات 50 و 40 میلیونی با سود 9 درصد و بدون نیاز به سپرده گذاری به مردم اختصاص می یابد.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با اذعان به اینکه هزینه های ساخت و ساز در ماه های اخیر افزایش یافته و ممکن است میزان تسهیلات تخصیص یافته کفاف هزینه های مردم و توسعه گران را برای بازسازی بافت های فرسوده ندهد گفت: با توافق بسیار خوبی که با مسئولان بانک مسکن انجام شد مقرر شده این بانک در قالب وام 110 میلیون تومانی ساخت مسکن با فناوری های نوین و وامی به میزان 60 تا 70 میلیون تومان برای ساخت واحدها با فناوری معمولی با نرخ سود 18 درصد به این واحدها اختصاص دهد.
وی افزود: بنابراین مالکان واحدها فرسوده می توانند بدون سپرده گذاری تا سقف 110 میلیون تومان وام دریافت کنند که 40 یا 50 میلیون آن با نرخ سود 9 درصد و باقی آن با نرخ سود 18 درصد محاسبه خواهد شد.
وی با بیان اینکه 100 هزار واحدهای مسکونی که کاربازافرینی آنها امسال آغازشده براساس شاخص جمعیت و مساحت دراستان های مختلف توزیع شده است گفت: هم اکنون تهران با 9هزار و 125 واحد بیشترین سهم را در بین استان ها داراست و کمترین سهم نیز متعلق به استان بوشهر با هزار و 545 واحد است.
عشایری با بیان اینکه برای اجرای طرح بازآفرینی شهری نیازمند واگذاری 200 هکتار زمین های دولتی هستیم گفت: با وجود تاکیدات رییس جمهور و پیگیری های وزارت راه و شهرسازی متاسفانه تاکنون هیچ کدام از دستگاه های دولتی زمینی دراختیاراین طرح قرارنداده و تاکنون تنها کار بازآفرینی 11 هزار و 619 واحد در 763 هزار متر مربع از اراضی در اختیار وزارت مسکن و شهر سازی آغازشده است.
عشایری ازاجرایی شدن طرح پیکان شهر در منطقه 22 شهرداری تهران خبرداد و افزود: در این منطقه هزار و 700 واحد مسکونی متعلق به کارگران ایران خودرو واقع شده که بسیاری از آنها در شرایط بد و غیر قابل سکونت به سر می برند.
وی افزود: با اقدامات انجام شده این هزار و 700 واحد به زودی تخریب و 4 هزار واحد جدید با متراژ بیشتر که قابلیت سکونت 12 هزار نفر را داراست احداث خواهد شد.
عشایری این طرح را یکی از بزرگترین طرح های نوسازی بافت های فرسوده شهری عنوان کرد و افزود: تمام مقدمات کار انجام شده و با اجرای طرح مالکان این واحدها می توانند بدون پرداخت هیچ هزینه ای واحدهایی نوساز با متراژ بیشتر تحویل بگیرند .

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: عشایری مسکن مدیران راه و شهرسازی واحد مسکونی مقاوم سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۲۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور وجود دارد که جزو بافت فرسوده است و هیچ سازه‌ای ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، محمد آئینی ظهر امروز در همایش گرامیداشت روز شوراهای اسلامی با محوریت مشارکت در بازآفرینی شهری در شهر گلستان، با بیان اینکه طرح بازآفرینی شهری مسئله‌ای فانتزی نیست، اظهار داشت: 2 میلیون و 700 هزار واحد مسکونی در کشور وجود دارد که جزو بناهای ناپایدار و بافت فرسوده است و هیچ سازه‌ای ندارند.

وی با بیان اینکه 224 هزار بنای ناپایدار در استان تهران وجود دارد، افزود: در استان تهران با توجه به اهمیت رسیدگی به بافت فرسوده و رعایت ایمنی مسئولین باید نگران فرسودگی بناها و خانه‌های نا ایمن باشند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه در حین وقوع زلزله خانه‌های نا ایمن تخریب و فاجعه به وجود می‌آید تصریح کرد: بر این اساس در حال حاضر 10 میلیون نفر از جمعیت شهری در کشور در معرض خطر قرار دارند.

آئینی با انتقاد از عدم احیای بافت‌های فرسوده و معابر تنگ در برخی شهرهای کشور گفت: نوسازی بافت‌های فرسوده توسط دولت انجام نمی‌شود و باید سرمایه‌گذاران و مردم در این مهم مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه بهترین خدمت مسئولین حفظ جان مردم است گفت: مدیران و مسئولین مردم را برای ساخت واحدهای مسکونی ایمن تشویق کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رئیس‌جمهور دستور تشویق مردم به احیای بافت فرسوده را داده است، عنوان کرد: ایجاد بسته‌های تشویقی توسط شهرداری‌ها می‌تواند خانه‌های نا ایمن و فرسوده را احیا کند و هر بنای فرسوده که در کشور تخریب می‌شود به تعداد واحدهای مسکونی ایمن افزوده می‌شود.

وی با اشاره به عدم آگاهی 70 درصد مردم در احیای بافت‌های فرسوده، تصریح کرد: مردم در احیا و نوسازی بافت فرسوده حق دارند حداقل از 50 درصد تخفیف‌ها بهره‌مند شوند و تخفیف‌ها باید تا 100 درصد نیز عملیاتی شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه 92 درصد پروانه‌های ساخت احیای بافت فرسوده در شهر تهران و فقط 8 درصد در شهرستان‌های استان تهران صادر شده است، گفت: پروانه‌های ساخت باید ظرف حداکثر 3 ماه برای مردم صادر شود.

شورای شهر مشهد کمبود پارکینگ اطراف حرم را به سرانجام برساند

شهرداری‌ها به دنبال درآمدزایی در بافت فرسوده نباشند

در ادامه میرمحمد غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با تأکید بر نقش مؤثر شوراها در توسعه شهرها اظهار داشت: بخشودگی و تخفیف عوارض یکی از مسائلی است که شورا می‌تواند مردم را با تخفیف مناسب در توسعه شهر و احیای بافت فرسوده به میدان آورد.

وی با تأکید بر اقتصادی بودن احیای بافت فرسوده برای مردم توسط شهرداری‌ها افزود: شهرداری‌ها نباید به دنبال درآمدزایی از بافت‌های فرسوده باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران تصریح کرد: شوراهای اسلامی شهرها در اجرای طرح بازآفرینی شهری تلاش مضاعفی داشته باشند.

غراوی در پایان با تأکید بر ایجاد زیرساخت‌ها در بافت‌های فرسوده استان تهران خاطرنشان کرد: توسعه سرانه‌های عمومی در کنار اجرای طرح بازآفرینی شهری بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • قابل احیا بودن ۱۴ درصد مساحت محوطه ربع رشیدی تبریز
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی