Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا باب الله فتحی روز دوشنبه در نشست مشترکی با مسئولان و اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه های ملایر افزود: تحقق این رخداد ارزشمند نقش مهمی در معرفی توانمندی های شهرستان در حوزه کشاورزی و جذب گردشگران داخلی و خارجی دارد.
وی این توفیق بزرگ را مرهون تلاش بی وقفه و شبانه روزی تمامی ارکان اجرایی این شهرستان و استان، استاندار همدان، نمایندگان ملایر و وزارت جهاد کشاورزی، به ویژه موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی این وزاتخانه دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه گردشگری محور اصلی و موتور محرک توسعه استان، برندسازی و ارایه مناسب ظرفیت های این شهرستان است بیان کرد: با سرمایه گذاری و برنامه ریزی در حوزه های مختلف همچون توسعه خانه های بوم گردی و گردشگری روستایی، می توانیم به رونق، اشتغال و توسعه روستایی شهرستان کمک کنیم.
فتحی شاخصه های فرهنگی مردم ملایر به ویژه مهمان نوازی، وجود آثار و بناهای تاریخی و طبیعی، پخت غذاهای متنوع، صنایع دستی، انگور و فرآورده های آن که به شیوه های سنتی، اصیل و بهداشتی تهیه می شوند را از جمله ویژگی هایی برشمرد که ملایر را به شهرستانی جذاب برای گردشگران تبدیل کرده است.
وی ادامه داد: همین سیاست ها در راستای پیگیری ثبت جهانی منبت ملایر، ثبت جهانی دژ باستانی نوشیجان و معرفی بهتر و بیشتر ظرفیت های ملایر در حوزه های مختلف میراث تاریخی و معنوی تداوم دارد و از برنامه های آتی ما در راستای توسعه گردشگری این شهرستان است.
معاون استاندار همدان در پاسخ به سوالی مبنی بر واکنش و اعتراض دیگر شهرهای استان و کشور درباره اتفاق ها و رویدادهای ملایر به ویژه ثبت جهانی انگور گفت: شهرها و کشورهای دیگری نیز همراه و همپای ما پیگیر ثبت داشته های خود در حوزه کشاورزی به عنوان یک میراث جهانی بودند، اما به دلایل مختلف توفیقی برای آنها حاصل نشد.
فتحی هنرمندان و کشاورزان را صاحبان اصلی و واقعی عنوان های کسب شده ملی و بین المللی در حوزه منبت و انگور دانست و افزود: ما در این حوزه با هیچیک از شهرستان های استان همدان و کشور رقابت نمی کنیم.
وی یادآور شد: ما خود را نماینده مردم استان و کشور در سطوح ملی و بین المللی می دانیم و تمام برنامه ریزی ها و تلاش ما نیز در راستای دفاع همه جانبه از شان و جایگاه مردم و فرهنگ مان است.
فتحی همچنین در پاسخ به سوالی درباره جایگاه ثبت ملی منبت در توسعه اشتغال و رونق اقتصادی ملایر اظهار داشت: این ثبت بخشی از توانمندی های ملایر را در این حوزه به کشور و دنیا معرفی کرد و تاکنون شاهد بخشی از آثار و نتایج آن در توسعه و رونق اقتصادی شهرستان بوده ایم.

** توسعه صنعت منبت، بخش بزرگی از حیات اقتصادی ملایر است
وی همچنین حفظ و توسعه منبت را به عنوان یک صنعت مهم دستی و بخش بزرگی از حیات اقتصادی این شهرستان و مهمترین اهداف آینده برشمرد و گفت: بر این باور هستیم که منبت ملایر بیشتر و جلوتر از مبل و در قالب های دیگر قابل عرضه است.
فرماندار ویژه ملایر تاکید کرد: صنعت منبت ملایر به طور قطع می تواند رونق و اشتغال خوبی در حوزه مشاغل خرد و خانگی، به ویژه در بین بانوان این شهرستان ایجاد کند.
فتحی با اشاره به گستردگی این هنر در سطح روستاها و بخش های ملایر، توسعه آموزش به بانوان و زنان خانه دار را از مهمترین برنامه ها در حوزه منبت عنوان کرد.
وی بیان کرد: هرگاه موفق شویم این هنر را بیش از این به درون خانه ها و حیات اقتصادی مردم ملایر وارد کنیم، آن زمان می توانیم ادعا کنیم در استفاده بهینه از این هنر صنعت و برند خود در حوزه منبت موفق عمل کرده ایم.
فتحی به سوالی درباره نحوه پرداخت تسهیلات اشتغالزایی و وضعیت اشتغال شهرستان نیز اینگونه پاسخ داد: با وجود تمامی ناملایمت ها و دشواری هایی که مردم در زندگی روزمره خود با آنها دست به گریبان هستند، ملایر و استان همدان از جایگاه مناسب تری در حوزه آمار اشتغال، نسبت به دیگر نقاط کشور برخوردار است.
فرماندار ویژه ملایر این مزیت را ناشی از نقش و جایگاه ظرفیت های غنی هنری، صنعتی و کشاورزی شهرستان در حوزه های اقتصادی و تولیدی دانست.
فتحی افزایش تسهیلات اشتغالزایی به ویژه مشاغل خرد و روستایی را از دیگر اقدامات مهم توجه در این شهرستان برشمرد و گفت: در پنج ماه گذشته با تلاش های انجام شده، رقم تسهیلات پرداختی ملایر در حوزه اشتغال از حدود 40 میلیارد ریال به بیش از 480 میلیارد ریال یعنی 70 میلیارد ریال بالاتر از سقف تعیین شده رسیده است.
وی همچنین افتتاح و بازگشت به کار چند واحد بزرگ صنعتی در حوزه های مختلف فولاد، فرآوری سیلیس و آندولوزیت را از دیگر اقدامات مهم در حوزه رونق اقتصادی و افزایش اشتغال این شهرستان عنوان کرد.
معاون استاندار همدان خاطرنشان کرد: مجموع چشم اندازها و تحولات پیش رو، افق توسعه و رونق اقتصادی این شهرستان را روشن تر از گذشته نشان می دهد.
فتحی تاکید کرد: ما در حوزه ثبت آثار و داشته های فرهنگی، هنری، اقتصادی و کشاورزی ملایر، تنها به ارایه واقعیت های این شهرستان اکتفا کرده ایم و این ظرفیت ها به اندازه ای ارزنده بود که توجه ناظران بین المللی را به خود جلب کرد و عناوین مهم ملی و بین المللی به نام هنرمندان و کشاورزان ملایر ثبت شد.
وی همچنین به نقش و جایگاه تفکر بسیجی در دوران انقلاب شکوهمند اسلامی و هشت سال دفاع مقدس اشاره و این تفکر را معرف ایثار، از خود گذشتگی و تلاش بی وقفه و بدون چشم داشت در راه آرمان های انقلابی برشمرد.
فرماندار ویژه ملایر افزود: امروز نیز همین تفکر در عرصه ها و حوزه های مختلف به ویژه در عرصه علم و دانش، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، پویا و در حال خدمت رسانی است.
فتحی دانشجویان بسیجی را دانشجویانی پرتلاش، دغدغه مند و پیگیر مسایل کشور دانست و اظهار داشت: ما همواره دانشجویان بسیجی را در کنار و همراه خود در راستای پیشبرد اهداف دولت و نظام در این شهرستان می دانیم.
به گزارش ایرنا، در این نشست، شماری از مسئولان و اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه های این شهرستان، دیدگاه ها و نظرهای خود در حوزه های مختلف مطرح کردند.
دهم آذرماه امسال نظام تولید انگور ملایر به عنوان دومین میراث مهم کشاورزی ایران در سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد(فائو) به ثبت رسید.
7528
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف آموزش عالی باستانی کشاورزی گردشگران داخلی و خارجی گردشگری منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۴۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیزر «بارگادون» منتشر شد/ مستندی درباره آداب خوشه‌چینی انگور

تیزر مستند «بارگادون» ساخته ابراهیم شفیعی منتشر شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مستند «بارگادون» به آداب و رسوم خوشه‌چینی انگور و تهیه کشمش در شهرستان اسفرورین می‌پردازد.

در شهرستان اسفرورین انگور تازه‌فروشی نمی‌شود بلکه انگور‌ها طی فرآیندی به کشمش تبدیل و سپس به فروش می‌رسند.

در شهریورماه در شهر اسفرورین انگور‌ها را می‌چینند و در معرض آفتاب قرار می‌دهند تا به کشمش تبدیل شود، به این فرآیند «بارگادون» گفته می‌شود.

اسفرورین یکی از بزرگ‌ترین شهرستان‌های تات‌نشین ایران است و مردم آن به زبان تاتی از زبان‌های ایرانی شاخه شمال‌غربی سخن می‌گویند. پیشینه این زبان به دوران ماد‌ها بازمی‌گردد.

«بارگادون» تازگی به جشنواره فیلم اقوام ایرانی راه یافته است.

عوامل این مستند عبارتند از: تحقیق، نگارش و کارگردان: ابراهیم شفیعی، تهیه کننده: علیرضا، ولی پور، مدیر تصویربرداری: محمد معدنی، آهنگساز: اکبر بلالی، تدوین: ابراهیم شفیعی و سحر برجی حسن کیاده، صداگذاری: محمدحسن صفابخش، صدابردار: سیدجلال سعادت‌یار، مشاور پروژه: دکتر عمران رحیمی‌فر، طراح پوستر: محمدحسن صفابخش.

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی
  • آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد
  • حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره | مزیت ویژه‌ای که سریلانکا برای ایران دارد
  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • تیزر «بارگادون» منتشر شد/ مستندی درباره آداب خوشه‌چینی انگور
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • اصفهان صاحب ظرفیت‌های ناشناخته زیادی است