Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@04:25:51 GMT

ظرفیت نگهداری برای معتادان متجاهر کافی نیست

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۹۴۷۷۶

ظرفیت نگهداری برای معتادان متجاهر کافی نیست

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ کریمی در جلسه کمیته کشوری هماهنگی مراکز ماده ۱۶ (معتادان متجاهر) افزود: بر اساس تفاهم نامه ای که با ستاد مبارزه با مواد مخدر منعقد شده، نیروی انتظامی موظف است پس از هماهنگی با ستاد، نسبت به پیگیری اخذ مجوز مرکز ماده ۱۶ از مراجع ذیربط اقدام کند.

وی گفت: بهزیستی موظف است مجوز ایجاد مراکز را بدهد و ما نیز پروتکل مربوطه را رعایت می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: در حال حاضر مشکل کشور کمبود ظرفیت نگهداری از معتادان متجاهر است به همین دلیل است که به بسیج اعلام آمادگی کرده تا ظرفیت برای پذیرش این افراد را ایجاد کند.

وی گفت: نیروی انتظامی نیز ۲ هزار ظرفیت ایجاد خواهد کرد تا چهره پایتخت را پاکسازی و تعداد بیشتری از معتادان متجاهر رهاشده در سطح شهر را جمع آوری و ساماندهی کند.

معاون اطلاعات عملیات پلیس مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی اظهارداشت: چنانچه ناهماهنگی در این جلسات وجود دارد باید با برگزاری جلسات کارشناسی نسبت به رفع آن اقدام کنیم چرا که هدف همه ما دستگاه های ذیربط یک موضوع و آن جمع آوری و نگهداری معتادان متجاهر و پاکسازی چهره شهر است.

وی گفت: پاکسازی چهره شهر مطالبه مردم است و روزانه تماس های زیادی با ما گرفته می شود برای اینکه معتادانی که در سطح خیابانها هستند را جمع آوری کنیم.

به گفته وی: با پاکسازی چهره شهر، امنیت روانی و اجتماعی برای مردم ایجاد می شود و قصدمان نیز همین است.

کریمی همچنین با اشاره به اینکه ظرفیت ما به اندازه تعداد معتادان رهاشده در سطح شهر نیست گفت: به همین دلیل است که معتادان جمع آوری و پس از مدتی رها می شوند و هنگامی که علت آن را می پرسیم می گویند ظرفیت کافی نداریم.

در ادامه جلسه، افشار سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز ضمن تذکیب نداشتن ظرفیت کافی برای معتادان متجاهر گفت: ظرفیت لازم وجود دارد اما ۳۵ تا ۷۰ درصد از معتادینی که در مراکز ماده ۱۶ نگهداری می شوند متجاهر نیستند و با شکایت خانواده قاضی آنها را به این مرکز ارجاع داده اند و در مجموع کمبود ظرفیت ماده ۱۶ نداریم و باید به سمت اشتغال توانمندسازی این افراد بعد از ترخیص حرکت کنیم.

وی همچنین با اشاره به اینکه غربالگری معتادان متجاهر باید از سوی سازمان بهزیستی انجام شود و سپس به مراکز ماده ۱۶ فرستاده شوند، گفت: اگر بخواهیم همه معتادان را در قالب ماده ۱۶ جمع آوری کنیم، در این صورت است که ظرفیت کافی نداریم اما باید پس از غربالگری فقط معتادان متجاهر به مراکز خاص خودشان فرستاده شوند.

وی گفت: بر اساس مصوبه این جلسه ظرف ۴۸ ساعت آینده جلسه مشترکی از سوی ستاد با بهزیستی برگزار شود تا مشکلات مربوطه برطرف و نسبت به نظارت و توانمندسازی از معتادان متجاهر اقدام شود.

کد خبر 4481288 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: پلیس مبارزه با مواد مخدر معتاد متجاهر مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۴۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران

 

به گزارش تایناک به نقل از همشهری آنلاین، سرهنگ سیدهادی موسوی مشاور شهردار و فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران در خصوص اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی افزود: در راستای اجرای تدابیر سلسله مراتب فرماندهی در فراجا و شهردار تهران، این یگان حسب وظیفه ذاتی خود پشتیبانی انتظامی لازم از واحدهای اجرایی و عملیاتی شهرداری تهران را در سازمان مدیریت پسماند و سازمان خدمات اجتماعی در طرح جمع آوری متکدیان، افراد کارتن‌خواب، معتادان متجاهر، کودکان کار و زباله‌گردهای غیرمجاز از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در دستور کار خود قرار داد.

فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران در تشریح جزئیات اقدامات این یگان در حوزه برخورد و ساماندهی پدیده کودکان کار بیان کرد: در راستای ساماندهی کودکان کار که افراد زیر ۱۸ سال در این گروه قرار می‌گیرند و بیشتر تکدی‌گری و دستفروشی می‌کنند یا شیشه خودروها را پاک و یا اسپند دود می‌کنند، هزار و ۱۹۶ نفر از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

موسوی با تاکید بر اینکه در میان افراد جمع‌آوری شده ۹۸۴ نفر دارای تابعیت کشورهای افغانستان و پاکستان را دارند که شامل ۹۵۱ نفر دارای تابعیت افغانستان و ۳۳ نفر دارای تابعیت پاکستان است، ادامه داد: از میان کل افراد جمع‌آوری شده ۸۹۷ نفر پسر و ۲۹۹ دختر بودند.

وی در ادامه یادآور شد: از مجموع هزار و ۱۹۶ نفر جمع‌آوری شده که ۱۷۵ نفر زیر ۶ سال، ۶۶۲ نفر بین ۶ تا ۱۲ سال، ۲۸۰ نفر بین ۱۲ تا ۱۵ سال و ۷۹ نفر بین ۱۵ تا ۱۸ سال مشغول به فعالیت در سطح شهر بودند که این افراد توسط عوامل یگان حفاظت شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

موسوی با بیان اینکه از تعداد افراد جمع‌آوری شده در پایتخت ۲۱۲ کودک نیز تابعیت ایرانی داشتند، گفت: در جریان عملیات ساماندهی آسیب‌های اجتماعی با محوریت ساماندهی کودکان کار، ۸۳ مورد پدیده مادر و کودک و ۷۵ مورد نیز پدیده پدر کودک مشاهده شد که این تعداد نیز با قرارگیری در گروه آسیب‌های اجتماعی برزگسالان جمع‌آوری شدند.

دیگر خبرها

  • پاکسازی فضا‌های بی دفاع شهری در منطقه ۱۹ تهران
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • استان سمنان معتاد متجاهر ندارد
  • تعیین تکلیف شریعتمداری برای لایحه حجاب | کنارش بگذارید، «طرح نور» پلیس کافی است
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان /لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید،همین «طرح نور» کافی است /نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • جمع آوری ۱۰۰ معتاد متجاهر در چناران