Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نواب قائدی عصر دوشنبه در صحن علنی شورای شهر شیراز با اشاره به وضعیت حمل و نقل عمومی در شیراز تاکید کرد: الگوهای کنونی حمل‌ونقل در بسیاری از شهرها و از جمله شهر شیراز، به دلیل اتکای بیش از حد به خودروی شخصی ناپایدار است و این گونه شهرها از اثرات نامطلوب این الگو که ازدحام، آلودگی و به خطر افتادن سلامت شهروندان از جمله عوارض آن می‌باشد، رنج می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: غلبه بر این مشکلات، برنامه‌ای جامع و مدون و اقدامی جدی و عاجل می‌طلبد. بر این اساس، شورای پنجم اسلامی شهر شیراز با شعار انسان‌محوری پا به عرصه نهاد و تمام تلاش خود را در این جهت معطوف نمود؛ هر چند که پروژه‌های نیمه تمام گذشته و همچنین نگرش خودرو محوری القا یافته در بدنه شهرداری، دستیابی به این هدف متعالی را با تاخیر مواجه کرده است.

عضو شورای شهر شیراز تصریح کرد: از سویی دیگر، حمل‌ونقل و متولی آن در شهرداری که همان معاونت حمل‌ونقل و ترافیک می‌باشد، تاکنون چندان مورد توجه مدیران ارشد و کلان شهری قرار نگرفته و به گونه‌ای تاکنون جزء معاونت‌های فرعی شهرداری محسوب شده است.

قائدی یادآور شد: برای برطرف کردن این معضل تلاش‌هایی توسط کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک در یک سال و اندی اخیر انجام شده و در این راستا، نام‌گذاری هفته منتهی به ۲۶ آذر ماه به نام هفته حمل‌ونقل درون شهری، ابتکاری از سوی این کمیسیون بود که در سال گذشته صورت پذیرفت.

وی تصریح کرد: انتظار می‌رود شهردار منتخب شورا با توجه به نقش بی‌ بدیل حمل‌ونقل در تحقق شعار انسان‌ محوری این مهم را تحقق بخشد و معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی نیز این موضوع را در اولویت خود قرار دهد که متاسفانه تاکنون اقدامی در این راستا انجام نشده است.

قائدی ادامه داد:تضمین اجرای صحیح برنامه‌های حمل‌ و نقلی در گرو آموزش و فرهنگ‌سازی لازم و همچنین رعایت و اعمال قوانین مربوطه به صورت جامع، مستمر و گسترده است در حوزه آموزش لازم است.

عضو شورای شهر شیراز تاکید کرد: علی‌رغم نیاز مبرم به توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقلی و تلاش این کمیسیون برای ارتقای همه جانبه جایگاه معاونت حمل‌ونقل در ساختار شهرداری شیراز، اما متاسفانه این مهم تاکنون چندان مورد توجه قرار نگرفته است که مصداق بارز آن را می‌توان در اختصاص وجوه به پروژه‌ها و عدم استفاده از نیروهای چابک در بخش‌های مدیریتی این معاونت مشاهده کرد. با وجود گذشت بیش از ۹ ماه از سال جاری،‌ تاکنون تزریق مالی ناچیزی به این معاونت انجام شده که لازم است این مساله بازنگری شده و حمایت‌های بیشتر و بیشتری از این حوزه صورت پذیرد.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر، توجه به سرمایه‌گذار و جذب سرمایه نیز در این حوزه هم امکانش وجود دارد و هم ضرورتش. اما متاسفانه تاکنون به دلیل دنباله‌روی از همان سیاست‌ها و رویه‌های قبلی، این موضوع نیز چندان مورد توجه حوزه معاونت حمل‌ونقل قرار نگرفته و پیشرفتی نیز در این زمینه شاهد نبوده‌ایم.

کد خبر 4481552

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر شیراز شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۸۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال

روح الله‌ دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در نشست خبری سالانه این معاونت گفت: در حوزه هوش مصنوعی و شورای راهبری ملی هوش مصنوعی سال گذشته با دستگاه‌های زیادی تعامل شکل گرفت. با برگزاری و حضور دها متخصص بخش نظارت تنظیم‌گری، توسعه و پیگیری پروژه‌ها این شورا راهبری تشکیل شد.

او گفت: در اسفند ماه سال گذشته شورای راهبری ملی هوش مصنوعی با تعیین اعضای با دستور رئیس جمهور تشکیل شد. مزرعه پردازشی بزرگ، مرکز داده بزرگ، کتابخانه‌های بزرگ زبانی و تصویری خدمات پردازشی بزرگ در اپراتور‌های این مرکز قرار دارد و به شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها خدمات دهی می‌کند.

دهقانی بیان کرد: ایران ۷۰ الی ۸۰ رتبه کاربرد در حوزه هوش مصنوعی دارد. معاونت علمی و فناوری تلاش دارد برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها از آنها حمایت کند. یکی از مراحل بلوغ شرکت‌های دانش بنیان عرضه شدن آنها در بازار سرمایه و مشارکت آنها در بورس است. دانش بنیان‌ها برای ورود و سرمایه گذاری در بورس نیازی به اقدام در معاونت علمی ندارند، اما برای شرکت‌هایی که کلان داده‌های مردم و داده‌های امنیت ملی را به دنبال دارند باید از طریق این معاونت وارد شوند.

او گفت: معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال خبر داد و گفت: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند کا تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت. علم و فناوری، استفاده از این تکنولوژی‌ها دوبال عملیات صادق بودند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اطهار کرد: حمایت از اندیشه ورزی و تفکردر کشور حمایت از توسعه علم و حمایت از توسعه فناوری و حمایت از توسعه کسب کار‌ها از ارکان اصلی معاونت علمی ریاست جمهوری است. ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان در این معاونت نیز کار خود را آغاز کرده است. امضا کردن موافقت نامه با صنایع بزرگ فولادی و پتروشیمی و وزارت خانه‌های بزرگ از برنامه‌های معاونت علمی بوده که انجام شده است. 

او بیان کرد: قریب به ۲۰ کنسرسیوم در حوزه پتروشیمی، فولاد، ذوب آهن و محیط زیست و ... برای حل مسائل کشور عقد قرارداد و برگزار شد. بودجه‌ای معادل پروژه ۵۰۰ میلیون یورویی نفت برای اجرای پروژه‌های پیشران فناورانه باشند و تاثیر مستقیم در زندگی مردم داشته باشند در پایان سال گذشته ابلاغ شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری ادامه داد: در نظام جدید ارزیابی دانش‌بنیان‌ها، علاوه بر سطح فناوری، میزان اشتغال تخصصی و گردش مالی شرکت هم مورد مطالعه قرار می‌گیرد و شرکت‌ها بر این اساس به شرکت‌ها نوپا، نوآور و فناور تقسیم می‌شوند.

او افزود: نوع ۱-۲ و ۳ سابق بر اساس فناوری تقسیم بندی می‌شود، اما الان اشتغال تخصصی و گردش مالی نوع تقسیم بندی را مشخص می‌کند. شرکت‌های بسیار نوع یک داشته‌ایم که در بازنگری به شرکت نوپا تبدیل شدند و شرکت‌های نوع ۳ داشتیم که به شرکت‌های نوآور و فناور تبدیل شدند. ساز و کار‌های حمایتی از دانش بنیان‌ها در روش جدید متناسب‌تر شدند.۱۰ پارک کشور به کارگزار شناسایی شرکت‌های نوپا تبدیل شده اند.

در حال تکمیل...

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • یک گرم چای سنواتی هم تاکنون در چرخه مصرف قرار نگرفته است
  • چای سنواتی تاکنون در چرخه مصرف قرار نگرفته است
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه زیرساخت های آموزشی در خارگ است
  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه