Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا محمدمهدی شهریاری در هفتمین جلسه شورای آموزش و پرورش آذربایجان غربی با بیان اینکه نباید هیچ کودک و نوجوانی به علت فقر از تحصیل باز بماند، افزود: تحصیل فرزندان از نظر خانواده ها بر معیشت آنان تاثیر دارد و هزینه این دانش آموزان باید از طریق نهادهای حمایتی از جمله بهزیستی و کمیته امداد تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: اغلب بازماندگان از تحصیل در مقاطع ابتدایی قرار دارند و فرمانداران باید جهت اعمال برخی سخت گیری ها در این زمینه به والدین برنامه ریزی کنند تا این افراد فرزندان خود را به مدرسه بفرستند.
شهریاری با بیان اینکه آذربایجان غربی در نرخ باسوادی در رتبه های پایین کشور قرار دارد، افزود: با وجود تلاش های صورت گرفته در مجموعه آموزش و پرورش و رشد 3.2 درصدی نرخ باسوادی استان در سال های اخیر، باز هم نیاز به تلاش مضاعف برای ارتقای شاخص های سواد آموزی وجود دارد.
وی یکی از دلایل پایین بودن نرخ سواد آموزی در استان را وجود سه هزار روستا و مناطق عشایری بیان کرد و گفت: باید برنامه ریزی های لازم برای شناسایی افراد بازمانده از تحصیل و به ویژه مناطق روستایی و عشایری انجام شود و زمینه سواد آموزی آنان فراهم گردد.
وی ادامه داد: متاسفانه شاخص سواد آموزی در پایین بودن سایر شاخص های توسعه استان نیز تاثیرگذار است و نرخ پایین باسوادی در استان موجب شده آذربایجان غربی در برخی از شاخص ها رتبه های پایین کشوری را داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی هم در این جلسه بیان کرد: امسال بیش از 2 هزار بازمانده از تحصیل جذب مدارس استان شده اند و می توان چهار هزار نفر دیگر را نیز به سیستم آموزشی بازگرداند.
ابراهیم محمدی افزود: برای جذب این تعداد از بازماندگان از تحصیل در استان به سه میلیارد و 150 میلیون تومان اعتبار نیاز است.
وی اضافه کرد: شهرستان های سلماس، مهاباد، خوی، سردشت و پیرانشهر بیشترین بازمانده از تحصیل را دارند و ایجاد مدرسه راهکار کاهش بازماندگان از تحصیل نیست.
به گزارش ایرنا آذربایجان غربی دارای 594 هزار دانش آموز است و در این استان 53 هزار نفر بازمانده از تحصیل در رده های سنی 6 تا 16 سال سکونت دارند.
7125/3072
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف آموزش و پرورش بهزیستی شاخص شورای آموزش و پرورش مدرسه منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۳۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد بزرگ ایران پر شد | هشدار مهم : از رودخانه فاصله بگیرید

به گزارش همشهری آنلاین، مدیرعامل سازمان آب وبرق خوزستان با اشاره به پرشدن ۸۱ درصدی مخازن سدهای خوزستان در پی بارندگی‌های اخیر گفت: ۱۰۰ درصد مخزن سد دز پر شد.

عباس صدریان‌فر جمعه شب در گفت وگوی رسانه‌ای بیان کرد: شاهد ۲ موج قوی بارشی در روزهای ۱۳ و ۱۴ اردیبشهت‌ماه در خوزستان بودیم که حوضه‌های آبریز منتهی به استان خوزستان را تحت تاثیر قرار داد.
وی با بیان اینکه سامانه‌های بارشی از ۱۰ روز گذشته مورد رصد کارشناسان سازمان آب وبرق خوزستان قرار گرفت، افزود: بررسی سامانه‌های بارشی به دلیل نوسانات زیاد دشوار بود که با مدیریت خوب و ایجاد ظرفیت در سد توانستیم سیلاب اخیر را به درستی مدیریت کنیم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، نقطه بحرانی بارندگی اخیر را سد دز دانست و گفت: ورودی سد دز حدود ۲هزار متر مکعب بر ثانیه بود لذا خروجی سد را از روزهای قبل به حدود ۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه رساندیم تا بتوانیم ظرفیتی حدود ۶۵ میلیون مترمکعب ایجاد کنیم.
صدریان‌فر تصریح کرد: اگر خروجی سد افزایش نمی‌یافت مجبور بودیم آب ورودی به سد دز را خارج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه با این ظرفیت توانستیم از سیل پایین دست جلوگیری کنیم، افزود: همزمان با این بارش، در پایین‌دست سد دز، حوضه‌های میانی از جمله سیلاب‌ها، مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی دبی حدود ۹۰۰ متر مکعب بر ثانیه تولید کردند که اگر مقاومت ما برای خروجی سد نبود همپوشانی این ۲ خروجی می‌توانست برای مردم مشکلاتی ایجاد کند.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد: وضعیت مدیریت شده و حوضه‌های پایین‌دست در حال فروکش کردن هستند و احتمال دارد خروجی سد دز را در ساعت‌های آتی بیشتر کنیم.
وی از مردم تقاضا کرد در پایین‌دست مراقبت کنند و فرمانداران مربوطه نیز اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهند.

۸۱ درصد مخازن سدهای خوزستان پر شد

صدریان‌فر درخصوص آبگیری انجام شده نیز گفت: حدود ۸۱ درصد مخازن سدهای خوزستان آبگیری شده است؛ میزان آبگیری سد کارون به ۹۱ درصد و سد دز به ۱۰۰ درصد رسیده است.

به گزارش ایرنا بارش بیش از ۱۷۵ میلیمتر باران طی روزهای پنجشنبه و جمعه باعث آبگرفتگی معابر و وارد آمدن خسارت به زیرساخت‌های عمرانی و کشاورزی شهرستان دزفول شد.

فرماندار ویژه دزفول گفت: دستور تعطیلی بوستان‌های ساحلی این شهر صادر و عملیات تخلیه خودروها از این بوستان‌ها نیز آغاز شده است.

وی از شهروندان خواست از نزدیک شدن به بستر رودخانه دز و حضور در پارک‌های ساحلی تا عادی شدن شرایط به طور جدی خودداری کنند.

کد خبر 849065 برچسب‌ها سيل خبر مهم سد

دیگر خبرها

  • ایجاد بیش از یکهزار و 600 فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی
  • ایجاد ۱۶۰۶ فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی سپاه آذربایجان‌غربی
  • آذربایجان‌غربی در شناسایی بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است
  • انتقال آب از سد دز به سد کرخه در بارندگی اخیر
  • سپاهانی‌ها بدون توجه به حواشی: تمرین کردند و خندیدند! (عکس)
  • ۸۱درصد کل سدهای این استان پر شد
  • آخرین خبرها از وضعیت سدهای خوزستان؛ سد دز پر شد
  • سد بزرگ ایران پر شد | هشدار مهم : از رودخانه فاصله بگیرید
  • رگبار باران و رعد و برق در آذربایجان غربی
  • توصیه‌هایی به داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی