Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

در سال‌های اخیر مخاطبان به سریال‌های تاریخی علاقه نشان داده‌اند و این سریال‌ها مخاطبان قابل توجهی داشته‌اند. از میان سینماگرانی که در طول سال‌های گذشته، سریال تاریخی ساخته‌اند می‌توان به زنده‌یاد ضیاءالدین دری، مسعود جعفری جوزانی، داود میرباقری، حسن فتحی، کمال تبریزی، کیانوش عیاری و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. اشاره کرد که آثار درخشان و ماندگاری خلق کرده‌اند. سریال «بانوی عمارت» به کارگردانی عزیزا... حمیدنژاد، جدیدترین سریالی است که در دوره قاجار می‌گذرد. این سریال مدتی‌است که پخش خود را آغاز کرده و با شروع خوبی که داشته، بعد از حدود 10 قسمت موفق شده جای خود را در میان مخاطبان پیدا کند. در این مطلب نگاهی به نقاط قوت و ضعف این سریال داشته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

انتخاب خوب بازیگران

برای شخصیت های اصلی و مهم سریال «بانوی عمارت» یعنی «ارسلان میرزا» و «افسرالملوک»، بازیگران بسیار خوبی انتخاب شده‌ اند. حسام منظور بازیگر نقش «ارسلان میرزا» فعالیتش را از تئاتر شروع کرده و سابقه چندین ساله در زمینه بازیگری تئاتر دارد. او به پشتوانه همین سابقه تئاتری خود، در نقش «ارسلان میرزا» بسیار خوش درخشیده است. شخصیت «ارسلان میرزا» دو روی مختلف دارد. یک روی شخصیت او عاشق‌پیشه و مهربان است و روی دیگر بدجنس و جدی است که این بازیگر در ارائه هردوی این‌ها موفق بوده است. حسام منظور علاوه بر بازی، صدای خوبی هم دارد که همه این‌ها او را به یک شازده واقعی تبدیل کرده است. پانته‌آ پناهی‌ها نیز چهره بسیار مناسبی برای شخصیت یک خانم ایرانی در دوره قاجار دارد و به خوبی نقش زنی مغرور را که به جاری بودن خون قاجار در رگ‌هایش می‌نازد و اهل دسیسه‌چینی هم است، بازی کرده است.

قصه‌ای جذاب و پرکشش

سریال «بانوی عمارت» با یک ماجرای عاشقانه در دل تاریخ شروع شد و همین شروع خوب، توجه مخاطب را در قسمت‌های ابتدایی سریال به خود جلب کرد. مبهم بودن سرنوشت «فخرالزمان»، اتفاقات تاریخی آن دوره مانند کشته شدن ناصرالدین‌شاه و تاثیر آن در تاریخ، شخصیت‌های جدیدی که به تازگی وارد قصه شده‌اند، همه و همه دست به دست هم داده‌اند تا مخاطب شاهد یک قصه پرکشش و جذاب باشد.

ادبیات ساده و روان شخصیت‌ها

قرار نیست چون سریال تاریخی است، دیالوگ‌ها پر از کلمات سخت و غیرقابل فهم باشد. یکی دیگر از ویژگی‌های مثبت این سریال این است که ادبیات شخصیت‌ها نه آن‌قدر سخت است که مخاطب از شنیدن آن‌ها حوصله‌اش سر برود یا درک درستی از محتوای دیالوگ‌ها نداشتهباشد، نه آن‌قدر امروزی است که تناسب نداشتن آن با ادبیات مردم در دوره قاجار، توی ذوق بزند.

حضور سینمایی‌ها در تلویزیون

در میان بازیگران فیلم، نام دو بازیگر سینما دیده می‌شود که اولین حضورشان را در تلویزیون با سریال «بانوی عمارت» تجربه کرده‌اند. پانته‌آ پناهی‌ها که نقش «افسرالملوک» را بازی می‌کند، فیلم‌هایی مانند «نفس»، «لاک قرمز» و سریال «شهرزاد» را در کارنامه خود دارد. علاوه بر او، غزل شاکری هم که با سریال «شهرزاد» نامش بر سر زبان‌ها افتاد و مورد توجه قرار گرفت، در «بانوی عمارت» نقش «بهجت‌الملوک» را بازی می‌کند و برای اولین‌بار در تلویزیون دیده می‌شود. استفاده از این دو چهره سینمایی در «بانوی عمارت» انتخاب مناسب و جذابی بوده است.

آهوی خسته عمارت

یکی از انتخاب‌هایی که به سریال لطمه زده است، انتخاب نیکی نصیریان به عنوان بازیگر نقش «آهو» است. شخصیت «آهو» نقش موثری در قصه دارد، او دختر قوی، شجاع و جسوری است که از همان ابتدا چند اتفاق مهم و تاثیرگذار در روند قصه را رقم زد. چهره خالی از احساس و بازی یکنواخت نیکی نصیریان باعث شده شخصیت «آهو» با وجود اهمیتش، در قصه باورپذیر نباشد و به اندازه کافی دیده نشود.

ضعف طراحی لباس

به طور کلی طراحی صحنه و چهره‌پردازی بازیگران سریال «بانوی عمارت» قابل قبول است اما طراحی لباس شخصیت‌ها در بعضی از صحنه‌ها کمی ایراد دارد. مثلا نوع گریم و پوشش شخصیت «فخرالزمان» در شب عروسی‌اش بسیار امروزی بود و شباهت زیادی به لباس عروس در دوره قاجار نداشت. حتی تور و تاجی که روی سر «فخرالزمان» قرار داشت، کاملا مشابه عروس های دوره حال است و همین مسئله باورپذیری مجلس عروسی در دوره قاجار را که سریال به تصویر می‌کشد، سخت می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: تئاتر بازی ادبیات تلویزیون پوشش ادبیات بازی پوشش تئاتر کمال تبریزی پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۴۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت ستاره جذاب «مست عشق» از ورودش به بازیگری

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 14 هانده ارچل در نقش کیمیا خاتون دختر مولانا در فیلم «مست عشق» ایفای نقش کرده است، سری زدیم به گفتگویی که او هشت سال قبل با تلویزیون ترکیه درباره چگونگی شروع فعالیت سینمایی و تلویزیونی‌اش داشته است. ارچل که این روزها روی پرده سینماهای ایران است ۳۰ سال دارد و اولین بار با سریال «دیوانه در کلاس درس دانشگاه» کار خود را آغاز کرد اما این سریالِ «دختران آفتاب» و نقش سلین ییلماز بود که او را به شهرت در ترکیه رساند و سپس با سریالهایی مثل «عشق حرف حالیش نمیشه»، «مروارید سیاه» و «تو در خانه‌ام را بزن» به شهرتی بسیار در میان طرفداران سریال‌های ترکی در سرتاسر جهان رسید. روایت او را با زیرنویس فارسی می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • نقدی بر سریال افعی تهران ساخته سامان مقدم/ به جای سرکوب معلول باید علت‌ها واکاوی شوند
  • ۵ «آخرالزمان» کمتر دیده‌ شدۀ کره‌ای؛ از مِه زامبی‌ساز تا زامبی‌ها در چوسان!
  • ۱۰ سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول؛ از Women at War تا Parade’s End
  • نقد نباید مایه نگرانی تولیدکنندگان کتاب شود
  • روایت ستاره جذاب «مست عشق» از ورودش به بازیگری
  • عاشقانه «نیلگون» با مثلث فروتن، حجار و درخشانی می‌آید
  • عمارت نوفل لوشاتو میزبان چه نمایش‌هایی است؟/ تاریخ فرهنگ و هنر ایران، مدیون کیمیایی است
  • پرفسور بالتازار چگونه دیده شد؟/ نقش جشنواره در افزایش انگیزه
  • ۱۰ شخصیت برتر سریال «شوگان» که ما را شیفته این روایت حماسی ژاپنی کردند
  • رخنه به قلب دشمن