Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-کشورهای آسیای مرکزی از جمله تاجیکستان در رتبه‌بندی بین‌المللی نفوذ تروریسم در مقام 74، قزاقستان 75، قرقیزستان 80، ازبکستان 132 و ترکمنستان 138 قرار دارند.

 موسسه بین المللی «اقتصاد و صلح» مستقر در استرالیا در پی تحقیقاتی «دوشنبه» را در فهرست کشورهای دارای سطح پایین نفوذ تروریسم قرار داد.

بنابر این گزارش، قرقیزستان با قرار گرفتن در رتبه 80، ارمنستان 83، گرجستان 89، آذربایجان 98، لتونی 107، مولداوی و استونی در 116 و ازبکستان در جایگاه 132 از جمله کشورهای با سطح بسیار پایین نفوذ تروریسم به شمار می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مجموع 26 کشور مختلف جهان از جمله بلاروس، لیتوانی و ترکمنستان که در این شاخص در موقعیت 138 قرار گرفتند از جمله کشورهایی می‌باشند که بنابه تحقیقات این موسسه بین المللی تروریسم در آنها هیچ جایگاهی ندارد.

سوئد با رتبه 51، ژاپن 67، ایتالیا 69، تاجیکستان 74 و قزاقستان 75 از جمله کشورهای دارای نفوذ تروریسم پایین می‌باشند.

روسیه با جایگاه 34، انگلستان 28، فرانسه 30، چین 36 و آلمان 39 از کشورهای دارای نفوذ متوسط تروریسم هستند.

بنابه تحقیقات این موسسه بین المللی ترکیه در رتبه 12، آمریکا 20 و اوکراین در جایگاه 21 این شاخص قرار داده شدند و از کشورهای دارای سطح بالای نفوذ تروریسم به شمار می‌روند.

بالا ترین سطح نفوذ تروریسم در عراق، افغانستان و نیجریه وجود دارد و این 3 کشور موقعیت ‌ای اول، دوم و سوم این شاخص را تشکیل می‌دهند.

شاخص مذکور از سوی گروه بین المللی کارشناسان تحت نظارت موسسه اقتصاد و صلح دانشگاه «سیدنی» استرالیا تهیه شده است.

موسسه اقتصاد و صلح مستقر در استرالیا خود را به عنوان یک مرکز مستقل تحلیلی غیر انتفاعی معرفی می‌کند که روش خاص خود را برای ارزیابی گرایش‌های صلح آمیز و خشونت‌آمیز در کشورها از نقطه نظر اقتصادی تهیه کرده است.

شاخص ترورسیم جهانی با توجه تعداد حملات تروریستی، قربانیان این حملات، مجروحان و خسارات مالی آماده می‌شود.

 بر اساس این رتبه بندی تعریف تروریسم تهدید یا انجام اقدامات خشونت‌آمیز توسط سازمان‌های غیرقانونی در جهت اهداف سیاسی، اجتماعی و مذهبی است.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۷۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجلاس روسای FIU کشورهای عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد

اجلاس روسای FIU (مراکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی) کشورهای عضو بریکس و با حضور نمایندگان ۲۴ کشور به میزبانی روسیه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، هادی خانی معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با پولشویی و تامین مالی تروریسم جمهوری اسلامی ایران در اجلاس روسای مراکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی کشورهای عضو بریکس طی سخنانی با محوریت مکانیزم‌های کاهش ریسک استفاده از دارایی های مجازی برای اهداف پولشویی و تامین مالی تروریسم، بر لزوم همکاری‌های داخلی و بین المللی در جهت سوءاستفاده از دارایی‌های مجازی توسط تبهکاران و تروریست‌ها و مجرمین پولشویی تاکید کرد.

تاکید بر لزوم تدوین سازوکارهای تعمیق روابط و تعاملات بین کشورهای عضو بریکس در مسیر مقابله با پولشویی و تامین مالی تروریسم از دیگر محورهای سخنرانی معاون وزیر امور اقتصادی در این نشست بود.

برگزاری نشست‌های دو جانبه با روسای واحدهای اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم کشورهای عضو بریکس از جمله برنامه‌های نماینده جمهوری اسلامی ایران در این نشست است.

لزوم برنامه‌ریزی موثر در اشتراک ظرفیت‌های موجود کشورهای عضو در مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، اشتراک گذاری دانش فنی و آموزشی در بهبود مستمر فرآیندهای اجرایی و رگولاتری، تشکیل کمیته‌های کارشناسی و بررسی، حوزه‌های کاری مشترک و لزوم حمایت کشورهای عضو از یکدیگر در مجامع بین المللی از جمله موضوعاتی بود که در دستور کار جلسه شورای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم بریکس قرار داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح ازبکستان برای اتصال از افغانستان به آسیای مرکزی
  • طرح ازبکستان برای کریدور لجستیکی از افغانستان به آسیای مرکزی
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • ۱۰ امتیاز برای دانشجومعلمان در مرحله ارتقای رتبه‌بندی
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه
  • اجلاس روسای FIU کشورهای عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴
  • برتری استان یزد در کسب جایگاه بالاترین ضریب نفوذ بیمه در کشور