Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پیام رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی به کنفرانس اتحادیه بین‌المللی مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا ۲۰۱۸ (آسایهل) توسط مدیرکل امور بین الملل دانشگاه قرائت شد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، در مراسم افتتاحیه کنفرانس اتحادیه بین‌المللی مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا ۲۰۱۸ (آسایهل)، پیام علی‌اکبر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی توسط علیرضا شیخ عطار مدیرکل امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی قرائت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن پیام ولایتی آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض سلام و احترام حضور رئیس، معاونین رئیس، اعضای محترم هیأت امنا، دبیرکل محترم، نمایندگان محترم دانشگاه‌های عضو آسایهل و تمامی میهمانان گرامی، خانم‌ها و آقایان.

با عرض خیرمقدم به تمامی اندیشمندانی که در این جمع علمی– دانشگاهی حضور دارند. شرکت شما اساتید فرهیخته فرصت ارزشمندی است که بیشتر بتوان درخصوص نقش دانشگاه‌ها و دانشگاهیان در توسعه و پیشرفت جوامع، بخصوص جوامع آسیایی تبادل نظر نموده و به ویژه همکاری میان دانشگاه‌های عضو انجمن را ارتقا بخشید.

آسیا به عنوان قاره کهن، در حال تبدیل شدن به یک قدرت جدید در سطح جهان است هر چند در این راه با موانع و دشمنانی نیز رو به روست که پیشرفت‌های کشور‌های آسیایی در حوزه‌های مختلف علمی را به عنوان تهدیدی برای سیطره قدرت خود می‌دانند چرا که آن‌ها رهبری خود بر جهان را مبتنی بر اقتدار در تمامی زمینه‌ها از جمله نظامی، اقتصادی و سیاسی و به ویژه علمی می‌بینند، چرا که پایه همه قدرت‌ها علم است؛ بنابراین با پیشرفت علمی مستقل کشور‌ها اقتدار انحصاری هر قدرتی به خطر می‌افتد پس آنان که به دنبال انحصار قدرت جهانی هستند با رشد علمی مستقل کشور‌های دیگر به مقابله برمی خیزند.

امروزه قدرت نرم، جایگاه ویژه‌ای نسبت به قدرت سخت یافته است که محور اصلی آن هم تولید علم و فناوری است و این یکی از دلایل مهم نگرانی سلطه‌طلبان است.

گسترش روابط علمی و انجام پروژه‌های مشترک کاربردی راه پیشرفت سریع کشور‌هایی است که می‌خواهند قدرت نوظهور شوند پس باید به سوی این نوع همکاری‌ها با جدیت پیش رفت، هرچند در برخی نقاط جهان این امر مخالفانی هم داشته باشد.

شرایط پر ابهام بین‌المللی، درهم‌ریختگی وضعیت اقتصاد جهان و قرار گرفتن صحنه بین‌الملل در دوره انتقال اقتضا می‌کند که کشور‌های آسیایی ارتباط بیشتری با هم داشته باشند و این امر تنها برعهده سیاستمداران کشور‌ها نیست، بلکه در این میان دانشگاه ها، مراکز علمی، دانشگاهیان، اندیشمندان و فرهیختگان جایگاه ویژه‌ای دارند.

درخصوص پیشرفت‌های علمی، ما در ایران تجربیات خوبی داریم و به طور نمونه توانسته‌ایم تعداد دانشجویان را که در قبل از انقلاب حدود ۱۷۰ هزار نفر بود به حدود ۴ میلیون نفر بعد از انقلاب برسانیم، ایران هم‌اکنون در زمینه‌های مختلف از جایگاه مناسبی در سطح منطقه و جهان برخوردار است و به طور مثال در بخش نانو، جزو ۱۰ کشور برتر جهان، ژنتیک اول منطقه و ۱۶ جهان، هوافضا اول منطقه و ۱۵ جهان و دیگر زمینه‌ها هستیم که آماده ایم این تجربیات را در اختیار دانشگاه‌های دیگر نیز قرار دهیم.

میهمانان گرامی، فرهیختگان ارجمند

باید بر این‌نکته تأکید کنم علم متعلق به تمام بشریت است و کسی حق ندارد آن را تنها برای خود و در انحصار دانسته و یا دیگران را با اعمال تحریم‌های مختلف از دست یابی به آن محروم نماید. هرچند که این تحریم‌ها در مقابل اراده ملت‌ها بی تأثیر است و به عنوان مثال جمهوری اسلامی ایران که در تمام سال‌های پس از پیروزی مورد تحریم‌های مختلف آمریکا قرار گرفته بنا به گزارش‌های مراجع بین لمللی در سال ۲۰۱۶ به جایگاه ۱۶ علمی جهان و اول خاورمیانه دست یافته است در حالی که در سال ۱۹۹۶ رتبه ۵۳ علمی در جهان را داشت.

مجدداً اعلام می‌کنم ما آماده همکاری با دانشگاه‌هایی که در منطقه علاقه‌مند به همکاری باشند، هستیم و به گرمی دست آن‌ها را می‌فشاریم و اگر بخواهیم قاره آسیا که مهد تمدن بشری است، مجدداً در عصر جدید به قاره‌ای تمدن ساز تبدیل شود، راهی جز همکاری‌های مشترک در عرصه‌های مختلف به ویژه در زمینه‌های علمی و فناوری نخواهیم داشت.

امیدوارم این اجلاس به اهداف خود در جهت توسعه همه‌جانبه و پیشرفت آسیا دست یابد.

والسلام علیکم و رحمت الله

علی اکبر ولایتی

۹۷/۹/۲۰

انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ولایتی آموزش عالی دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۲۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان در سفر یکروزه خود به استان فارس با محمدهادی ایمانیه استاندار این استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

داداش‌پور در این دیدار که با هدف بررسی حداکثر سازی جذب دانشجویان بین‌المللی برگزار شد؛ گفت: جذب دانشجویان بین‌المللی علاوه بر تقویت تعاملات بین‌المللی، به تحقق اهداف مهمی مانند ارتقای کیفیت آموزش، افزایش درآمد و پیشرفت علمی و فناورانه کشور نیز کمک شایانی می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به این نکته که امروزه کشور‌ها با ارتقای سطح همکاری‌ها و تبادلات بین المللی علمی نه تنها مشروعیت جانبی و منزلت کسب می‌کنند بلکه به نوسازی اقتصاد و کارآمدی فناوری خود مدد می‌رسانند، افزود: تحرک دانشجویان در سطح جغرافیای جهان قادر خواهد بود زمینه‌های تسهیل انتقال فناوری، همچنین ظهور نوآوری‌های رادیکال را فراهم کرده و بازار علم و نظام عرضه و تقاضای آموزش عالی را نیرومند سازد و تراکم و انباشت مناسبی از نیاز‌ها و کالا‌های جدید فرهنگی و نرم افزاری را سامان دهد و این تراکم که همراه با تنوع و غنای فرهنگی حاصل می‌شود در واقع موتور محرک توسعه علمی محسوب می‌شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و آموزشی منحصر به فرد استان فارس، یادآور شد: دانشگاه‌های این استان توانایی و قابلیت جذب دانشجویان بین‌المللی را دارند و این امر در صورت تحقق همه جانبه آن می‌تواند نقش بسیار مهمی در توسعه منطقه و کشور ایفا کند.

رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی خاطرنشان ساخت: بی شک ارتباط نزدیک با جوامع بین‌المللی، باعث ارتقاء شهرت دانشگاه‌ها و در مجموع کشور در دایره نظام علمی دنیا شده و با تحقق تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی شاهد رشد و گسترش مراکز آموزشی و به تبع آن کشور خواهیم شد و به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی بیشتر وقوف خواهیم یافت.

داداش‌پور با اشاره به اینکه دانشجویان بین‌الملل باید از امکانات و خدمات بهره‌مند باشند؛ تصریح کرد: پشتیبانی زیرساختی و خدماتی، حمایت آموزشی و فرهنگی از جمله خدماتی است که دانشجویان بین‌الملل باید از آن به خوبی برخوردار باشند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: هدف از تلاش‌های سازمان امور دانشجویان ایجاد یک محیط دوستانه برای دانشجویان بین‌المللی است تا بتوانند سفیران خوبی برای معرفی جاذبه‌های تحصیل در ایران باشند.

استاندار فارس نیز در این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی به دکتر داداش‌پور گفت: استان فارس آمادگی دارد تا با توجه به چشم‌انداز دولت سیزدهم یعنی مرجعیت علمی کشور ایران و گسترش زبان فارسی به عنوان مرکز جذب دانشجویان بین‌المللی قرار گیرد.

وی ادامه داد: جذب دانشجویان بین‌المللی بسیار حائز اهمیت است، زیرا برای کشور منفعت‌های زیادی دارد و سبب پیشرفت همه‌جانبه آن می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • تیم والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال ایران قهرمان قاره آسیا شد
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • آزادی‌خواهی از ویژگی‌های عناصر علمی و دانشگاهی در تمامی ادوار تاریخ است
  • رقابت کشتی آزاد و فوتسال ایران برای تاجگذاری در قاره آسیا
  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله