Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس گفت: انتقال فاضلاب مسیر گردشگری امام‌زاده محسن به مریانج یک پروژه ملی-استانی است که با تلاش شرکت آب و فاضلاب روستایی در حال اجراست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نافع، حمیدرضا حاجی‌بابایی ظهر امروز در بازدید از دو پروژه شرکت آب و فاضلاب روستایی مسیر گردشگری امامزاده محسن(ع) و روستای دهپیاز اظهار کرد: روستای دهپیاز از بزرگ‌ترین روستاهای بخش مرکزی بوده که با یگیری‌های بانک توسعه اسلامی قرار شده است تأسیسات فاضلاب روستای دهپیاز با 16 کیلومتر اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته اجرای این پروژه مصوب شد،‌ افزود: تاکنون 8 کیلومتر از شبکه‌سازی عملیاتی شده و هشت کیلومتر دیگر باقی مانده است که امیدواریم تا چند ماه آینده به اتمام برسد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس ادامه داد: روستای دهپیاز با جمعیتی حدود 5 هزار نفر با اجرایی شدن این پروژه از تأسیسات زیرساختی فاضلاب برخوردار می‌شود.

وی با بیان اینکه برخورداری مردم از امکانات رفاهی خصوصاً در روستاها حق آنهاست، گفت: فراهم کردن زیرساخت‌های لازم در روستا باعث می‌شود که روستاییان دیگر تمایلی برای کوچ به شهر نداشته باشند.

حاجی‌بابایی با اشاره به اینکه این پروژه یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های اجرا شده در این منطقه است، اظهار کرد: یکی از مشکلات منطقه گردشگری امامزاده محسن(ع) نبود تاسیسات فاضلاب در این منطقه است.

وی افزود: پروژه ایجاد خط انتقال فاضلاب مسیر گردشگری امام‌زاده محسن به مریانج  با تلاش شرکت آب و فاضلاب روستایی در حال اجراست.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس این پروژه را ملی و استانی خواند و بیان کرد: کار اجرایی پروژه آغاز شده و برای اتصال تأسیسات فاضلاب به شهر همدان در مسیر اجرایی مشکل خاصی نخواهیم داشت.

وی به چهار منطقه گردشگری شهر همدان اشاره و خاطرنشان کرد: مسیر دو روستای چشین و ابرو  از آن مناطق است که شاهد تصادف و مشکلات بسیاری در این محدوده به علت وضعیت بد مسیر بودیم.

حاجی‌بابایی اضافه کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته برای رفع حوادث ترافیکی این محدوده پیمانکاران از دیروز به صورت عملیاتی وارد فاز اجرایی کار شده‌اند.

در این بازدید مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان همدان گفت: پروژه ایجاد خط انتقال فاضلاب مسیر گردشگری امام‌زاده محسن در سه فاز عملیاتی می‌شود.

کمال حسنی افزود: در حال حاضر فاز نخست پروژه در حال اجراست و با 50 درصد کار در فاز یک به اتمام رسیده است.

 وی ادامه داد: در فاز نخست حدود یک میلیارد و 700 میلیون تومان به منظور مطالعه و اجرا تخصیص یافته و پیش‌بینی می‌شود اجرای این پروژه در هر سه فاز نیازمند تخصیص 19 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار است.

مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان همدان عنوان کرد: همزمان با عملیاتی شدن پروژه در سه فاز، چهار روستای موییجین، توییجین، و رفجین و سولان با جمعیت 8 هزار نفری زیر پوشش شبکه جمع‌آوری و انتقال فاضلاب قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۳۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث یک مجموعه ورزشی در محله امامزاده یحیی تا دهه فجر/ بازدید اهالی رسانه از بلدیه

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدی‌نژاد صبح امروز در حاشیه بازدید خبرنگاران از روند اجرای پروژه مجموعه ورزشی امامزاده یحیی گفت: در محله امامزاده یحیی که از نظر سرانه‌های ورزشی دچار کمبود است، نسبت به احداث مجموعه فرهنگی و ورزشی به مساحت ۴۰۰۰ متر اقدام کردیم.

وی با بیان این که بنا به دستور مدیران شهری مجموعه فرهنگی و ورزشی امامزاده یحیی با زیربنای ۱۱۰۰ متر در چند طبقه به مساحت ۴۰۰۰ متر احداث خواهد شد، تصریح کرد: آبان‌ماه سال گذشته پروژه ساخت این مجموعه آغاز شد و امیدواریم تا دهه فجر بتوانیم نسبت به افتتاح این مجموعه ورزشی اقدام کنیم.

وی با تاکید بر این‌که با توجه به بافت فرسوده و سنتی امامزاده یحیی ساخت‌وساز در این مرحله سخت است، اظهار کرد: با وجود سختی‌های خاصی که مربوط به فعالیت در کوچه‌های تنگ و باریک امامزاده یحیی داریم، اما امیدواریم ظرف ماه آینده پروژه را از مرحله گود خارج و به مرحله ساخت در طبقات برسیم.

در ادامه این بازدید از پروژه‌های عمرانی منطقه ۱۲ خبرنگاران به بازدید پروژه بهسازی میدان سبزه‌میدان رفته و سامان صفری مدیر پروژه سبزه‌میدان با بیان این‌که این پروژه حدودا ۲۷۰۰ متر است که ۲۰۰۰ متر آن سکو و ۷۰۰ متر پیاده‌رو است، اظهار کرد: البته طرح اولیه سبزه‌میدان متفاوت بود و با توجه به توصیه و ایرادات سازمان میراث فرهنگی این طرح تغییر کرد.

وی با بیان این‌که شهرداری تهران اقدامات زیربنایی برای بهسازی سبزه‌میدان انجام داده است، ادامه داد: در زیر سبزه میدان پاساژ طلا قرار دارد که شهرداری تهران نسبت به مقاوم سازی سقف پاساژ و رفع نشتی‌ها اقدام کرده است.

وی با بیان این‌که در نظر داریم سردر ورودی جنوبی بازار طلا که در سبزه‌میدان قرار دارد بهسازی کنیم، اظهار کرد: دسترسی جنوبی به بازار طلا از بین نمی‌رود بلکه فقط ساختمانی که بر روی این ورودی وجود دارد تغییر شکل خواهد داد تا سردر میراثی بازار از دور قابل روئت باشد.

وی با بیان این‌که با حذف دیواره‌های ورودی بازار طلا سردر میراثی بازار به وضوح قابل دیدئن است، تصریح کرد:سیستم تهویه بازار طلا که بر روی میدان سبزه‌میدان است قرار است اصلاح و کاور شود که به نظر می‌رسد تا چهارماه آینده این پروژه ۴۰ میلیارد تومانی وارد مدار بهره‌برداری شود.

وی با اشاره به ایرادات سازمان میراث فرهنگی اظهار کرد: به دلیل نظرات سازمان میراث فرهنگی جنس کف‌پوش سبزه‌میدان تغییر کرد و با این‌که هزینه‌ها را افزایش داد، اما بالاخره توانستیم نظر مثبت میراث را جلب کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد
  • پاکسازی حاشیه و تالاب پیرسلمان
  • قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان
  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب
  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج
  • همدان استانی ممنوعه برای اشتغال اتباع
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • احداث یک مجموعه ورزشی در محله امامزاده یحیی تا دهه فجر/ بازدید اهالی رسانه از بلدیه
  • تأکید وزیر کشور برای زمینه سازی مشارکت مردم در سرمایه گذاری
  • اصلاح و بهسازی حدود ۱۰۱ کیلومتر از شبکه و خطوط آبرسانی لرستان