Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نوشهر- ايرنا - دبير هيات مديره تعاوني سردخانه داران و سورتينگ داران مازندران با اشاره به نبود صنايع بسته بندي مرکبات در استان گفت: نيمي از ظرفيت 200 سردخانه مرکبات در اين استان بدون استفاده مي ماند.

به گزارش خبرنگار ايرنا ، نبود صنايع بسته بندي در سطح استان مازندران سبب شده تا بخشي از مرکبات توليدي به صورت سنتي در سردخانه ها نگهداري شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از سوي ديگر نبود صنايع بسته بندي و تبديلي موجب شده تا همه ساله خسارتهاي سنگيني به توليد کنندگان و فعالان اين بخش وارد شود.
به اعتقاد کارشناسان فراهم بودن صنايع بسته بندي، سورتينگ، سردخانه ها و صنايع تبديلي در بخش توليد مرکبات مي تواند علاوه بر جلوگيري از بين رفتن مرکبات در بهبود شرايط اقتصادي فعالان آن و در نهايت استان تاثير گذار باشد.
استان مازندران با 115 هزار هکتار باغ مرکبات سالانه بيش از2 ميليون و 500 هزار تن انواع مرکبات توليد مي کند که پس از برنج دومين محصول کشاورزي استان را به خود اختصاص مي دهد.
محمدرضا نظري رستمي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: نيمي از 200 سردخانه موجود در مازندران به دليل نبود کارخانه هاي بسته بندي، صنايع تبديلي و تکميلي، موانع صادرات اين محصول، فرهنگ تازه خوري و ماندگاري کم مرکبات غير فعال است.
وي با بيان اينکه هر يک از اين سردخانه ها دراستان بين 500 تا 5 هزار تن ظرفيت دارند، گفت : هم اکنون از تعداد 200 سردخانه استان 100 سردخانه با ظرفيت 10 تا 30 درصد فعال است.
سخنگوي هيات مديره تعاوني سردخانه داران و سورتينگ داران مازندران افزود: به همين دليل بيش از 90 درصد سردخانه ها و سورتينگ ها قادر به پرداخت هزينه ها و بدهي هاي بانکي خود نيستند و با ادامه اين روند در نهايت ورشکست خواهند شد.
وي با اشاره به خسارت محصول مرکبات در سال هاي اخير به دليل سرما، برف و يخ زدگي گفت: متاسفانه با وجود حمايت و مصوبه ستاد تسهيلات استان در 10 سال گذشته هيچ بانکي در مازندران به سردخانه داران و سورتينگ داران تسهيلات بانکي و يا سرمايه در گردش پرداخت نکرده است.
* 125 سورتينگ غيرفعال در مازندران
نظري همچنين در ادامه با بيان اينکه در استان مازندران 500 سورتينگ وجود دارد ، گفت : از اين تعداد 25 درصد يعني 125 سورتينگ استان به دليل نبود صنايع بسته بندي غير فعال است.
وي گفت : به دليل نبود صنايع بسته بندي در استان تنها در سال گذشته يک ميليون و 50 هزار تن انواع مرکبات از بين رفته است.
دبير هيات مديره تعاوني سردخانه داران و سورتينگ داران مازندران خاطر نشان کرد: 10 هزار نفر به صورت مستقيم و 30 هزار نفر نيز به صورت غير مستقيم در سورتينگ ها و سردخانه هاي مازندران از آبان ماه تا اواسط دي ماه و برخي نيز تا آخر سال مشغول فعاليت هستند.
/1295/ 1602/1899
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۴۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد

محمد محمدنژاد معاون ارزیابی و انطباق اداره کل استاندارد استان کرمانشاه گفت : طی بازرسی کارشناسان این اداره کل از واحد تولیدی در استان کرمانشاه ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد به دلیل عدم رعایت الزامات استاندارد کشف و توقیف شد.

وی ضمن تأکید بر نظارت جدی و بازرسی‌های مداوم کارشناسان استاندارد کرمانشاه از کلیه مراکز تولید، عرضه و فروش کالا افزود: در راستای اهداف سازمانی خویش کارشناسان این اداره کل تمام سعی و تلاش خود را برای انجام بهینه مسئولیت‌های محوله به کار بسته و همواره نظارت دقیق خود را بر تولید و عرضه کالا‌های مشمول مقررات استاندارد اجباری انجام می‌دهد.

معاونت ارزیابی و انطباق اداره کل استاندارد استان کرمانشاه ضمن تصریح اینکه دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد و درج کد ده‌رقمی در زیر نشان ملی استاندارد، برای تولید فرآورده‌های مشمول مقررات استاندارد، اجباری است، گفت: چنانچه واحد‌های تولیدی محصولات بدون کیفیت و فاقد استاندارد‌های لازم تولید کنند بنا بر مقررات مصرحه در قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، با برخورد قضایی اعم از جریمه نقدی و حبس مواجه می‌شوند.

محمد نژاد ضمن تأکید بر لزوم استانداردسازی واحد‌های تولیدی مشمول مقررات استاندارد خاطرنشان کرد: شهروندان برای آگاهی از اصالت و اعتبار پروانه کاربرد نشان استاندارد، کد ده‌رقمی درج‌شده زیر نشان استاندارد را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال نمایند و در صورت مشاهده محصولات فاقد نشان استاندارد یا فاقد کد ده‌رقمی درج‌شده زیر نشان استاندارد، موضوع را به اداره کل استاندارد اعلام نمایند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • راهنمای خرید، چاپ لیبل فوری ارزان 1 روزه از کجا ؟
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • بازدید مدیران صدای رسانه ملی از طرحهای عمرانی حرم رضوی
  • رونمایی از سکوهای زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند
  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد