Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار "محمد شرفی" در جلسه شورای عالی تحول کلانتری و پاسگاه ها با اشاره به اینکه پلیس در گذشته ساختارهایی سخت و رویکردی سلبی داشت، اظهار کرد: این رویکرد به تدریج متحول شد و به سوی جامعه محور شدن و رویکردهای ایجابی پیش رفت که در این زمینه بهره مندی از ظرفیت های فناورانه نقش بی بدیلی داشته و این فرآیند برای توسعه پلیس هوشمند و پاسخگو ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: کارشناسان پلیس در حال مطالعه روی هوشمند سازی و مجازی کردن کلانتری ها برای کاهش مراجعات مردم به رده های انتظامی هستند. این طرح در راستای پاسخگو بودن پلیس با بهره مندی از فناوری های نوین ارتباطی است که این موضوع به افزایش رضایتمندی مردم منجر خواهد شد.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا با تاکید بر اینکه یکی از مهم‌ترین عنصر نظارت بر رعایت حقوق شهروندی در کلانتری ها و ماموریت های انتظامی، توسعه دوربین های پایش تصویری ثابت و سیار است، تصریح کرد: تحقق این امر با حمایت های مجدانه فرمانده نیروی انتظامی به صورت آزمایشی اجرا و نتیجه آن رضایت بخش بود که در حال توسعه این تجهیزات در کلیه رده های انتظامی در سراسر کشور هستیم.
این مقام ارشد نیروی انتظامی با اشاره به رهنمودهای فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) در سالگرد ارتحال امام راحل (ره) که فرمودند "در راه پیشرفت، توقف ممنوع است؛ خودشگفتی ممنوع است؛ غفلت ممنوع است" ادامه داد: تدابیر حضرت آقا نقشه راه ماست.
وی افزود: به منظور موفقیت در تحول کلانتری ها و پاسگاه ها باید کمیسیون های زیر مجموعه دبیرخانه شورای عالی تحول کوپ با افزایش ضریب دقت، سرعت تحولات را افزایش دهند.
این مقام ارشد ناجا خاطرنشان کرد: اولویت ناجا برای اجرای این طرح، استفاده مناسب و منطقی از دانش، تجهیزات و فناوری ها برای بالا بردن کیفیت خدمات، ماموریت ها و کاهش خطاهای انتظامی و هزینه های مادی و معنوی است.
وی در پایان با بیان اینکه پلیس پیشگیری با توسعه و تقویت نیروی انسانی برای رسیدن به پلیس مقتدر اسلامی و هوشمندسازی پلیس پیشگام است، ابراز امیدواری کرد که با توجه جدی‌تر مسئولان مربوطه و تامین اعتبارات بیشتر برای این طرح، پلیس پیشگیری بتواند به روند اجرای آن شتاب بیشتری بخشیده و سطح کمی و کیفی آن را نیز افزایش دهد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: شر انتظامي خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۴۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، «داود منظور» در سخنرانی خود در هشتادمین نشست سالیانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک گفت: شبکه ملی اطلاعات ایران همه کشور را پوشش داده و خدمات باکیفیت را در لایه‌های مختلف ارائه می‌دهد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه شبکه فیبرنوری پنج میلیون خانوار را پوشش می‌دهد که این رقم تا یک و نیم سال آینده به ۲۰ میلیون خانوار افزایش می‌یابد، گفت: سهم اقتصاد دیجیتال در ایران هفت و نیم درصد است که این رقم طی پنج سال اجرای برنامه هفتم توسعه، دو برابر خواهد شد.

منظور افزود: جمهوری اسلامی ایران فاز اول پلتفرم ملی دولت الکترونیک را راه‌اندازی کرده که تاکنون ۹۹ درصد از نهادهای عمومی را با سه‌هزار سرویس به منظور ارتقای حکمرانی دیجیتال متصل کرده است. علاوه بر این، احراز هویت آنلاین توسط هوش مصنوعی با دقت بالا در سرویس‌های دولتی استفاده می‌شود.

معاون رئیس‌جمهور افزود: قانون جدید «مدیریت داده‌ها و اطلاعات ملی» راه را برای توسعه دولت هوشمند و همچنین ارائه داده‌های دولتی به بخش خصوصی با چارچوب مشخص هموار کرده است.

وی در ادامه به ارائه پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران به اعضای کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) پرداخت و گفت: تشویق و تسهیل سرمایه‌گذاری کشورهای عضو در اقتصاد دیجیتال؛ توسعه پلتفرم‌های دیجیتال و پارک‌های داده؛ توسعه کسب و کارهای دیجیتال متوسط و کوچک؛ تبادل تجربیات برای توسعه حقوق بشر در فضای مجازی به‌ویژه درمورد حقوق کودکان و خانواده‌ها در دنیای دیجیتال و توسعه تجارت الکترونیک و بازارهای دیجیتال منطقه‌ای، پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران به اعضای اسکاپ است.

کد خبر 6091014 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است
  • دستگیری سارق مامورنما با ۸ فقره اخاذی در مشهد
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است
  • تیراندازی در دولت آباد برای زمین گیر کردن سارقان
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌ گرد‌ها
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • کشف ۴۱۷ گرم هروئین از معده قاچاقچی
  • بيش از 89 هزار تماس با مرکز فوريت هاي پليسي گلستان
  • درمانگاه تخصصی دیابت، طب کار و رادیولوژی دیجیتال همدان افتتاح شد
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد